Jump to content

My Girlfriend is a Gumiho (2010)


Recommended Posts

Боже ако няма хепи енд отиам са режа...

 

не майтап ... просто е толкова як сериала и да го завършат с някоя смърт ше е баси провала...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесва ми - много готин хумор - честно казано, отдавна не бях се смяла на корейски комедиен сериал, а този успя да ме разсмее. Главният актьор много добре го играе бъзльо - направо да ти дожалее, а главната колкото не ми харесваше в Скандала, тук пък толкова ми харесва - завладяваща, чаровна, красива и невинна по един зъл начин :). Надявам се нататък да се задържи със същата сила (на 3ти еп. съм).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям смях пада! Лисичката наистина е голяма красавица... И Те Унг ми харесва. Но режисьора просто няма равен.

Само като си свали очилата и като каже "Погледни ме в очите"... И си умирам от смях. И постоянно с тая клечка в устата.... :D За ревливата леля - да не отварям дума, а дядото е много боен.

Още съм на 6-ти епизод, защото си го гледам с превод и чакам, но определено си заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз май не съм писала докъде стигнах... чакам другата седмица последните 2 серии, а как не искам да свършва! Иска ми се цял живот да си живея с Де Унг, Ми Хо и док. Донг Джу!

Краят бил променян вече, четох, на сестрите явно не им се харесало какво са измислили (дали не им е домиляло за някой от героите?) Ще видим другата седмица. Аз съм си казала, че ще рева цяла седмица, ако няма хепи енд! :D

 

все пак си мисля, че докторът ще се жертва за тяхната любов и Ми Хо ще си изпълни плана за живота :Д.. колкото и да не ми се иска Мин У да умира, го предпочитам пред двойката Хой Хой

 

Много се смях до тук.. супер сладки недоразумения стават...

лелята и директорът са идеалната двойка.. няма да те оставят да скучаеш ... ау, тези антенки! :D

Нуната малко ме дразнеше в началото, но сега като я гледам май ще вземе да излезе човечна накрая...

приятелите на Де Унг са страхотни .. особено момчето Бьонг Су май се казваше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не я разбирам тая повсеместна омраза към нуната - и на мен, ако ми отмъкнат гаджето и аз ще страдам и ще се боря да си го върна - няма по-човечно от това. Сега, че тя си е егоистка и по-скоро го прави от егоистични подбуди, така е, но в крайна сметка колко хора имат подобни отношения с гаджетата си?

 

Може би проблемът е, че мацката е много добра актриса и просто добре си изиграва злата роля :).

 

Иначе ловецът е красив, ама някак си голата му красота без чар не можа да ме поблазни, така че определено си викам за Михо и Те Унг. :)

 

 

И аз искрено се надявам да се съберат накрая, де. Тея ядящи гоблински кърви и глупости се надявам да ги претръпне Михо. Сега очаквам последните два епизода тя да се дърпа на Те Унг и после да се съберат по някое време във втория, щото тя няма да има проблеми с Унги.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нуната и според мен играе много добре ролята си (на мен лично като външен вид и характер ми допада повече от Ми Хо ,която играе роля на доста безволева лисичка),като цяло сериалът е нещо разнобразно с тези наченки на фентъзи.Имайки предвид постояното положително излъчване в филмът съм убеден ,че ще завърши с щастлив край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми хареса адски много!!

Ама на това ли му се вика край??

 

Като си мислеха че гумихото умира в 16 епизод,и нали пича реве,лисицата и тя,всичко беше много тъжно,фенките и те реваха.Ето това бяха емоции!(между другото - много добра игра на Seung Ki,прекрасен)

И в края на епизода ``голямото`` завръщане нещо никак не им се получи ... очаквах пак и двамата да реват,да се прегръщат,да се целунат поне (та и ние да си поплачем кат за последно :Д).

А вместо нещо супер драматично или супер радостно,последните моменти от филма не ми донесоха никакви емоции.

Вярно е че сериалчето се води романтична комедия,но след толкова сълзи от страна на главните герои,и хубавите емоции които носеха епизодите,очаквах по-силен край. :)

 

 

 

Прекрасна актьорска игра на Seung Ki и Min Woo.

 

 

 

Абе видях само Hongki и Shin Hye в камео роли,другите да не съм ги пропуснала при превъртането?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не знам какво толкова й се радвате на нуна-та. :) Знам че е много тъпо да търсиш логика в тези корейски романтични комедии, но тя направо ме довърши с нечовешката си глупост.  Още ми е пред очите епизода, където разбра за паранормалните способности на Ми Хо и видя как тя разбива вратата точно пред погледа й. Вместо да побегне в ужас, реши да тръгне да я гони. Не знам как да го определя. Толкога тъпа са я направили горката, че не знае даже какво е страх.   :lol:

 

 

 

 

Понеже виждам, че някои вече са го изгледали, а субтитрите в Withs2 са само до 11-ти, та да питам има ли ги на друго място? Не обичам да гледам онлайн и предпочитам да ги гледам с по хубаво качество. Ако трябва ще чакам, но ми стана много интересно как ще се развият нещата. Шин Мин А не съм я виждал толкова забавна и сладка досега, макар че усетих потенциала й в My Mighty Princess. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еххх, свърши :/

Още след като изгледах първите епизоди драмата ми стана една от любимите.

Когато повече хора я доизгледат, може да я обсъдим, понеже не искам да издавам какво се случва в последните епизоди ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал, главните герои бяха толкова симпатични, че компенсираха всички недостатъци в сюжета, както и ужасния зъл ветеринар :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още съм на 10 епизод, но мога да кажа, че това е един от най-невероятните сериали, които съм гледала! Направо като ги гледам двамата усмивката ми не слиза от лицето- много са сладки и си отиват! А Донг Джу има толкова нежно излъчване...много се учудих, че всъщност Но Мин У е от The Trax! Преди години много ги харесвах, имаха страхотни песни!

А Шин Мин А никога не съм я харесвала, даже я мислех за много грозна, но вече напълно промених мнението си! В тази роля изглежда адски сладка и невинна :)

В началото, като започнах да го гледам, не вярвах, че толкова ще ми хареса...но сега съм страшно доволна, че го загледах- това е един от сериалите, в които няма нито една скучна или ненужна сцена...велик е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавен и интересен ,началото беше доста шеметно и забавно ,но в края останах малко разочарован (не ми хареса какъв край бяха избрали) .Актиьорската игра беше на ниво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sierra, мненията ни се припокриват за 2 сериала :D , май ще гледам и Скандала

 

Давай, давай, няма да съжаляваш. След това, ако решиш да се хвърляш в по-дълбоките води, мога да ти предложа и по-силни сериали :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е много забавен, а актьорите много добри и No Min Woo стана един от любимците ми! :) Лек и приятен, няма чак такива тъжни моменти, от които да не спиш по цяла нощ... Със сигурност пак ще си го гледам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми харесва много , но дали някой неможе да предложи друг начин за сваляне или да го качи някъде . Предварително: Благодаря много ! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...