Jump to content

My Girlfriend is a Gumiho (2010)


Recommended Posts

Уха много ми хареса,сега го догледах и накрая ми стана малко тъжно.Но много се радвам,че

завърши щастливо и лисичката и Те Унг си останаха заедно,а красивият професор да му мисли,толкова много ученички ще има хлътнали по него .Ами бебето "яйце" е супер сладко,къде го намериха това мъниче,ех и лелята се уреди....И финалните думи на главния много ми харесаха :)

Заслужава си да се гледа :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой ще помогне ли с актулен линк за ОСТ? Този в началото просто ми отваря страницата за превод на друг сериал. Само двете от поста#4 на A Love To Kill на първа страница ли има пуснати на *.mp3?

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една от най-добрите драми,който съм гледала...

Нестандартна и интересна въпреки измислицата...кара те да гледаш епизод след епизод без спиране.

Двойката хой-хой..няма да коментирам..по-големи сладури от тях няма!

Лошия доктор,който всички харесваха..ми беше толкова противен и нямах търпение да се разкара..нуната също.

Смехът беше водещ през повечето време..но си признавам,че накрая ме накараха да се просълзя и да изгубя надежда... :( ..но за голямо щастие сестрите Хонг не ни развалиха удоволствието ..и сложиха един хубав хепи енд ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

너무 너무 너무 너무 너무 너무 добър филм.

Един наистина добър сериал.

За мен сериала е доста добър и всеки който не го е гледал само е загубил от това.

Личната ми оценка за филма е 10/10

А за лошото ветеринарче, мен лично ме радваше.„

Всичките актьори бяха супер.

Този сериал съм сигурен, че ще го гледам втори път :)

Пак да кажа 10/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Присъединявам се към положителните коментари за сериала. Много свежо и забавно филмче. Много смях имаше, всички герои бяха големи скици. За пръв път гледам тази прелест Шин Мин Ах именно в този сериал и останах очарована от нея. Справи се прекрасно с ролята на лисичката, направо и легна отвсякъде. :yes: Давам му 10-ка на сериала. Сестрите Хонг наистина са си класика. :yes: Едно голямо благодаря на малките вещици за субтитрите, спомогнаха насладата от гледането да е пълна :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една година му се навивах на тоз сериал. Радвам се, че най- накрая се реших да го гледам. Много, много, много, много, много сладък! :D Shin Min Ah никога няма да я забравя в тази й роля. По 5-6 пъти си връщах моментите с нея. Просто перфектна и уникално красива. А и с Seung Gi си пасваха супер! И той един шемет го раздаваше. Докторчето беше пир за очите, а пък нуната( тая актриса ми е супер антипатична след Loving You a Thousand Times) ме дразнеше много...пък и беше тъпичка.

Да не забравя и режисьора с лелята. Ей, тия бяха образи и половина! Като пуснеха онази песен на фон( дето се пееше нещо от сорта на: "обичам те, глупаче..."), просто се залисвах от смях.

 

И като се сетя как режисьора каза, че първият път когато я е срещнал се е носил прекрасен аромат....направо от стола на земята :lol:

 

И приятелите на Те Унг бяха големи сладури. Мацката от T-ara много радваше с облеклото и аксесоарите. Няма да забравя момента

 

когато двамата си представяха "нещо, което не можеш да си представиш" :D

4117605v.jpg

 

Иначе като цяло много ми хареса легендата за Гумихо и как я бяха измислили историята, особено това с пламъчето. Е, имаше и някои леко скучни моменти, но пък и много култови. Ехх, това месце!!! Вече и на мен нещата взеха да ми изглеждат или като кравичка, или прасенце, или пиле. :lol:

OST- то също е супер. Всичките песни до една ми харесват. Тази ми е фаворит:

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много много много много много хубаво сериалче :) Имаше толкова фантастични моменти в него, че беше много филм през цялото време. Ту се смеех много, ту плачех много, пълно с емоции. Страхотен сериал! :yes::kiss2::inlove::asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладък и разтоварващ сериал.Много много много красива лисичка,винаги усмихната.Много приятни и забавни ми бяха лелята и режисьора,както и ролята на дядото.Интересна легенда съжевена в реалността.Имаше и доста комични моменти в които се посмях от сърце :D .И финала много ми хареса,запазиха приказното в историята. :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за субтитрите, без които аз изобщо нямаше да видя хой-хой и компания!

Чудесен филм, малко бавно ми тръгна, заради главния, който трудно го преглъщам в началото, но после му свиквам и всичко си идва на мястото. Добре играе и тук се представи много добре. Очарована съм и от Shin Min Ah. Гледах я в The Naked Kitchen и въпреки идиотската прическа беше много добра. Господ й е дал не само красота, а и голям талант. Госпожица Големи очи беше много миличка, чистосърдечна и простотодушна и учудващо наивна за 500-годишно създание, но иначе как щяхме да я харесаме? Бяха много сладки двамата главни. А пък No Min Woo оооооолелееееееее... Това неземно същество не съм го гледала другаде, какъв пропуск! Блести като жълтица на бунище и като се появи на екрана обсебва вниманието дотолкова, че изфирясват всички сносни мисли от главата ти. Полагах на моменти истински усилия да се освестя за да видя и играта му, а не само да се пуля тъпо в красивото му лице. Да не вярваш каква власт имат някои хора. Само от грим да го докарва не ми се вярва... Вторият актьорски план също беше много добре подбран. Дядото този път беше добродушен и много навит старец, как винаги е перфектен във всяка роля, страхотен актьор. Лелята, това подвижно бедствие и режисьор Бан бяха най-невероятната и най-чудата двойка. Забележки само към приятелят на главния и щерката на режисьора и то не толкова заради конските им физиономии, а заради неестествената игра, или поне на мен такава ми изглеждаше...

Музиката - прекрасна! Слушам непрестанно песните, а най-любима ми е тази на Min Woo.

Този филм трябва да се види, тази прекрасна история за силата на любовта, която прави чудеса. Най-съкровеното на всяко същество - божествената искра, искрата на живота, пламъчето, което прави всички изпитания по-безболезнени, живецът - даваме го безрезервно на любимия. Не искаме отплата. Само щастието да сме с него. Дори за броени дни. Дори за броени спомени. И за плахата надежда, че съдбата ще се смили...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериала много много много много много ми хареса,. Всички актьори са чудесни, за първи път нямаше човек, който да ме дразни. Доволна съм,че го гледах.. Благодаря :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попаднах на драмичката, търсейки да гледам нещо с Хьо Мин и въпреки, че не й е главна ролята реших да си го изтегля. А и историята ми се стори, че ще е интересна и забавна - все пак се споменаваше гадже с девет опашки. :)

 

И понеже май коментара ми ще е дълъг, да започна първо точно с Хьо Мин (T-ara), в ролята на Пан Сон Ньо (дъщерята на режисьора Пан).

 

Та понеже ми се струва, че Хьо Мин е най-сериозно изглеждаща от всички в T-ara или поне така се държи пред камерите, се изненадах изключително много, когато я видях каква роля са я накарали да направи. Ужасно много се лиготеше и общо взето беше .... "Daddy's little girl". Но пък се справи много добре и ми беше много приятно да я гледам.

 

 

Така, след като засегнах момичето, заради което гледах сериала, да започвам с другите :D

 

Главните:

 

 

Май бяха попрекалили с образа на Ча Де Унг. На места много се лигавеше и той, но пък където трябваше да е сериозен, си беше на място.

 

Сега симпатягата Шин Мин А. Доста беше сладка, а както и в повечето време се разхождаше с бяла рокличка ... ммммм. Зарадва ми мъжкото сърце :wub: И много ме кефеше нейното детско държание на места, опознавайки света на хората. И само ревеше за месце. Както месото е скъпичко ... да си нямаш такова гадже май.

 

 

Да ги почвам и другите ...

 

 

Един изключителен и невероятен Но Мин У. Не го знам как е като барабанист, но като актьор е наистина брутално добър. Сякаш е роден за точно такъв образ, леко мистериозен, не показващ супер драматично емоциите си. Невероятен поглед! Може би той ми хареса най-много от всички актьори. А и няма как да скрия, че го смятам за доста красив. Наистина железен! Леки усмивки, навлажнени очи, но лицето му остава като камък. Прекрасен! Бих искал да го гледам в някой драматичен филм или сериал в главна роля. Мисля, че ще направи страхотна роля. Наистина съм много възхитен от него! Задължително ще гледам нещо друго с него.

 

Лелята и Режисьора бяха също доста забавни. Няма да забравя сцената с първата им сцена и шлагера, който пуснаха. Смях се с глас! А и режисьора с неговата кибритена клечка в устата .... голяма дивотия :D

 

 

А като видях за първи път Пак Су Джин (Ън Хье Ин) си казах: "А ... какво прави Кюри тук" :D Даже да взема да сложа две снимки на двете, за да разберете за какво говоря. Иначе добра злобарка изигра. Доволен съм и от нея.

 

ParkSooJin.jpg

Пак Су Джин

 

Qri.jpg

Кюри

 

*Не казвам, че супер много си приличат, но и двете имат големи очи, голям нос и най-важното - луничка на нослето и то и на двете са на почти едно и също място.

 

 

 

Всъщност май няма от кой да се оплача. Да взема тогава и сюжета да обсъдя малко.

 

С голямо нетърпение очаквах да й покажат опашките, за да видя как ще изглеждат. И да си призная, мислех, че ще са някакви грозни и шантави, но когато си ги показа чак и аз зяпнах. Изглеждаха наистина чудесно направени. Трябва да ги поздравя за хубавата комп. графика :) Чак ми се прииска да ги погаля :D

 

До някъде 12-13 всичко си беше по-леко, забавно и да, на моменти леко скучно. В смисъл не се случваше нещо кой знае какво значимо. Но не беше чак някаква трагедия - преживяваше се. След това изведнъж решиха да обърнат на корейска драма и чак и аз се оплаших и нещата ми бяха 50 на 50. Въпреки, че бях почти обеден, че сериала трябва да е с щастлив край, наистина се осъмних за момент. Поне така бяха го направили, че все едно няма изход от ситуацията им. А и като гледах рейтинга на драмата, след като обърнаха на драма, сериала станал най-гледан. Предполагам, че това не трябва да ме изненадва. Явно корейците си обичат съзливите драми. Но не ги обвинявам де.

 

Да взема вече да спра да пише, че май мога още толкова ....

 

В крайна сметка съм доволен, че имаше happy ending. Много щях да бъда разочарован, ако бяха завършили по друг начин.

 

 

Дразнещото в този сериал е, че май бяха попрекалили с това, геройте да си говорят сами. Да, сериал е, нормално да ги има тези неща, но то тук изобилстваха. Не е болка за умиране, но наистина се набиваше на очи това. Или поне на мен ми направи впечатление. Всичко друго си беше наред.

 

 

 

Май доста пописах. Не мисля, че има нужда да казвам дали ми е харесал или не. Всичко е ясно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше първия ми корейски сериал който гледах онлайн и много ми хареса, съвсем случайно попаднах на него и така се запалих по азиатското кино.

Много добре са избрали актьорите - И Сънг Ги, Но Мин У, Шин Мин А - бяха просто чудесни и историята беше много вълнуваща, дори за миг помислих,

че е възможно да не завърши добре, но слава богу имаше просто чудесен финал, нямаше нито една скучна част, сценаристката си е свършила работата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на мен ми хареса , въпреки че в началото много го подминавах заради главният , но гумихото беше голяма сладурана ... абе като цяло сериала си беше на ниво , идеята каста всичко ми хареса ........ пак бих го гледала ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален сериал <3 въпреки, че и аз не харесвах много главния.. Няма какво повече да кажа..всичко си беше супер направено :) ще се гледка отново~

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше може би 3 ми корейски сериал и след това се зарибих по к.попа и изобщи не съм обърнала внимание на тази от Т-ара ако някой може да сложи една снимчица как е изглеждала във филма ще съм много,много благодарна.А.. атносно филма ....наистина страхотен,лекаря ми хареса на мен ,наистина беше много як <3Обаче като го гледах в ,,Пълна къща 2'' направо .......останах разочарована ,ни плочка ,ни нищооо.....

За филма 10 от 10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо го започнах. Вероятно заради сценаристките. Някои неща ми напомниха на любимия ми сериал, особено приятно ми беше да видя някои от актьорите. За съжаление не видях Гън Сок, или съм го проспала. Та му слагам етикета "става за гледане". Може би ако бях в подходящо настроение щеше да ми хареса повече. Като цяло приятен, но леко безмислен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех и аз искам приятелка Гумихо, както боледувам от 2 месеца. Беше много разпускащо и приятно. Не ме остави тъжна и не ме впечатли кой знае колко с драматизъм.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредният пример за добра идея, но посредствена реализация...

+ главната актриса е страхотна - може би само заради нея успях да догледам сериала, останалите са средна работа, като за мъжките роли определено можеше и по-добър да е изборът

+ хубав саундтрак с няколко запомнящи се мелодии

+ интересен замисъл и като цяло оригинална идея

- (за кой ли път) много посредствен сценарий - множество глупави диалози и сцени, доста моменти, където персонажите действат нелогично и като на кино - форсирано и фалшиво

- няма много действие в историята: цял сериал изясняваме чувства, които бяха ясни от първия епизод

- окастрен и като цяло липсващ край на сериала: просто нещата ги скалъпват, колкото да има нещо

- поради зле написания сценарий почти всички главни герои ви стават антипатични/безинтересни в дадени моменти

- отново се разчита на доказната схема за "любовни триъгълници", с които нещо за 8 епизода го правим 16...

 

 

Главната актриса беше прекрасна - сладурана и леко по детски, а освен това и наистина приличаше на лисичка в лице - с тези страхотни трапчинки :). Партньорът й за съжаление беше по-скоро посредствен. Началните епизоди почти ме отврати с поведението си и едва последните 3-4 епизода, когато най-накрая се усети, че я харесва, успя да придобие малко идентичност. Като цяло историята е оригинална и при желание можеше да стане прекрасен сюжет, но няма как. След като поизгледах някой-друг корейски сериал вече действително се чудя това професионални сценаристи ли са или просто наемат някакви лица като за параван, а режисьорът си прави каквото иска на заден план. Не мога да си обясня по каква друга причина можеш да сложиш толкова идиотски диалози/сцени и да си мислиш, че всичко е ОК и си свършил добра работа. Както и да е... Слаб сценарий. Плюс за сериала е добрият саундтрак. Освен 3-4 запомнящи се песни има и няколко инструмнетала, които за съжаление обаче май не могат да бъдат дръпнати от никъде, понеже просто не са били издавани. Като техн. обработка сериалът е на средно ниво - имаше моменти, където нещата изглеждаха евтино, но по-голямата част не се забелязва и не дразни. В заключение... Сносна романтика, но абсолютно нищо заслужаващо по-специално внимание. И до го гледаш, и да не го гледаш... Не пропускаш много. :)

 

 

Оценка: 6/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав сериал, но огромна обида към гумихото.  Толкова тъпа лисица с 9 опашки не съм виждал. Те обикновено са по-умни от хората.

Off Topic

Вярно, че тази беше млада , само на 500 години. Иначе актрисата голяма симпатяга. Главния не се харесва на всички, и аз не го харесах когато го гледах за първи път в Shining Inheritance. А какъв беше и тоя малък гоблин? Тия и с гоблините се майтапят? Нищо свято няма за тях. А ветеринаря така и не разбрахме какво чудо беше. С тая неука лисица не знам кой не се изгаври. Всеки я лъжеше, тя горката никакви умения нямаше. Ако не беше стреснала главния герой така, той нямаше да пострада и тя нямаше да има нужда да му дават сферата си. И нямаше да имат тия проблеми в последствие. На моменти драмата вървеше доста бавно.  Режисьора с тая кибритена клечка в устата беше някакъв ужас. Кухата леля и тя. Ама си бяха лика прилика. И ветеринаря за какво я накара да му пие кръвта не разбрах? За да я убие и превърне в човек? И тя накрая пак остана гумихо с една опашка? Всичко беше напразно. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...