Jump to content

Тъгата носеща щастие.


Recommended Posts

Та...ето че правя тема за рисунките,които съм нарисувала.

Благодаря че ми бе обяснено че тук правите тема за всеки поотделно(лол),а не всичко да е струпано на едно място.Темата се казва тъгата носеща щастие,защото в повечето моменти когато аз рисувам съм носталгично настроена,но пък понякога рисунките носят щастие на хората когато ги погледнат.

Аз рисувам от малка,а се заех активно с изкуствата когато бях 6-ти клас.В 8-ми клас имах голямото щастие да вляза в училище по изкуствата във Варна,но сега се озовах на другият край на планетата.:)

Ето и някои от ''творбите'' ми.Съжалявам че не изглеждат много реалистични фигурите,но...(лол)

 

64660789.jpg

43848795.jpg

65375462.jpg

50380862.jpg

22227738.jpg

48306688.jpg

 

Дано поне малко да са ви харесали:):rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

WOW много са хубавииии :yes: личи си че рисуваш от доста време :P ама дай още много са малко искам ощеее :D а и един въпрос можеш ли да рисуваш хора от снимка реалистично (не знам дали ме разбра какво се опитвам да кажа :D )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иха страхотни са толкова живи особенно последната е удивителна несъмнено имаш талант :excl: .Много се възхищавам на такива хора и рисунките им.Бих искала и аз едни ден да рисувам така,обаче аз не съм по рисуването на хора най-вече рисувам анимациони герой имам цели тетрадка със тях но като твойте рисунки само си мечтая да мога да рисувам. :rolleyes: Особенно със сянките съм много зле :Д Поздравявам те наистина от сърце за таланта ти и за търпението докато ги нарисуваш (аз обикновено ако нещо нестава се нерва :lol: ) и се надявам да продължаваш да ни радваш с произведенията си и за напред :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз те поздравявам. Много са хубави, особено профилът на първата, която е в гръб (много е нежен) и последната девойка. Ако можеш - намери си училище по изкуствата там, където живееш сега, залягай над книгите и рисувай много, особено от натура. Наистина имаш талант, развивай го. :) И не задълбавай само в лицата, а тренирай цялата анатомия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ихаа на истина си супер браво :yes: нямах нищо в предвид просто ми беше интересно дали можеш :) определено трябва да продължиш да учиш в художествено училище B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

scan0002lj.jpg

 

 

 

много нежна и красива,само дето носа и е неправилен-все едно има 2 дупки,а не нос.продължавай в същия дух ;) знам,че можеш...

btw защо не пуснеш някоя рисунки от по миналата година.иска ми с еда видя отново някой твой етюд :P

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сега ще съм в училище по изкуствата(след като не ме приеха миналата год защото нямат места:()и се радшам много.А за етюдите аз миналата година почти не съм рисувала в клс,защото не бях в специализирано училище,но имам няколко надраскани в къщи и тях ще ги сканирам и ще ги постна в блиските дни:)Съвета да упражнявам цялата човешка анатомия...нз какво ми става,но все се забивам в лицата(лол).Ще нарисувам няколко картини които ще включват анатомия.

п.с.Благодаря за позитивните коментари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наси,и преди съм ти го казвала,и сега ще ти го кажа,че рисуваш много добре ръцете.Малцина го умеят на нашата възраст.А на скиците по-горе ми харесва жената с по-извъртяното тяло.Някак си естествено й седи ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aххх... наистина са много добри. Личи майсторството, някак с лекота изглежда, че са рисувани... Това за тъгата и щастието ми е много близко. В стихотата, които пиша нещата стоят по същия начин... Вдъхновява ме тъгата, нещастието... и тогава се получава само. И при теб явно е така. Резултатът наистина усмихва. Браво! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се че ви харесват....Скоро ще постна още рисунки които направих на скоро като бях на курс по живопис.По принцип живопистта неми е сила ама има нещо в рисунките ми което ми харесва...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...