Jump to content

Recommended Posts

One Fine Day
spacer.png

Държава: Южна Корея
Година: 2006
Епизоди: 16

Телевизионен канал: MBC
Жанр: романтична драма
Период на излъчване: 31 май 2006 - 20 юли 2006

В главните роли:
Gong Yoo - Suh Gun
Sung Yu Ri - Suh Ha Neul / Park Hye Won
Nam Goong Min - Kang Dong Ha
Lee Yeon Hee - Goo Hyo Joo

Сюжет: За разлика от много други, тази драма е заснета в Австралия, давайки възможност на зрителите да видят много нови и красиви места.
След трагичната и нелепа смърт на своите родители, Со Ха Нъл (Sung Yu Ri) и Со Гон (Gong Yoo) биват разделени от съдбата. Тя е осиновена от богато семейство, докато големият ѝ брат се озовава в Австралия, отгледан от приятел на баща му. С помощта на своя приятел, с когото е израснал, Со Гон открива сестра си след 15 години раздяла. Но връщайки се в Корея за нея, започват да излизат наяве нови и нови тайни от миналото им. Какво точно се е случило преди 15 години и дали те са истински брат и сестра?

Коментар: Сериалчето е готино. При наличието на толкова много звезди е просто задължително да се гледа. Sung Yu Ri и Gong Yoo няма какво да се коментират. Добра игра на младата Lee Yeon Hee, позната ни от филма A Millionaire's First Love и за кратко от Emperor of the Sea. Любовни триъгълници, заплетени истории, много сълзи, има си от всичко. wink.gif

 

 

:subs: Български субтитри  :click:

:subs: Свали с български субтитри  :click:

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Руски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незная дали съм прекалила с хубавите корейски драми или на този сериал наистина му липсваше нещо, но истината е, че не успя да ме трогне. Обикновено леенето на сълзи от тази страна на екрана е обичайно и очаквано събитие, но тук сълзите бяха само от актьорския състав. Имаше нещо в сценария, в режисурата и въобще в цялата фабула, което не ме грабна. Прекалено неадекватни действия на главните герои. Оставаш с усещането, че нещо важно, което се е случило някак е изпаднало от сериала и липсва в действието по нататък. Твърде често използване на едни и същи неща до степен, в която вече знаех какво би следвало след това.

 

Главната героиня си изплака очите пред един аквариум и просто задължително другият главен герой е намираше там ... случайно.

 

Иначе адмирации за актьорската игра. Всички се справиха страхотно, но дори присъствието на такива страхотни актьори не успя да направи сериала "задължителен за гледане"

И все пак, ако имате време и харесвате леката мелодрама, този сериал става чудестно за разпускане и убиване на времето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно цяла вечер да го храня пак няма да ми стигне и за тва ше си спестя детайлите. КАто цяло единственото нещо което беше прилично добре е ОСТ-то, другото и като сюжет и изпълнение и всичко е супер зле. Направо ми дойде в повече, последните 2 серии ги гледам буквално от 1 седмица. Единствения сериал, за когото мога да кажа, че е по-голяма загуба на време и след който ми се е искало да върна времето назад е Марс. В такива моменти ми се иска да мога да пътувам във времето. НА никого не бих го препоръчал, не се подлъгвайте от състава или от свежото начало до там е. Нямам думи "братската" любов ми дойде вече много нагоре!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, не е лош филма, незаслужено е пренебрегван. Сълзи, сополи и корейско-сценарна логика, но сме им свикнали. Аквариумът е такава красота, а пък с четиримата герои си е супер. Прекалената мелодрама на моменти ме дразнеше, но си затварях очите заради Gong Yoo, Sung Yu Ri, Nam Goong Min, Lee Yeon Hee. Тия са истински съкровища и даже Ю Ри-то този път не ме дразнеше толкова. Много добра спойка между тях, дори и само заради тях си заслужава да се гледа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълно безобразие е тая драма, изгледах я до края, но ми остави толкова неприятно усещане, че не е истина <_<

То бива, то може, ама такива

Off Topic

търтеи, използвачи и безхаберници, като семейството на Хьо Джу няма никъде. Така се бяха впили в Гон...  като гадни кръвосмучещи гадини ...и намираха това за нормално... и Гон даже го намираше за нормално.. той не мислеше за себе си, а само за тях... а когато трябваше да помисли за себе си, те не му дадоха такава възможност...

А Хьо Джу.... 5 години да мъчиш някой.. аз това не го разбирам.. иначе играта й беше добра, признавам..

Семейството на убиеца на бащата на Гон... ама какво е това семейство... един през друг не бяха на себе си, що психични отклонения, що чудо.. Как може един баща да се държи така, ума ми не го побира.. двете му деца да страдат така, да го молят за помощ, а той и пръста си да не помръдне, и мускулче на лицето му да не трепне... жена му да има нужда от помощ, ама да не й обръща внимание...такива хора има ли??? :blink:

Пък и синът му.. беше леке и си остана такъв до края... нито се заинтересова от нещо друго освен сестра си, нито пък и се опита..

А Донг Ха... не знам кой какво вижда, ама играта му беше зле... какво като е хубав и има хубави очи... нищо не видах в тия очи, от ролята ли е, от какво е, не знам... толкова равнодушен би беше през цялото време.. с нищо не можах да му повярвам, че изпитва нещо към Ха Нъл... ама нищичко...А самата Ха Нъл.. може да е симпатична актрисата, ама голяма част от ролята й беше да се цупи, да не знае какво иска и да не отговаря като я питат..

Но пък в сцените с Гон беше отлична. Най-хубавото нещо в този сериал беше момента на плажа, когато се гонеха и пръскаха, ходиха на пазар и спаха в селската къща!

И изобщо тук не става въпрос за братска любов, а просто за любов :excl: колкото и сценаристите да се опитаха да ни баламосат...братското беше останало кой знае къде.. изобщо Гон се опита да се грижи и за нея така, както и за другите, ама не му се получи.. защото сърцето му 15 години копнееше за нея.. 

Най-доброто в тая драма беше Гонг Ю!  Много исках да го погледам в нещо, което съм пропуснала, затова и го започнах сериала.. И другаде съм споменавала, но ще кажа пак ... всичко в него изразява усещането му..усещането на героя му... сякаш не го снимат, а е реалност .. очите - усмихнати и тъжни, ръцете, които докосват, дишането, което е в унисон с болката му или със силно биещото му сърце, устните, тялото, тъгата му, обичта му, жертвеността... мисля, че тези неща най-добре умее да ги изразява... а аз искам още от тези неща ... много ...

... затова спирам да се възмущавам на драмата, защото тя беше пълна с него...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...