Jump to content

Brown Eyed Girls


Recommended Posts

Кяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя! :):):) Колко якоооооооо! :o:wub::wacko::inlove::es:

 

Много ми харесва заглавната песен, умирам да я чуя наживо, мисля, че ще е лудница. Харесва ми, че правят смесица между диско и джаз - доста е интересно. Ето го и за дърпане:

 

Цък

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове



Така се прави революция - с 5 танцьора и разголени тела! :) Клипът ми харесва, феерия от цветове и красиви сетинги, революционерската тема адски отива на мощта на песента.

Поотделно за момите - акцентът очевидно пада на Ка Ин и Нарша, както и обикновено. Те и двете повече ми харесват в опълченския си вариант, отколкото в индивидуалните си "затвори". Нарша не ме кефи без бретон толкова, много й става кръгло лицето за моя вкус. Ка Ин и тя не ме кефи много наплякана с черно, но пък много си отива със сетинга, който са й избрали.

Иначе явно Джеа ще се задоволява с голямото си присъствие в песента и не толкова на екрана. И все пак нейното блато най ми харесва, заедно с на Мирьо микрофоните. И двете са с нов свеж имидж, което може само да ме радва. Мирьо има невероятно произношение на чужди езици в тая песен, за което много я уважавам - личи, че бая се е постарала.

За самата песен - много ме кефи. Рядко харесвам песни от пръв път, но тази е една от тях. Джеа направо разцепва с невероятен вокал, а другите момичета много добре я допълват. Рапът е вкаран много на място - в песента има съспенс и очакване. Единственият й "проблем" е, че не е кидди-грейд - т.е. не знам доколко ще се хареса на по-младата публика.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен клип

:es:

 

момичетата надминаха Abracadabra според мен. Клипа е супер и нямам търпение да видя лайв изпълнение. Джеа е направо AMAZING и в общите сцени в блатото си. :D Нарша са ми я направили прекалено Биьонсе, но аз много си я обичам и ми е се тая :lol: Га-ин супер секси , въпреки че и на мен прекалено черния грим не ме радва. Мирьо сладура най-накрая се отърва от шините :lol: И тя е много секси мадама в клипа :yes:

 

Още един линк за албума направо рар на целия:

 

Brown Eyed Girls - Sixth Sense

 

И още снимки :

 

5ELsj.jpg

ubQkn.jpg

zR22A.jpg

g5lJo.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на мен ли всички тези снимки и клипове ми навяват спомени за една телевизионна продукция - "Семейство Адамс" :lol:. Прекалили са просто с това черно :(, не са метъл група все пак. Леле... това Миръо ли е... сега я видях какво се е направила... без думи. Ако ги видя в тъмното с това черно по лицата и... абе навсякъде по тялото, ще се уплаша ви казвам :D. А на Га Ин май взе да и липсва Чо Куон покрай промотирането на албума :D - Ga-In admits she misses Jo Kwon :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обнових началната страница :) Моля разгледайте я има нови неща добавени :D

 

Голямо тъсене падна на ОСТ песните на Джеа , но мисля че повечето ги намерих :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клипът е наистина страхотен. Мадамите изглеждат умопомрачително, дори размацотената Га Ин, а Джея, която никога не съм намирала за красавица, сега ми е супер секси и женствена. Мирьо малко косата й не ме кефи, но пак е фиърс. Въобще, докарват го много бедес по начин, по който нито една група ни мож, вероятно зарад възрастта.

 

Песента и вокалите са супер, на лайв едвам ше я дочакам утре .

 

Концепцията е доста яка и епична, малко ми напомня на тъмна версия на TPL, но няма лошо, бива си го. А един от армейците докато Мирьо рапираше имаше някъв мноо изяждащ поглед.

 

Колко време ше им тряя да я баннат?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаех, че горните регистри ги взимат и Ка Ин, и Нарша - мислех, че е една само. Дори и клипът не успя да ми го подскаже :). Много съм доволна и от двата пърформънса, мога само да съжалявам, че не мога да ги чуя наживо. На шестото чувство Джеа ми е малко неуверена, което ме озадачава. Т.е. не толкова неуверена, но оставя беквокала да я заглушава. Иначе много ми харесва Хотшотския сет - много яки бяха с тези костюми (и с мацките около тях :)).

 

Много съм доволна. Дано доминират чартовете с тея песни, защото го заслужават. Колко гърл групи могат да изпеят тази песен по тоя начин (че и да се поразчекнат помеждудругото :))?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

All Kill - любимите думи за всеки к-поп изпълнител.

:D И наще момичета може да се похвалят със същото - Bugs, Melon и прочие и прочие все са номер 1.

 

epsiL.jpgAcbdB.jpg

 

Въпреки гафа на Mnet с пускането на албума 3 часа по-рано , албума е Daebak , както биха казали корейците. :lol:

 

От толкова време не ги бях виждала и четирите на сцена много съм щастлива :es:

 

-Nice a?? :lol:

Редактирано от little_angel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ги и Куон & Га Ин на "Inkigayo", не мина и без прегръдка :lol: :

Както и представянето на Brown Eyed Girls, това че не бяха в "Take 7" не е много добре, защото миналата седмица KARA бяха в "Take 7" при техния "Comeback stage", а днес спечелиха:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, като гледам отклика онлайн, предполагам, че бързо песните им ще наберат скорост. Аз лично съм си много доволна от албума - носи техния почерк, но има и експериментиране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да се каже , че си върнаха доста от оригиналния саунд. със Sound G доста забиха по комерсиалното. Този си е по в техен стил плюс новите елементи , които започнаха да добавят от солото на Га-ин насам.

Само мен ли ме радва това колко са рандъм когато се представят. :lol: Никъв синхрон нямат хахахх

Високата нота обаче всеки път ме убива. Чакам само от някъде едно пиле да се взриви като във Шрек :lol: :lol:

 

tumblr_lryfj60BcS1qg2m6yo1_500.gif

tumblr_lryfj60BcS1qg2m6yo2_r2_500.gif

tumblr_ls2mx6QX8S1qg2m6yo2_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, ама мен пък Джеа ме разбива като го взима "ааааааааааааа"-то :). Не че не отчитам комбинираните усилия на Ка Ин и Нарша, ама Джеа е гласище и половина - все едно негърка слушам и то от това малко телце. :) Да, и аз харесвам, че си върнаха оригиналното звучене - поне пеят, защото "Абракадабра" си беше електро отвсякъде. Не че не ми харесваше, много е добра, просто тази си е по-тяхна :). Малко ме е яд, че не си варират стайлинга за "Шестото чувство" - все пак им е пилотен сингъл, но пък в изпълнението нямат равни.

 

Сега само ги чакам да почнат да жънат награди. Ако мютизенът не стане техен поне веднъж, корейците нямат вкус! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те тези награди не са до вкус :D, а до това колко "луди" фенове има. Ще е много трудно, защото Super Junior и те ще се борят с поредната песен "клонинг", КАРА промотират за последна седмица, песента на Davichi 3 поредни седмици доминира дигиталните чартове, SISTAR гледам и те с някакъв ремикс на "So Cool" се подвизават, а пък в началото на Октомври идват и SNSD, а там всеки знае за каква фенщина става на въпрос :D. Имат шанс, ако с продажбите на албума вървят нещата добре, че за съжаление не виждам как песните ще се справят добре в дигиталните чартове, тази седмица "Hot Shot" беше на 9-то място в "Gaon"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти го обрисувам така...Суджу са с клонинг на клонинга...Тия албуми рядко отеблязват поиче от 50 хилки общо, така че ме съмнява да изкарат повече от една седмица на върха...Кара никога не са записвали последователност, слаба им е базата, по-скоро медийзни звезди са.

 

Точно до въпрос на вкус е. Иначе виждаш ли логика Мис А да вземат трофей дни след дебюта си? За да пробиеш ти трябват добри песни, след което вълната фенове се появява и ако продължаваш с добри песни не се носиш по течението. СНСД, колкото и да не ги харесвам, са много далеч от само фенщина...Тях ги бива в това, което правят....Да не кажа, че са си най-добрите.

 

И все пак...Песента на БЕГ е силна, много при това, имат стабилна фенбаза, че и по-възрастна аудитория, която да ги подкрепи. Не разочароват с лайв, клипът е изключтелно добър, което също е много важно...Вярвам, че имат стабилни чансове за поне 3-4 трофея...Когато СНСД си дойдат ше е вече време за другата битка, а именно с Уондър Гърлс...

 

СМ в момента се опитват да си върнат първото място, че нещо приходите им не са мноо добри таз година.

 

Всички без Мирьо били болни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това обяснява защо Джеа така предпазливо пееше тия дни. И все пак е звяр, както и другите три лъвици :). Песента на Кара е доста слаба дори за Кара, така че тях не ги виждам като конкуренция. СуДжу се надявам да отпуснат малко захапката на първото място с поредното ехо... Виж СНСД е ясно, че ако изкарат нещо, ще вземат върховете без дори пръста да си мръднат. За мен не са най-добри в нищо (освен, може би, Хьойон, която е добра в танци-манците), но пък определено покриват спектъра от мокри сънища на девствените корейчета от А-Я. Систар със Соу Куул не ги и броя въобще, защото една Хьо Рин група не прави. Смятам, че девойката доста я похабяват в тая група и въобще с тея песни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз чак сега забелязах, но Га Ин на едно място "Bitch" ли казва се зачудих :D, ама сега като видях превода някакво "bichi" било :lol:. Аз да си изкажа мнението и за "Sixth Sense", песента ми харесва горе-долу, Джеа и Га Ин се справят супер, Миръо тук ми се вижда най-слаба в тази песен... някак латино ми звучи песента и това рапиране идва... поне на мен не ми идва достатъчно силно и на място :D, и защо в танца има толкова много странични танцъори, хич не ми хареса това. А, и накрая това пищене на Га Ин (към 3:02 на изпълнението от "Inkigayo"), някакъв висок тон ли е незнам, но ми подразни слуха стабилно :D. "Hot Shot" няма да я коментирам, че ми идва прекалено латино и не ми е точно по вкуса :).

Що никой не харесва SNSD-то е :D, то аз нито една тяхна групова песен не харесвам, но пък 5 от тях са хубавички :D, а в танците не само Хейон я бива, гледал съм Юна във "Family Outing 2" и танцува доста добре. Тейон пък пее страхотно... това за мен е една от най-добре пеещите айдълки, а и не само според мен, последната класация, направена чрез допитване до вокалните инструктори, също го доказва. Слушайте и "live" изпълненията на "IF" и "Can You Hear me", и може да си промените мнението, че за нищо не става :D. А пък в последния сериал, който гледах, един чичка само тях ги зяпаше по тв-то и жена му постоянно му се караше :lol:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това "пищене" се нарича "флейтов регистър" и е доста трудно за постигане. Ако си слушал песни на Марая Кери, тя пее в тоя регистър от време на време. В лайва го пеят и Ка Ин и Нарша, макар че според мен е трябвало да го оставят на Нарша, тъй като Ка Ин се затруднява малко.

 

Юна не танцува особено впечатляващо по мое мнение. Да, справя се с танците, но се справя точно толкова, колкото и останалите СНСД-та. Тейон звучи добре на фона на останалите, които не умеят да пеят, затова ти се струва, че пее страхотно. Иначе бих казала, че е средно добра певица или поне аз не съм чувала песен, в която тя по някакъв начин да атакува някакви неземни височини или да прави някакви невероятни гимнастики с гласа си (просто, защото СНСД такива песни нямат). И в тоя ред на мисли - аз не мразя СНСД, песните им съм ги слушала част и стават, но просто I call 'em as I see 'em. Там, където има талант, си го казвам.

 

Тая класация не ми я цитирай - БЕГ въобще не фигурираха сред най-добрите певици, което за мен е смях и бяха сложили като най-добри вокали - групи жени Систар наред с 2не1, което е безумно при все, че в Систар има една, която умее да пее, а в 2не1 са 3... Освен това обясниха как Аю не можела да пее, което е още по-голямо безумие. Въобще не знам на какво точно си базират оценките, ама ми се чини, че е на популярност. Виж, Давичи наистина имат добри вокали, ама напоследък са ми също толкова безлични колкото СиЯ, които ми бяха една идея по-силни (поне главната им).

Сред мъжете пък Джунсу от Джей Уай Джей беше втори след този от 2АМ, което за мен е смях, тъй като Джунсу може да не ми харесва, ама гласът му е неповторим и то не само по тембър, ами и като обхват. А, да, и най-огромното безумие за мен беше, че на второ място за добри вокали бяха сложени Шайни (???), а там точно 2-ма имат някакъв глас и то не особено вдъхновяващ. Да не говорим, че бяха обяснили как им били най-стабилни лайв пърформансите, а аз точно техни лаивове съм слушала, в които гласовете им сдават.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...