lazeto Posted September 4 Share Posted September 4 Off Topic My Journey to You(云之羽) Страна: Китай Също така известен като: Yun Zhi Yu Година на излъчване: 2023– Септември – 02 до 2023 – Септември – ? Време на излъчване: Понеделник – Неделя 19:00 Жанр: Wuxia, Романс, Драма, Фентъзи Канал: iQiyi Епизоди: 24 Режисьор: Edward Guo Субтитри: Английски Участват: Yu Shu Xin като Yun Wei Shan Zhang Ling He като Gong Zi Yu Supporting Cast Cheng Lei като Gong Shangjue Lu Yu Xiao като Shangguan Qian Jin Jing като Gong Zishang Sun Chen Jun като Jin Fan Tian Jia Rui като Gong Yuanzheng Wen Zheng Rong като Ming Wuji Ou Mi De като Han Yasi Zuo Ye като Mister Yue Ji Ling Chen като Gong Huanyu Lin Zi Ye като Xue Tongzi Liang Xue Feng като Mister Hua Ai Mi като Yun Que Chen Du Ling като Madame Lan Zeng Ke Ni като Zheng Nanyi Fu Shou Er като Madame-in-charge Zhang Xue Han като Zi Yi Zhu Jian като Han Yaqi Ren Shan като Gong Hongyu Shen Bao Ping като Elder Yue Ding Zhi Yong като Elder Hua Tan Jian Chang като Elder Xue Tan Yu Qiao като Bei Xu Zhang Xiao Ang като Han Yi Ke Wang Le Fu като Wan Siai Zhu Yun Er като Jiang Lili He Ze Yuan като Jin Fu Qi Lan Yin като Fourth Miss Song Yao Tong като Madame Leng Wang Jia Qi (王嘉琦) като Miss Zhang Резюме: Сериалът разказва историята на Yun Wei Shan, шпионин, жадуваща за свобода, която прониква в двореца, за да изпълни мисия. В зловещият и мистериозен дворец тя среща любов и приятелство, тръгва на пътешествие на себеоткриване и намира решимостта да продължи напред. Заедно с бунтовният благородник Gong Ziyu, те растат и съзряват чрез споделените си преживявания… Свали с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nely Posted September 4 Share Posted September 4 Сериала е разкош.Актьорите играят чудесно, особено сестрата на главния-прави много "луд" образ.Атмосферата като цяло е мрачна, но тя успява да "разсмее" момента само с появата си.За сега ми държи интереса, но ...са излезнали само 5 епизода.Мъката на текущото излъчване в цялата и красота/sad/ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted September 4 Share Posted September 4 Стари познайници. Бога на войната Чанхън и феята Орхидея в главни роли отново, без дявола Дунфан Цинцан. Още не съм го загледала, но си го свалих. Доколкото видях и откъм сюжет изглежда добре, 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laleto2002 Posted September 12 Share Posted September 12 Сюжетът се заплита. Вече навсякъде ми се привиждат шпиони. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted September 13 Share Posted September 13 Хубав сериал. Непознат сюжет. Тъмен и загадъчен, както и музиката. Бавното действие, те държи в някакво мистериозно напрежение. На 12-та съм без превъртане. Препоръчвам! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nely Posted September 16 Share Posted September 16 Засякохте ли българските напеви,когато на сцената излязат лошите?На няколко места чух типично наше песнопение. Последно 19еп. 3,50 мин., и не само. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted September 17 Share Posted September 17 (edited) Дам, мистерията на българските гласове. Невъзможно в такъв сериал, толкова мистериозен без тях. Мъжкият каст е невероятен. Харизма и половина. Сестра Гун, ми е антипатична, но свикнах, поне разведрява малко обстановката. 17 серия много емоционална, браво на актьорите. Edited September 17 by lukreciana 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted September 18 Share Posted September 18 (edited) И аз на клона. Изгледах пет епизода. Сериалът до момента е интересен, сюжетът вярно- нетипичен, атмосферата мрачно- интригуваща, мъжете красиви, жените всички са ми еднакво смотани и еднакви- сякаш сефте гледам азиатки- сигурно, защото са много накуп и с еднакви дрехи. Но... главната няма как да сбъркам. Тя ми е абсолютно противна, пропуснах два сериала заради нея, този на Биньо в гората и демонския на Дилан, че и във "Феята и меча" със Сю Кай са я набутали. Явно, отърване от нея няма, ще я търпя някак, защото сериалът има заряд, има интрига, има темпо. Единствена, неповторима и с чар е сестрата Гун. А дано продължи така. Edited September 18 by Lawandula 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted September 19 Share Posted September 19 Тъкмо се чудех къде да извися възмутено питане защо няма тема за сериала, а то - имало. ( Не ми е за пръв път да се щурам безрезултатно из каталозите. Дефектът е мой Сериалът е страхотен. Много си падам по подобна мрачна, мистична естетика Off Topic Завършва с дебел намек за втори сезон, което вече не е добре. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts