Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Puzzle パズル
Английско име: Puzzle
Формат: Рензоку
Жанр: Комедия, мистерия
Епизоди: 10
Рейтинг: 10.2 (Kanto)
Телевизия: Тв Асахи
Период на излъчване: 2008-Apr-18 to 2008-Jun-20
Време на излъчване: Петък 21:00
Theme song: Moon Crying by Koda Kumi

Субтитри: Английски

Участват:
Ishihara Satomi as Ayukawa Misako
Yamamoto Yusuke as Imamura Shinichi
Kimura Ryo as Kanzaki Akira
Nagayama Kento as Tsukamoto Yoshio
Iwata Sayuri as Matsuo Yuko
Sato Chiaki as Takamura Michiru
Asakura Aki as Wada Hitomi
Tsujimoto Hiromasa (辻本嘉真) as Nagatsuka Kenichi
Kaneko Norihito as Daido Goro
Shiomi Sansei as Kamata Torahiko

Резюме: Misako Ayukawa, жена в 30-те си, е учителка по английски с много малки умения по английски. Тя се цени повече от учениците си и предпочита парите пред любовта. Тя показва арогантност пред учениците си, но се държи приятно пред всички други. Обаче, Ayukawa притежава брилянтен ум за решаване на пъзели. Мотивирана от възможността от награди и съкровища, накрая решава важни случаи през уикендите с 3 от нейните най-добри ученици.

Личен Коментар: Много добра драма. Това ми е любимия жанр драми. Мистериите бяха много хубави. Главната актриса много я харесвам. Тук се справя малеееееее. Много е добра. Смял съм се с глас. Просто така ги нарежда. Горещо, ама ГОРЕЩО ви я препоръчвам. Пък и е с Ямамото Юсуке.
 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасна Сатоми и една торба с тинтири-минтири! Така на кратко мога да опиша първия епизод на този сериал, а ако някой се зачуди защо само него ами просто не мога да се насиля да изгледам останалите! Чудесна идея за пъзелите и ученици, които заедно с учителката си се правят на детективи, но много слаба реализация на ниво "Скуби Ду" (тея дето са имали щастливо детсво и са гледали CN преди да почнат да дават помии по него знаят)..

Героинята на Сатоми е първият проблем..дуалноста на характера й ок обаче хем я изкарват тъпа, че да не може да предаде един урок, хем изключително находчива, че само като гледа ред канджита и то отгоре открива закодираният смисъл над който уж интелигентните й ученици си блъскаха главите. Егоизма и алчността са основните й мотиви, сигурно в последствие ще покаже друго лице ама нямам нерви да гледам.

Връщайки се на тримата глупаци тоест учениците, преди да почна да гледам в резюмето (не това тук) пишеше синтезирано казано, че те ще решават ребусите, а Сатоми ще обира лаврите..нищо подобно! Не само, че тя свърши почти цялата работа по загадките ами в момента в който решиха, че гърнето е скрито на някоя планина и тръгнаха да го търсят из горите нещо в мен се пречупи пред лицето на тая искрена и неподправена глупост!

Дядката, който почина ми се видя супер странно да остави писмо-ребус на перфектен английски ама айде може да е бил начетен човека. Мотива да пуснат чужди хора да търсят златно гърне, което можеш ти да вземеш е толка наивен, че чак ми избиха сълзи...точно така ще пуснеш чужди хора да ти търсят имането. Дори и да искаш да ги използваш пак не ми се вярва някой да е толкова глупав, че да рискува и то при положение, че не го притиска нищо за да си търси сам на спокойствие. Убийството стана толкова нелепо при положение, че няколко прогнили дъски делеше групичката от чичето душаш лелката с очилцата и те така и не разбраха и на всичкото отгоре верижката на часовника се скъса на няколко места?! Тва нарочно да искаш да го направиш пак ще ти е зор да го разпилееш тоя ланец на толкова места и то близко едно до друго. За алчните ученички и полицаите пък даже не ми се говори...

Накратко EPIC FAIL!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама сбъркал си жанра и според мен не бива да гледаш следващите серии в никакъв случай.

Първо, това е пародия, едновременно на училищните и на криминалните сериали. Не можеш да очакваш от пародия да изгражда логични образи и загадки или да носи високо-обучително морално послание... 

Второ, ако още си на тема чудната съпруга, и можеш да понесеш да се шегуваш с това, гледай Съпругата детектив :) Дори свършва правилно ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...