lazeto Posted May 4 Share Posted May 4 See You in My 19th Life (이번 생도 잘 부탁해) Страна: Южна Корея Също така известен като: Yibeon Saengdo Jal Butakhae По webcomic на: Lee Hye - "See You in My 19th Life" (이번 생도 잘 부탁해) Период на излъчване: 17 юни 2023 – 23 юли 2023 г. Време на излъчване: Събота - Неделя 21:10 Жанр: Комедия, Романс, Драма, Фентъзи Канал: Netflix, TVING, tvN Епизоди: 12 Режисьор: Lee Na Jung (Mine, Love Alarm 1-2, Fight for My Way, Oh My Venus, The Innocent Man) Сценаристи: Lee Hye (webtoon), Choi Young Rin Субтитри: Английски Участват: Shin Hye Sun като Ban Ji Eum Ahn Bo Hyun като Moon Seo Ha Ha Yoon Kyung като Yoon Cho Won Ahn Dong Goo като Ha Do Yoon Chae Jong Hyeop като Bok Dong Резюме: Пан Джи Ъм притежава свръхестествената способност да помни миналите си животи. След като предишният ѝ живот приключва заради трагично събитие, Джи Ъм е решена да се събере отново с хората от този живот. Дали спомените от миналите 18 живота ще попречат на романтичната история в 19-ия? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katomova Posted May 4 Share Posted May 4 Темата е интересна, но да видим какво ще сътворят корейците на финал, това е по-важно. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted May 18 Share Posted May 18 На 4.05.2023 г. at 17:01, katomova написа: Темата е интересна, но да видим какво ще сътворят корейците на финал, това е по-важно. Уебтуун, не очаквай нещо смислено. Обаче 150 пъти гледах видеото и не можах да позная Шин Хе Сън! Лицето й е съвсем различно това от предишните филми и сериали! Сякаш е друга жена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katomova Posted May 19 Share Posted May 19 Преди 4 часа, dido100 написа: Уебтуун, не очаквай нещо смислено. Обаче 150 пъти гледах видеото и не можах да позная Шин Хе Сън! Лицето й е съвсем различно това от предишните филми и сериали! Сякаш е друга жена. Ужас, сякаш е правила корекции, не е за вярване 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatinab1 Posted June 3 Share Posted June 3 Нещо е пипала...Бритни има и леко по-бузеста ми е, но пак е хубава 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted June 4 Share Posted June 4 Преди 9 часа, zlatinab1 написа: Нещо е пипала...Бритни има и леко по-бузеста ми е, но пак е хубава Не е!!!!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatinab1 Posted June 11 Share Posted June 11 Много ми харесва като актриса, страхотни роли направи и...дано и тук се справи чудесно. Ще преглътна някоя друга корекцийка, но да- нямало е никаква нужда. Много модерно красиви жени да пипат нещоЗащо? Сигурно и те не знаят 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted June 19 Share Posted June 19 Причини защо Шин Хе Сън и Ан Бо Хьон участват в това .....нещо: 1. Много са го закъсали за пари. 2. Продуцентите държат техни роднини за заложници. 3. Всички останали роли в сериали са взети от кифли и айдъли. 4. Путин. Сценарият и режисурата копаят дъното, но от уебкомис не трябва нищо да очаквате. Надявах се следващият сериал на Шин Хе сън да е по-добър, но като видях кои са сценарист и режисьор и тук нямам никакви надежди. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hegemonia Posted June 19 Share Posted June 19 Не съм привърженик на темата за минали животи и си мислех, че изпускам като не гледам, но явно не е нищо особено. Засега ще пропусна. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted August 13 Share Posted August 13 Усещам как @dido100 ще ми реагира за пореден път с плачещи или смеещи се емотикони. Като почитател на темата за миналите животи, и в този сериал намерих какво да ми хареса. Допадна ми идеята, която предвид, че е по уеб туун не беше развита задълбочено. Въпреки това ме ангажира и не съжалявам, че го гледах. Музиката беше голямо попадение - месеци наред слушам някои от песните от саундтрака. Актьорската игра беше на ниво. Получи им се на Ан Бо Хьон и Шин Хе Сън. Второстепенните актьори също се представиха добре, като сред тях имаше и известни лица. Та като цяло, моя тема, любими актьори и музика. Не беше нещо велико, затова ако имате такива очаквания, може да пропуснете. Независимо от това имаше своите моменти. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baioretto Posted August 13 Share Posted August 13 (edited) 16 hours ago, Koizora said: Усещам как @dido100 ще ми реагира за пореден път с плачещи или смеещи се емотикони. Почти съм сигурна, че плачещият емотикон означава, че комeнтарът ти го е разчувствал, а смеещият се - че особено го е зарадвал. Edited August 14 by Baioretto 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts