Jump to content

Recommended Posts

OBiPITCu_o.jpg

 

Off Topic

Fwxou_saEAAds6J?format=jpg&name=4096x409Fwxou_oaMAYXtvy?format=jpg&name=4096x4096

 

King the Land (킹더랜드)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Kingdeolaendeu
Период на излъчване: 10 юни 2023 – 30 юли 2023 г.
Време на излъчване: Събота - Неделя 22:30
Жанр: Комедия, Романс
Канал: jTBC, Netflix, TVING
Епизоди: 16
Режисьор: Im Hyun Wook (Reflection of You, People You May Know)
Сценарист: Choi Rom
Субтитри: Английски

 

Участват: 
Lee Joon Ho (2PM) като Gu Won
Lim Yoon A (Girls' Generation) като Cheon Sa Rang
Go Won Hee като Oh Pyung Hwa
Ahn Se Ha като No Sang Rik
Kim Ga Eun като Kang Da Eul
Kim Jae Won като Lee Ro Woon

Ahn Woo Yeon като Gong Yu Nam

 

Резюме: Елегантен, харизматичен, интелигентен и шикозен, наследникът на "Кинг груп" Ку Уон има всичко друго, но не и спомени за майка си. В опит да възвърне паметта си, той се връща в Южна Корея и хотел "Кинг". Известна като кралицата на усмивките и гостоприемството на хотела, Чон Са Ранг си проправя път от рецепцията към бляскавото пространство "Кингленд", където срещата й с младия богаташ не протича особено добре... Ще постигне ли всеки от тях целта си и ще намерят ли общ език въпреки лошото им първо впечатление?

 

 

:essub:

 

:subs: Свали с български субтитри: :click: :click:

 

:subs: Онлайн с български субтитри: :click:  :click: :click:

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, bond написа:

То хубаво, ама накъдето и да се обърне човек, все Юн А. Не можах да я изтърпя с И Джонг Сок, а с Джуно съвсем няма да мога.

Никой не може.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мога, че даже и я харесвам напоследък. :wub: Гледахте ли ги последните две години като водещи на новогодишната програма? Много сладки. Според мен ще им се получи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

23 hours ago, helyg said:

Според мен ще им се получи.

Според мен няма да им се получи. Той е отличен актьор, а тя не става по никой начин за актриса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, да кажем, че и да не им се получи, неговото присъствие ще ме топли достатъчно, че да го преживея. :lol:

Обаче и на тазгодишния танц на Майкъл Джексън и на миналогодишния на Синьорита бяха много стиковани. А и освен всичко друго са много добри приятели от време оно. Според мен той вади от нея най-доброто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре че не съм толкова придирчив. И не мога да различа отличен актьор от  нищо не ставаща актриса. Тука малко двоен стандарт виждам тя била певачка, а той какъв е?   Нищо не ставащата актриса има 60 номинации и 44 спечелени награди???? Клик  Да нали? И аз бях учуден. Тя направо размазва.  Сещам се само за една актриса която има повече награди(51) от нея.  И  Юна е на 32 години??????? 

Отличният прехвален  актьор има само 18 награди. И 9 от тях са за The Red Sleeve , който Lee Se Young изнесе на плещите си. Ама видите ли тя за него спечели само 2 награди??  И как тогава той има повече награди, да не би защото е известен певец?   Аз на мястото на Lee Se Young бих се ядосвал че някакво случайно актьорче с 11-12 години опит спечели повече награди от мен. Когато аз нищо,че съм по млада съм му сомбе с 26-27 години актьорска кариера.  Та толкова за отличните актьори и тия дето за нищо не стават.  Него даже в Уикипедия го пишат  entertainer , а не актьор.  

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цяла Южна Корея намрази Пак Ючон, аз също и имаше защо. И той певец, ама имаше талант. Таланта и сега го има, но се оказа, че няма мозък. Така че не ги делим на певци/певици и на актьори/актриси, делим ги на можещи и поставени в драмата само да вдигат рейтинг благодарение на феновете си. А съфорумецът от горния пост винаги реагира все едно лично него не харесваме. Да не би да си родом от Източна Азия и да си на възраст между 14 и 16 години? Знаеш ли колко много не харесват Джуно, но @helyg убива човек за него. Всички уважаваме пристрастията и. Аз не харесвам Юн А и никога няма да я харесам. Само като и видя физиономията и се дразня. Моля уважавайте и моите пристрастия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bond, спокойно де. Усмихни се, махни с ръка и дай нататък, нещо такова се пееше в една песен. Все пак не се спори със "сигурните" източници като Уикипедия. А и ако Се Йонг била спечелила наградите на Джуно, чудя се кой ли е спечелил тези на Юна. Щото очевидния извод е, че наградите не се печелят от този, на когото се дават, а от екранния му партньор. Горката Юна, добре че е случвала на партньори, че да й дадат толкова награди. Иначе какво щяхме да четем в Уикипедията за доказателство за таланта й.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@helyg, ние си знаем Джуно колко може и аз не се ядосвам почти никога. Най-малко пък на постове във форума. Всеки има право на мнение. Аз отивам да броя нечии награди, че по-късно ще ходя на имен ден. Честит празник на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами дръжте си пристрастията за себе си.   Значи ти не харесваш Юна и физиономията и те дразни, и искаш да ти уважават пристрастията , ами какво тогава ти търсиш в нейна тема????  Не се измъчвай така. Щото не може и едното и другото. Ти уважаваш ли пристрастията на другите или само твоите трябва да се уважават?  

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@gig911, по-кротко със заповедите. Форумът е за споделяне на мнения от всеки - и позитивни, и негативни. Както търпим твоето, така и ти изтърпявай това на другите, че иначе ще излезеш в принудителен отпуск.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заповеди къде? Това е мнение.  Защо ни се заповядва да уважаваме нечии пристрастия? Защо не се намеси тогава? 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти май не ме разбра. :) Неведнъж ти е казвано, че личните нападки не се толерират тук. Обсъждаме сериала, звездите, но не търпим обиди над съфорумци. Не заповядвай на другите какво да правят - това не ти е у вас. Намесих се и бонд ме разбра, ти обаче продължаваш. Ако не можеш да търпиш чуждо мнение, ще ти дадем почивка за преосмисляне на написаното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заповеди, лични нападки, обиди? Дай пример от това което съм написал, щото не става ясно за какво говориш.  Кое е заповед? Кой съм аз че да давам заповеди?  Кого и кога съм обидил?  Къде е моята лична нападка?  Това лична нападка ли е, цитирам bond: "А съфорумецът от горния пост винаги реагира все едно лично него не харесваме. Да не би да си родом от Източна Азия и да си на възраст между 14 и 16 години?"   Или има значение от кога си във форума? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ще напомня, че това е темата на сериала – не на Ю На, не на Джуно, още по-малко пък на И Се Йонг :) Всеки един от тях си има свое място във форума, където могат да се коментират актьорските качества или липсата на такива. Сериалът се очаква да започне на 10 юни, тогава, на база на видяното, спокойно може да споделите вижданията си и за сюжета, и за показаното от актьорите. В добронамерен тон, надявам се. И разбира се, че няма значение кой от колко време е във форума – всеки има право на мнение (и на положително, и на отрицателно), но без да се опитва да го налага на останалите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че сериала ще е пълен с клишета, то резюмето му е едно голямо клише, но според мен точно двамата главни ще го направят да е интересен и привлекателен за зрителите. Химията като водещи и танцова двойка, между двамата, в последните две години на новогодишната програма е голяма. Мисля, че точно за това са избрали Джуно и Ю На за този проект. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе поне ги познавам :28558:, защото напоследък са ми все неразпознаваеми в сериалите, та хич не ги и гледам.:D Певачи, непевачи- карай. То ако видя вече актьор, че и можещ в сериал-банкет давам.

А  за протокола- и двамата ги не харесвам особено, но може и да им се получи в клишето. Като чета резюмето, няма да им се налагат някакви особени трудни превъплащения,.

Да сме живи и здрави да дочакаме и да видим.

Редактирано от Lawandula
  • Харесвам 1
  • Мерси 1
  • Хаха 1
  • Upvote 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...