Jump to content

Recommended Posts

poster1.jpg

 

 

 

lovetrial.jpg
lhposter28lk.jpg
017003007_L.jpg
lhpaper3l4nz.jpg
lhpaper1l0sf.jpg

 

Loveholic (2005)

Страна: Южна Корея
Период на излъчване: 2 май - 21 юни 2005
Време на излъчване: Понеделник - Вторник 21:55
Канал: KBS2
Жанр: Драма, Романс
Епизоди: 16
Режисьор: Jang Sung Hyo
Субтитри: Руски

Участват:
Kang Ta като Suh Kang Wook
Kim Min Sun като Lee Yool Joo
Lee Sun Gyun като Kim Tae Hyun
Yoo In Young като Yoon Ja Kyung
Kang In Hyung като Jung Ho Tae
Jung Hye Sun като Jo In Ja (бабата на Kang Wook)
Yang Geum Suk като Park Soo Jin (майката на Tae Hyun)
Jung Dong Hwan като Kim Soo Bong (бащата на Tae Hyun)
Lee Hae Sook като Im Young Ae (майката на Yool Joo)
Lee Kyung Pyo като Cha Hwa Young (майката на Ja Kyung)
Park Hyo Joon като Park Kyung Oh
Jung Eun Pyo като Han Young Gil

Резюме: Страдащата от проблеми със съня Юл Джу прави решителна крачка към преодоляване на болестта си и трудностите, свързани с нея. Като млад учител по етика тя среща буйния студент Со Канг Ук, който се влюбва дълбоко в нея. За своя собствена изненада, Юл Джу също се влюбва, независимо от първоначалната ѝ дистанция заради връзката учител-ученик. Но за съжаление тя вече си има приятел - обещаващият инспектор Ким Те Хун, който се грижи за нея много повече, отколкото тя прави в замяна. Юл Джу решава да избере Со Канг Ук и двамата да се борят с проблемите и предразсъдъците на хората заради тяхната възрастова разлика. Но нещастието ги застига бързо. Под нарколепсия, Юл Джу убива приятел на Канг Ук, но не си спомня какво се е случило, заспивайки по време на инцидента. За да я защити, Канг Ук отива в затвора, убеждавайки я, че убийството на този мъж е плод на нейните халюцинации и той е виновен.
Пет години по-късно освободеният от затвора Канг Ук среща Юл Джу, която е сгодена за Те Хун и все още в неведение какво е извършила. Канг Ук и Те Хун решават да запазят тайната на всяка цена. Но съдбата е решила да среща постоянно Канг Ук и Юл Джу, поставяйки на изпитание тях и събудилите им се наново чувства.


С български субтитри: :click: :click:
Онлайн с български субтитри: :click:

С английски субтитри: :click:

С руски субтитри + OST: :click:

Драмата е много добра, гледам само по един епизод, не ми се иска да свършва. Препоръчвам я, актьорската игра е невероятна... biggrin.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина страхотен сериал! Бих го нарекла сериал тип "Зимна соната", дори и краят беше същия - недостатъчен.

 

 

 

Как може толкова да ги мъчат и да страдат през целия сериал, с малкото щастливи мигове и накрая... само това да ни предложат - не е честно.

 

Невероятна актьорска игра - не-ве-ро-ят-на! Изгледах сериала за два дена, при условие че Lee Sun Gyun не ми е много лицеприятен, за разлика от актьорските му умения. :) Единствено, на Канг Та не ми хареса, като блещеше очи, когато се правеше на шокиран, но перфекни неща няма. Иначе момчето направи страхотна роля, ще погледна и другите му изяви, макар че набляга повече на певческата си кариера и последните години снима само в Китай. (преди да влезе в казарма и след излизането си през 2010 е натрупал голяма известност там)

 

Ако ви се гледа нещо от типа - изстрадана, всеотдайна, съдбовна любов - това е вашият сериал!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на мен ли не ми хареса драмата?

То бяха едни локуми, едно чудо... нагласените неща ми дойдоха в повече, драмите също.

А и Kim Min Sun не я харесвам много-много. И didkapan е права за главния, че и за приликата на сериала със сезонната сага. Но като че ли тя се гледаше по-бързичко.

 

Както и да е, за мен 16-те часа са си изгубено време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добро сериалче и добра актьорска игра. Гледала съм доста корейски сериали до момента, но това е един от малкото, в който главната героиня не ме изнерви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не бях гледала такава боза. То бива да не им се получи като сюжет, който беше клиширан, до степен на непоносимост. Емоция, която не действаше, въпреки кофите сълзи, които се проляха. Но капакът беше невероятно слабата игра на четириъгълника. Ако трябва да дам награда за най-слаба игра на водещи актьори в сериал, победителите са в този. И четиримата заслужават този приз. Опитах се да го гледам без да превъртам, защото началото беше сравнително поносимо, дори с леки наченки да е интересно, но като започнаха да разтягат едни локуми...Дори стрелката надясно не ме спаси от досадата. Чист инат, че го "изгледах" до предсказуемия край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

zdrav4e, уби всичко детско в мен. Снощи го започнах и набързо минаха две серии и днес търся отзивите и какво да видя. Започна многообещаващо. Кim Min Sun e доста чаровна и до тук се справя много добре. Канг Та в първите минути дори ми беше антипатичен, но много бързо ме спечели на своя страна. Има изпепеляващ поглед и все пак е от първите айдъли в развлекателната индустрия на Корея. И аз съм от инатите дето гледат до последно. На края ще споделя мнение.

 

Хареса ми много и бързо се гледа. Не е шедьовър, но е приятен и каста е добър!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен е ! Заинтригува ме в самото начало, харесвам продукции, в който и най-малките детайли са взети под внимание т.е няма празнини, абсурди и съшиване с бели конци. Всичко е много истинско, много красиво и тъжно. Заслужава си отделеното време, не се колебайте !

:thanks: на преводачите !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми хареса особенно,  гледах до 5 епизод и го зарязах. Много бавно се развива действието, няма достатъчно събития и сюжетни линии. Главният не се справя с ролята, главната е много добра актриса, но това не е достатъчно да ме накара да го догледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...