Jump to content

Recommended Posts

Ами това е много лошо. Тъкмо мислех да го започвам. Субтитрите дойдоха след ден или два и явно са някакъв автоматичен превод.  Да видим дали ще има подобрение и руснаците как ще ги направят. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 19.04.2023 г. at 12:00, estranged написа:

Много са объркани английските субс, направо е негледаем сериалът с тях. 

Машинен превод-50% разбираш, за останалите се досещаш, въпреки, че понякога "преводът" няма нищо общо с казаното от героите. Но не това е проблемът на сериала. А слабият сценарий. В 30% от времето на първите серии имах чувството, че актьорите импровизират репликите и действията си. Сценаристката явно е гледала много филми и сериали на подобна тематика, но явно нищо не е научила. Или просто не е успяла успешно да "покорейчи" сюжета.  И той е доста неубедителен. Пример: шефката на тайния агент се набира да му идва на гости след само едно съобщение по телефона! И защо се държи по този начин? Толкова за "професионализма" на корейските тайни агенти. А, и защо трябва да убиват с пушка в Корея? Има толкова други по-прости , по-бързи, по-лесни и по-незабележими начини за убийство. А главният герой  отива в хотел, наема стая, реже дупка в прозореца и стреля през нея. :no::slap: Защо!!!!!!!!!!:dunno: Колко време ще отнеме на полицията да изчисли траекторията на куршума и да открие местоположението на убиеца? Един-два часа. Колко камери са заснели пишман тайния агент в хотела и около него? Недобре обмислено и лишено от логика развитие.

  Дали по-нанатък може да стане по-добре? А дано, ама надали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това нещо засега го оставям на трупчета-едно, заради липса на смислен превод, второ, заради неинтересното съдържание. Уви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...