lazeto Posted February 6 Share Posted February 6 Off Topic Divorce Attorney Shin (신성한 이혼) Страна: Южна Корея Също така известен като: Sacred Divorce По уебтуна на Kang Tae Kyung “Sacred Divorce” (신성한 이혼) Период на излъчване: 4 март 2023 – 23 април 2023 г. Време на излъчване: Събота – Неделя 22:30 Жанр: Адвокатска драма Канал: jTBC, TVING Епизоди: 16 Режисьор: Lee Jae Hoon (Run On, The Ghost Detective, Good Manager, Page Turner) Сценарист: Yoo Young Ah (Thirty Nine, Encounter, Entertainer, Bel Ami) Субтитри: Английски Участват: Cho Seung Woo като Shin Sung Han Han Hye Jin като Lee Seo Jin Kim Sung Kyun като Jang Hyeong Geun Jung Moon Sung като Jo Jung Sik Noh Susanna като Jin Young joo Kang Mal Geum като Kim So Yeon Cha Hwa Yeon като Ma Geum Hee Jeon Bae Soo като Park Yoo Seok Han Eun Seong като Choi Joon Резюме: “Sacred Divorce” разказва как 45-годишният бракоразводен адвокат Шин Сонг Хан (Cho Seung Woo) решава проблемите на различни семейства… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 4 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 6 Share Posted February 6 Отново бракоразводен адвокат, само че без романтика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Преди 9 часа, gig911 написа: Отново бракоразводен адвокат, само че без романтика. Още по-добре. Чо Сънг У е достатъчен. Edited February 6 by Lawandula 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 17 Share Posted February 17 Единственото хубаво нещо в сериала стои в дясно и е облечена в розово. Off Topic Plot Synopsis by AsianWiki Staff © Shin Sung-Han (Cho Seung-Woo) majored in piano and became a professor at a music university in Germany. One day, Shin Sung-Han hears shocking news. To find out the truth, he travels back to South Korea and works on becoming a lawyer. He eventually begins to work as a lawyer, specializing in divorce. He made the choice to specialize in divorce, due to reasons from his childhood. Shin Sung-Han faces his clients, with various unfortunate stories, and stands up for them. While doing this, he approaches the truth that he has been seeking. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 17 Share Posted February 17 Че драмата още не е излъчена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted March 4 Share Posted March 4 Някой гледа ли ? Днес е започнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baioretto Posted March 4 Share Posted March 4 Започна обещаващо. Е, само малко беше стресиращ момента, в който нашия човек беше надул до дупка в колата корейския аналог на чалга и пееше в екстаз, докато шофира. Адвоката са го направили доволно странен типаж, но като стане въпрос за работа се отнася много сериозно. Cho Seung Woo не разочарова с изпълнението си, което си е трудно при такъв персонаж. Kim Sung Kyun също много добре му партнира като помощника му в кантората. Като са двамат на екран все едно гледаш партия тенис на маса между технични играчи - топчето е винаги в движение и никой не го изпуска. Започна със заплетен случай на развод и за сега задържа интереса. Става за гледане според мен. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 5 Share Posted March 5 О, чалгаджия значи. Я да го видим този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 6 Share Posted March 6 След първа серия мога да кажа само, че е заявка за много добър сериал. Може и да е имало клишета, които дразнят много от вас, но аз не забелязах. Може би защото на мен клишетата не ми пречат. Чо Сънг У е малко по-различен от досегашните си роли, но много ми хареса. Играе толкова леко и убедително, че не забелязах как мина цял час от работното ми време. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 6 Share Posted March 6 Втора - още по-силна. Бях сразен. Spoiler В видимо скъпа квартира, на видимо скъпа маса се слага видимо скъпа чаша за вино и се налива ... соджо. Вади се консервена кутия, отваря се и със не евтиния прибор се яде направо от нея. На това му викам аз клише на клишетата. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted March 7 Share Posted March 7 Не напразно имах надежди за сериала- първите два епизода ги оправдаха. Чо Сънг У наистина е достатъчен да направи цял сериал. Талантище. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 7 Share Posted March 7 1 hour ago, Lawandula said: Не напразно имах надежди за сериала- първите два епизода ги оправдаха. Чо Сънг У наистина е достатъчен да направи цял сериал. Талантище. Ами той го и прави. Тук ми харесва повече от преди, а аз и преди си го харесвах. Май работата отива към обяснение в любов. Но съм супер доволен от драмата. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted March 7 Share Posted March 7 Нещо не ме впечатлява, засега. Това "пианист става адвокат, става лекар, става космонавт, става шофоьр и накрая пак пианист" не ми вдъхва доверие, сериите са доста разводнени, но то сценаристът и режисьорът толкова могат. А, и естествено, мрачна драматична тайна в миналото! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 7 Share Posted March 7 Къде без тайна в миналото? Корейски сериал гледаме. На мен ми харесаха двата епизода, особено когато Spoiler свекървата яде бой. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted March 13 Share Posted March 13 И новите два епизода ми харесаха. Може да е пенкилер главният герой (парчетата от пъзеела се подреждат), но много корейски сериалът, с онова хубавото типично корейско, дето човърка фино под повърхността. Може да му идва на някой скучноват(разбираемо- не е сериал по нормалните последните години две-три схеми), но главният герой и обкръжението му са колоритни и лично на мен ми допада сериалът. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted March 13 Share Posted March 13 И на мен ми харесва. Персонажите са подкупващо симпатични. Без да се усетиш, започваш да се чувстваш техен съучастник. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 14 Share Posted March 14 Доста отдавна не бях чакал нетърпеливо новата седмица с нови епизоди на сериал. Държи добро темпо и въпреки неприятната тема на разводите, усеща се човешка топлина. Драма безусловно ще има, но съм сигурен, че няма да се загуби позитивното настроение, което чувствам с всеки епизод. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted March 14 Share Posted March 14 Преди 1 час, bond написа: Доста отдавна не бях чакал нетърпеливо новата седмица с нови епизоди на сериал. Държи добро темпо и въпреки неприятната тема на разводите, усеща се човешка топлина. Драма безусловно ще има, но съм сигурен, че няма да се загуби позитивното настроение, което чувствам с всеки епизод. Още малко кадърдисване и ще се навия да го продължа. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 14 Share Posted March 14 Да пием по една бира, а? Или е малко кандърмата? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hegemonia Posted March 26 Share Posted March 26 Загледах го. Гледам и не спирам да се питам, какъв и е проблемът на мащехата? Защо се притеснява толкова от чичото на момчето, че да му забранява контакт с него? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts