lazeto Posted January 23 Share Posted January 23 Off Topic The Heavenly Idol (성스러운 아이돌) Страна: Южна Корея Също така известен като: Holy Idol По новелата на Shin Hwa Jin "Holy Idol" (성스러운 아이돌) Период на излъчване: 15 февруари 2023 – 23 март 2023 г. Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 22:30 Жанр: Комедия, Романс, Драма, Фентъзи Канал: TVING, tvN Епизоди: 12 Режисьор: Park So Yeon, Lee So Yoon Сценарист: Shin Hwa Jin (web novel) Субтитри: Английски Участват: Kim Min Kyu като Rembrary / Woo Yeon Go Bo Gyeol като Kim Dal Lee Jang Woo като Shin Zo Woon Tak Jae Hoon като Sun Woo Sil Ye Ji Won като Im Sun Ja Jang Young Nam като king of underworld Резюме: Rembrary е първосвещеник от друг свят, дошъл в този, за да се бие с краля на демоните. Но когато се събужда, той се озовава в тялото на красивия, но неизвестен идол У Йон... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри 3 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 16 Share Posted February 16 Първа серия , става, има потенциал. Фантастика, божествени сили, голяма издънка, луда фенка. Главния не ми е любимец, но главната компенсира. Очаквам развитието. Woo Yeon Woo ми звучи познато, отзад и отпред се чете по един и същи начин. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted February 17 Share Posted February 17 Сложете му един знак "12-", да не се обърка някой. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 17 Share Posted February 17 Идол който обича шоколадчетата няма да е идол за дълго време. Off Topic Освен това един търтей му се настани в тялото и го изнудва. Само не знам как търтея се справя без неговите сили? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted February 19 Share Posted February 19 (edited) Хвърлих му едно око заради русото макне на айдол групата (по причини, съвсем несвързани с драмата или кариерата на младежа като истински певец). Ама той май имаше само една реплика Off Topic И има една игра с фокуса на камерата, например когато е фокусирана само на главния, другите хора са размити. На превъртане на двойна скорост е много очевидно. Edited February 19 by Rossi Yankova 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted February 19 Share Posted February 19 Аз добре се позабавлявах първите 2 серии. Доста се посмях с айдъла. Нататък ще видим как ще е, но за сега е свежарско и чудесно ми оправи настроението. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted April 28 Share Posted April 28 Този сладурест трапчинко как така си няма тема още? Или аз не намирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted April 28 Share Posted April 28 преди 17 минути, estranged написа: Този сладурест трапчинко как така си няма тема още? Или аз не намирам. Няма си, да. Ако в скоро време някой не направи, ще се прежаля аз 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts