Jump to content

Recommended Posts

sq0VdSfYwpkfgCRtC7x85TBvwf2.jpg

Off Topic

FnXwW0qacAAeecb?format=jpg&name=large

 

Call It Love (사랑이라 말해요)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Sarangyira Malhaeyo
Период на излъчване: 22 февруари 2023 – 13 април 2023 г.
Време на излъчване: Сряда
Жанр: Романс, Мелодрама, Отмъщение
Канал: Disney+
Епизоди: 16
Режисьор: Lee Gwang Young (The Secret Life of My Secretary, Judge vs. Judge)
Сценарист: Kim Ga Eun
Субтитри: Английски

 

Участват:
Lee Sung Kyung като Shim Woo Joo
Kim Young Kwang като Han Dong Jin
Sung Joon като Yoon Joon
Kim Ye Won като Sim Hye Seung
Ahn Hee Yeon като Kang Min Young

 

Резюме: Животът на Шим У Джу  (Lee Sung Kyung) е нещастен заради баща ѝ и неговата любовница. Но за да станат нещата още по-зле, след смъртта на баща ѝ Шим У Джу е изгонена от къщата от любовницата. Решена да отмъсти, У Джу се сближава с нейния син Хан Донг Джин (Kim Young Kwang). Донг Джин е работохолик, който винаги е бил самотен. Животът му се променя след срещата с Шим У Джу. Но до какво ще доведат тези новооткрити чувства и жаждата за отмъщение?

 

 

Свали с български субтитри :subs: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата е много интересна, въпреки мудното си действие задържа интереса и нямам търпение до следващия епизод. Всички актьори се справят много добре с ролите , и най накрая на главния са му избрали партньорка която няма да губи между краката си или да настъпва :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някога един поет е казал:
„Ако искаш да разбереш, да простиш или дори да обикнеш някого, трябва дълго да следваш този човек, наблюдавайки го как върви. Ако сториш дори само това, повече няма да се налага да полагаш услилия да го разбереш, да му простиш или да го обикнеш. Защото един ден самотната му сянка неусетно ще предизвика твоите сълзи.“

С тези думи започва сериала и като цяло обхващат основната му идея – че незнанието е най-благодатна почва за омразата. Но наблюдавайки някого постепенно го опознавате и започвате да го разбирате. И тогава омразата става все по-трудна и  дори невъзможна.

На мен „Наречи го любов“ ми хареса. Тъй като е насочен повече към вътрешния свят на героите, действието се развива по-бавно. Хубавото е, че и второстепенните персонажи бяха особени и нестандартни и ми беше интересно да следя и техната история.

Обявен е за превод от Stupid dreams, но май не им е в текущите преводи, така че по-нетърпеливите желаещи ще трябва да го гледат с чужди субтитри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Кобилката" е доста сладка в този сериал. Играе си добре момичето и е хубавка - за толкова години си е запазила детското излъчване ... а някои не можеш ги позна след две-три години и няколко пластични операции. На нея не и личи да има. Макар двата сериала да са много различни, намирам нещо мъничко общо с "My Mister" - нещо в режисурата и цялостното усещане, може би и ОСТ-то ... а и сюжета има прилики някакви. Даже си мисля, че би се справила не по-зле от ИУ в "My Mister" - мое мнение. Разбира се доста е височка и не става за всяка роля. Към края съм вече и мога да кажа, че ми харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ГОЛЯМ Спойлер за Something in the Rain и за този:

Spoiler

Офф ... измъчих се. За това си харесвам Something in the Rain  - хората се залюбиха още в началото, пък после дойдоха драмите, които колкото и тъпи да бяха романсът беше най-добрия в жанра ... или поне в топ 3. А тук 16 епизода фрустрация и депресия - аха аха да стане нещо и някакви глупави предразсъдъци. Абе тия хора не разбраха ли, че ако двама души се обичат толкова много, няма какво да ги раздели, ако ще да са брат и сестра... а тук какво - много се обичаме ама той бил син на "онази жена" ... Може ли да се обичате толкова много че "да искате да останете сами на света", да си легнете и после да се държите, като непознати??? -  да ви таковам глупостите :mad2:

... иначе игра, актьори, режисура, ОСТ всичко беше топ ниво и затова го догледах, макар и на прецъкване на моменти.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса.

Героят на Сонг Джун прекалено я обсебваше, макар с добри чувства. Интересно, че ми хареса сериала, но само това помня от него. Гледах го преди два месеца и сега като разглеждам снимките, не мога да се сетя каква беше историята, но стои усещането за нещо приятно и че го изгледах бързо и с кеф.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...