Jump to content

Имам покани за Avistaz

mike

Recommended Posts

19 minutes ago, Gardeniq said:

Да помоля  най-учтиво, ако на някой му се намира покана за Авистаз

Необходимо е да се направи регистрация в Discord - там обявяват кога се отваря за свободна регистрация Авистаз

AvistaZ празнуват 17 - и рожден ден и по този повод ми дадоха точки и една покана; ако някой има нужда от нея да ми пише на лични.

• Like 1

Преди 1 час, GAD написа:

аз искам покана ако имате възможност. Благодаря предварително. 

Напишете ми на лично съобщение имейл и ще ви пратя. Ако междувременно сте получили покана от друг, пишете тук, за да може да отбележим, че молбата ви е изпълнена :)

преди 7 минути, Коала написа:

Здравейте!

Може ли да помоля за една покана, благодаря предварително :)

sofi_aq@abv.bg

Изпратих ти :) Имаш 24 часа, за да се регистрираш, иначе линкът ще стане неактивен и няма да можеш. :) 

• Thanks 1

Скоро не бях влизала в Avistaz и бях изненадана от съобщението на заглавната страница.

На 23.01.2023 г. ще бъдат изтрити ВСИЧКИ музикални торенти.

Това обхваща песни, дискографии, ДВД с концерти и ОСТ на драмите!

Разбирам, че с увеличаването на резолюциите расте и обема на качваната инфирмация и вероятно сървърите им пушат, но поне музиката към драмите да бяха оставили.

От друга страна всеки клип или ТВ шоу на к-поп групите се качва в UHD, все едно че ги няма достъпни на Ютюб.

До обявения край свалянето на музика е безплатно, така че сега е време да попълним колекциите си.:rolleyes:

Edited by Rossi Yankova
  • Like 3
  • Sad 2

Здравейте, имам 7 покани за AVISTAZ (https://avistaz.to/), торент сайта от който може да намерите почти всички корейски и други азиатски сериали и филми с английски субтитри.

На който му трябва регистрация там, моля да ми пише лично съобщение, и ще му дам покана за да се регистрира.

Условието е да сийдвате торентите няколко дни след като ги теглите, за да не Ви изтрият акаунта.

Edited by superkdrama

Преди 7 часа, superkdrama написа:

Здравейте, имам 7 покани за AVISTAZ (https://avistaz.to/), торент сайта от който може да намерите почти всички корейски и други азиатски сериали и филми с английски субтитри.

На който му трябва регистрация там, моля да ми пише лично съобщение, и ще му дам покана за да се регистрира.

Условието е да сийдвате торентите няколко дни след като ги теглите, за да не Ви изтрият акаунта.

Мнението е преместено в тази тема, която е специално за покани.

• Like 1