mike Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 http://www.asiatorrents.com/index.php?page=torrents Понеже днес разбрах, че вече са затворили регистрациите, а се оказах с 8 покани (две вече заминаха по предназначение) - та който иска, нека да ми пише и ще му пратя покана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chervenpiper Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Да, и на мен ми остана една. По принцип е хубаво да има една такава тема, в която да търсим и предлагаме покани за сайтове, в които (и когато) те са задължителни. Това ще е голямо улеснение за новите Помня, че в стария форум имаше подобна тема за кодове (ако не се бъркам) и беше доста полезна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 Вече няма покани. Някой ми е дал имейл на акаунт, който е баннат, системата автоматично ме е наказала за 1 месец плюс отнемане на поканите дотогава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvYoYo Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Ъх, това е гадно Не съм аз, казвам си без бой, за първи път тегля от този сайт, използвам правилния клиент и в момента си тегля спокойно - само един файл даже. Гледах да изчета правилата, щото видях, че са много строги. А поканите се генерират срещу 1000 точки ли? А точка е час сийдване? Правилно ли съм разбрала? Вие така ли си направили вашите покани? Чрез точки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chervenpiper Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 А поканите се генерират срещу 1000 точки ли? А точка е час сийдване? Правилно ли съм разбрала? Вие така ли си направили вашите покани? Чрез точки? Да, да, да, да и... Да. Събираш 1000 бонус точки и ги обменяш за 1 покана или 25GB upload. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkGirl Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 По принцип е срещу точки, но на мен ми вече за втори път ми дава допълнителни покани. Не знам каква е причината, но благодарение на тях поканих приятелите си. Аз също имам една свободна, ако има желаещи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvYoYo Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Ъъъъх, 1000 часа сийд за една покана Майк, надявам се да ти възстановят поканите, особено ако са придобити по този къртовски начин.... DarkGirl, сигурно по принцип като сийдваш по-дълго време и те възнаграждават, ей така, за усилията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mood Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Ако някой много закъса и аз имам 9 покани, но моля ви, нека да не се злоупотребява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petja42 Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Може ли да ми изпратите една покана..Безкрайно ще ви бъда благодарна! Поздрави! gratia42@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mood Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Може ли да ми изпратите една покана..Безкрайно ще ви бъда благодарна! Поздрави! gratia42@gmail.com Може. Ей сега ти я пращам. Едит: Но посоченият мейл вече е регистриран в тяхната база. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chervenpiper Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Ъъъъх, 1000 часа сийд за една покана Ако сийдваш 30-тина торента, бързо се правят 1000. P.S: Имах две покани, изпратих ги, а после получих още една (сигурно е бонус някакъв). Та ако има други желаещи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petja42 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Опитвах се да се регистрирам но не се получи без покана...Ще ви дам друг мейл, моля да ми изпратите покана....nebe1@abv.bg всъщност аз търся покана за Боза-мечта.цом http://Боза-мечта.цом е как да го изпиша Боза-мечта.ком голям срам..не успях да го изпиша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabulous_92 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Ако някой има останала покана би ли ми изпратил Ще съм много благодарна :rolleyes: amybg@abv.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Опитвах се да се регистрирам но не се получи без покана...Ще ви дам друг мейл, моля да ми изпратите покана....nebe1@abv.bg всъщност аз търся покана за Боза-мечта.цом http://Боза-мечта.цом е как да го изпиша Боза-мечта.ком голям срам..не успях да го изпиша Това е тема за покани към Азиаторентс, не Боза-мечта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaffy Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Може ли една покана и за мен kaffy@abv.bg много благодаря ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mood Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 За желаещите Fabulous_92 и kaffy поканите са на имейлите ви. Приятно ползване! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabulous_92 Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Благодаря много :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaffy Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Едно голямо Благодаря!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taewu Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 искам и аз една покана ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mood Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 искам и аз една покана ! Без имейл няма да стане. Дай тук или на ЛС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts