Kaya Posted Sunday at 01:55 PM Author Share Posted Sunday at 01:55 PM Епизод 15 - и 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted Sunday at 05:14 PM Author Share Posted Sunday at 05:14 PM Епизод 16, с което слагаме край на превода на "Триумф". и Благодаря на всички, които предпочетоха да изчакат, за да гледат сериала с български субтитри. Благодаря на човека, който както винаги остана в сянка, но ми оказа огромна помощ и отново ми доказа, че мога да разчитам на него. @helyg, благодаря! Пожелавам на всички приятно гледане. Очаквам впечатленията ви от сериала във 3 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeviQQ Posted Sunday at 08:20 PM Share Posted Sunday at 08:20 PM Благодаря за превода Неочаквано добър сериал. Иска ми се да има и втори сезон, за да видим и неговото отмъщение, но ще се загуби чара на излъченото досега. Да им се ненадееш на корейците май за 1-ви път направиха добър край вместо да се чудиш "К'во стана всъщност?" "Тия майтапят ли се?" От началото до края си заслужаваше гледането. И понеже съм очарована от докторчето сега ще му разгледам профила подробно. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts