lazeto Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Off Topic Unchained Love (浮图缘) Страна: Китай Също така известен като: Fu Tu Yuan По новелата на: You Si Jie - "Fu Tu Yuan" (浮图缘) Година на излъчване: 2022– Декември - 27 до 2023 – Януари – 24 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 20:00 Жанр: Исторически, Романс Канал: iQiyi Епизоди: 36 Режисьор: Wu Qiang Субтитри: Английски Участват: Dylan Wang като Xiao Duo Chen Yu Qi като Bu Yin Lou Peter Ho като Murong Gao Gong Zeng Li като Empress An Rong He Nan като Tong Yun Wang Yue Xin като Cao Chun'ang Guan Chang като Murong Wan Wan Резюме: Xiao Duo е могъщ евнух, отговарящ за императорският двор; той организира дворцов бунт, който помогна на престолонаследника да се възкачи на трона. Xiao Duo е хладнокръвен и безмилостен. Той успява да оцелее в жестоката среда на императорският дворец и достигна високо положение, трагичното преживяване и годините живот на острието на ножа правят сърцето му студено и мрачно... - докато не срещна Bu Yin Lou и не се влюбва в нея. Каква съдба очаква двамата? И кой всъщност се крие под прикритието на Xiao Duo? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 21 Share Posted January 21 Това го гледам явашката. Рускините се жалват, че цензурата е рязала здраво, незнайно защо и под 30 епизод на линка с руски субтитри горе, са пуснали всички събрани пикантерии. Ето пък това, всичко в едно май 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baioretto Posted January 25 Share Posted January 25 Много сладка приказка. Все още не съм го довършила, но до тук ми е интересно. На демончето (Dylan Wang) тази роля много му пасва и с девойката добре го раздават заедно. Но с този император се боя да не ни сервират някой трагичен финал накрая. Мислех да призовавам, че поне приказките гарантирано трябва да имат щастлив край, но после се сетих за Андерсеновите и сега ще си гледам мълчаливо с едните надежди. Spoiler Много ми хареса разговора, който проведоха главния евнух и помощника му след като мацката за пръв път остана през нощта в стаята му. Помощника пухти угрижено известно време и после с привидно небрежен тон обяснява: "Просто виждам какво ще се случи - нейно Височество се прибира в столицата бременна, вдига се страхотна врява, а на вас ви отрязват главата с един замах на меча." Главния евнух го успокоява, че нищо не са правили и помощника със силно впечатлена физиономия му отговаря: "Леле, покровителю, вие сте удивителен! Цяла нощ сте лежали до любимата и не сте я докоснали! Че вие повече приличате на евнух от евнусите." 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 3 Share Posted February 3 И понеже е приказка, стават приказни неща до края. Кво мислите, че би направил най-първо един император, ако излови наложницата си с евнух, който се оказва, че не е евнух ? ... Ха, ха , нали! Би го направил евнух! Та, нетипично за китайско, завърши като повечето хубави приказки. Сладура и главната бяха много химични, но Питър Хо-императорът затъми всички. Какво ли не показа- гняв, страх, слабост, сила, безумие, болка, зависимост, обсебеност, омраза, безсилие, лудост и още . Уникална игра! Аз си го гледах с интерес до края. Жалко за голямата цензура- получили са се дупки, от които губи романтичната линия. Да бяха някакви голотии, да ги разбереш, а то-целувки. Може би, за да не пада реномето на империята. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyKanagaroo Posted March 2 Share Posted March 2 В началото имах леки колебания, с малко по-особен темперамент е този сериал Развлекателна и забавна сатира, нещо като непринуден театър. Има си от всичко и не ми доскуча нито за секунда. Много хубавичък се е получил, заслужава си още едно гледане, когато се появят българските субки . Лично аз дълго време не исках да гледам нищо с Диди заради Ever Night 2. В момента обаче съм подкарала отпред назад всичките му сериали. А като гледам и какво предстои - главни роли в 9 сериала с Бай Лу, Лусито, Севън Тан, Виктория Сонг, и т.н и пр. Мдаааам, харизмата си е голяма работа 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts