Jump to content

Can We Be Strangers? (2023)


Recommended Posts

FjNZKlMVEAgAUod?format=jpg&name=medium

 

Can We Be Strangers? (남이 될 수 있을까)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Namyi Dwel Su Yidseulgga
Период на излъчване: 18 януари 2023 – 23 февруари 2023 г.
Време на излъчване: Сряда – Четвъртък
Жанр: Комедия, Романс, Право
Канал: ENA, Genie TV
Епизоди: 12
Режисьор: Kim Yang Hee (The Poet and the Boy)
Сценарист: Park Jin Ree
Субтитри: Английски

 

Участват:
Kang So Ra като Oh Ha Ra
Jang Seung Jo като Ku Eun Beom
Jo Eun Ji като Kang Bi Chwi
Mu Jin Sung като Min Jae Gyeom

Jung Yoo Mi като Na Soo Yeon (епизод 1)

 

Резюме: Драмата следва бракоразводния адвокат на звезди О Ха Ра (Kang So Ra) и нейния бивш съпруг Ку Ън Бом (Jang Seung Jo), който също е адвокат. 
О Ха Ра е експерт в своята област и е известна като Богинята на съдебните спорове. Но какво ще се случи, когато се оказва, че трябва да работи с бившия си съпруг?

 

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа серия, става.  Kang So Ra ослепителна. Разсъждавахме какво е щастието?  Много си падам по бивши разведени дето работят заедно. Никога не е скучно. Края на серията беше убиец.

Off Topic

Ами не може да виним човек, че гледа да се отърве от плащането на издръжка. 3000$ не са шега работа. 

Тия ако са нещастни, не знам какво остава за бедните корейци. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме впечатли особено.  Со Ра, добре китосана и преиграваща, направо си ме подразни, докато Сънг Джо си беше добре. 

Сравнявайки го с Crash Course in Romance  , понеже имаме романтични комедии, едновремено започващи, мисля, че е в минус. Там  и сюжетът и играта на главните са, за мен естествено, на по-добро ниво. Това тук, му липсва сякаш заряд и мяза на добре изглеждаща, но безвкусна манджа.

Мисля, че приключих с гледането.

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е поне клона се опразни. Само дето разликата от една романтична комедия до друга може да е от небето до земята. А тая още не е започнала. И не се сещам за много добри адвокатски комедии. И едно е при хора които се виждат за първи път и сега се запознават и друго е при такива които са вече разведени. При първите комедията е сигурно в хода на запознанството. При вторите не очаквам комедията да започне от началото.  Едва ли е възможно, такова е естеството на разведените двойки. Адвокатство и комедия, не ги виждам заедно. Та не съм разочарован. Даже се учудих ,че този сериал е даден като комедия. А другата комедия  не съм я започнал още. Сигурен съм, че е хубава. Тук е по красивата мацка. 

Между другото в MDL  тази драма е 8,4 ,   а Crash Course in Romance  в 7,8. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главния просто го съжалявам, главната го е била докато са били женени и сега като са разведени пак го бие. И къде е справедливостта тука?  Знаете че на корейките ръцете са тежки и обичат да ги размахват.  А той даже и плаща по 3000$ всеки месец. Иначе втора серия беше по смешна. Почна се дразненето и заяждането между бившите.

Off Topic

Главната очевидно  не го е забравила, той какво чувства към нея още не е ясно.  Освен, че я запозна с друг мъж. Засега той се прави на непукист. Тя обаче научава нови неща за него, като го слуша как успокоява клиентите. Особено като каза на клиентката че е ОК да се разделите ако можеш да  понесеш осъждането на другите. Направо с поглед щеше да го убие, и после ръцете и чантата и влязоха в действие.  Консултант по изневерите!  Ха ха ха. Омразата и тя е любов, само че по страстна.  Ха ха ха, направо ме убиват тия. Нея все още я боли от това че е била изоставена и гордостта и е наранена. Затова се чуди какво да прави, как да реагира.  От думите му , тя се чуди какво е спечелил той от това че я е изоставил. Тя знае какво той е платил за това.  Голяма грешка беше ,че я спря след срещата с клиентката им, трябваше да я остави да ходи където си иска. Аз веднага видях ,че тя е бясна, ама той може ли да не я познава толкова? Направо се вкара между шамарите. 

Страшна химия имат за разведени.  За мен и двамата играят чудесно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия направо се оливат. 

Off Topic

Той се развел с нея защото брака не бил за него?? И измислил изневярата?  А от тук накъде тогава за тях двамата?  И той щото бяга от брака, другата иска да го направи баща на детето и, а той и децата не може да понася.  От трън та на глог.  Главната явно ще преспи с приятеля му в следващата серия , че и с майка му май ще се запознае, полугола. Освен ако родителката не ги е хванала преди преспиването. Разбирам ако всеки ще си поеме по пътя , и сериала да свършва, ама още 8 серии какво ще правим?  Аз съм явно старомоден и не ги разбирам тия мисля за единият,  пък спя с другият.  Не си падам по петоъгълници, ако включим и детето в сметката.  Поне главният няма да плаща издръжка повече.  И може да се отпусне и да си поживее. И начина му да се разведе с нея е доста подличък. Вместо да поговорят и решат проблемите , той просто я захвърля/изоставя.  Което сигурно наранява колкото и ако е имало изневяра.  Или и тази причина не е истинската?  Споменаха някакво дете което е умряло най вероятно и главния е бил травматизиран от това.  Неговата приятелка го кани да бъде баща на детето и но това не означава че го кани да бъде неин мъж.  Поне така го разбирам, а може би и да му помогне с неговата травма. А тази травма е явно свързана с развода му и желанието на главната за деца. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едни неща се развързват, а други се завързват тука. 

Off Topic

Развода на баща и е цяла епопея, малката сестра се появи. И тя е устата колкото сестра си.  От триъгълника остана само една права линия.  Главният е май време да бяга. Обаче на Канг Со Ра е трудно да кажеш не.  Главната обаче за адвокат по разводите е доста мекушава и добра.  И наивна. Иначе нейната раздяла някак си не и се отрази.  Повече се ядоса ,че бившият и съпруг не отговори на нейното съобщение. 

Харесва ми. Канг Со Ра май е втора по красота в Корея след знаете кой(The Glory). 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много странен сериал за мен, с неконвенционални отношения между главните. С техния багаж се чудя , какво може да ги накара да поискат отново да са заедно и да останат заедно.  Какво ще се промени от първият им път. За мен са изгубена кауза. 

Off Topic

Старият проблем за детето отново се появи на хоризонта. В края на серията , за мен бяха на косъм отново да скъсат,  преди да се появи "тъщата".  Другите адвокати и те имат своите проблеми. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Серия 10 е пълна комедия на абсурда. Сграда за дете, дело за куче, брак срещу домакинска работа, снаха и тъща кроят планове. Главния май доста преиграва, с неговите проблеми.  Изкарва се за по голяма жертва отколкото е. 

Off Topic

Не можеше ли да вземе сестра си със себе си като отиде да играе футбол??  И тя да седи на някоя пейка и да го наблюдава?  Вместо да я остава сама.   Като оставиш някого поне го заключваш, а той как я остави ,че тя да може да излезе и да го търси??  Ама детска работа. Другата седмица свършва.  От превюто се разбра че отново ще скъсат, нищо неочаквано.  Той ще скъса с нея преди тя да го направи. Детинщини. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука гледам , гледам и не знам какво гледам.  Едни такива сложни чувства, доста странни. Кой крив, кой прав. Главните не мога да ги разбера.  Няма обяснения за действията им, или по скоро на неговите действия.  Нещата сякаш ги показват повече през нейните очи, или какво се случва около нея. 

Off Topic

В края на 11 епизод се появи най накрая болестта която може би стои зад всичко.  И която явно е наследствена, майка му може би също е болна.  Само че тогава той какво върши около главната?  Щом резултата ще е винаги един и същ? Раздяла. И от превюто на 12 серия - Тя дори ще напусне фирмата заради него , тъй като президента или другия адвокат я помолиха.  Явно те предполагат, че тя по лесно ще си намери работа за разлика от него.  И че той ще има нужда от приятелска атмосфера за в бъдеще. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краят бих казал е подходящ за сериала.

Off Topic

Отворен край. В крайна сметка той се отказа от нея защото имал паническо разстройство(Avoidant Personality Disorder)?  Убиха ме направо, а аз си мислех че е нещо сериозно.  И тя заради това изтърпя толкова тъпотии. И до края на разбра защо и се случваха тия неща. А той не намери смелост да и разкаже и до края.  Позитивното е, че той започна да се лекува. 

Но пък Канг Со Ра беше такова слънчице.  Красеше достойно сериала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...