Jump to content

Танци от любими К-pop парчета..


Recommended Posts

Гащите с кокалите, нали! Трепач отвсякъде! :yes: А видя ли емблемата на танцьорите-адидас над кръстосани кости? Дали ги има в България? :es: Това е един от най-добрите видеоклипове, които съм гледал!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз по-принцип не съм фен на танците. В даден видеоклип определено най-много внимание обръщам на дребните детайли и видеото към песента е наситено с много хубави детайли,като при всяко гледане обръщам внимание ,на едни,после на други и така.Определено видеото е много,много хубаво. А инак работното видео също е много яко. малко странно ми беше да ги вида с анцузи и да танцуват така готино,но все пак си е работно. Гащите с кокали и мен ме впечатлиха и се чудя къде ги бях гледал,ала не мога да се сетя сега. Но определено ,танцът им е доста оригинален и май ще започна да объръщам внимание и на тази част в музиката като цяло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като един активен ползвател на Youtube забелязах, че много хора науават танците от най-популярните k-pop парчета и после си ги качват. Издирвам дали има желаещи да учат популярни стъпки :rolleyes: Ето няколко примера:

2PM - Again and again

 

Kara - Lupin

 

аз искам ама не сама ..:Д правих опити и до някъде се получава ... не може ли някой които знае танците да ни събере някъде и да ни научии ??

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...