Jump to content

Recommended Posts

Стигнах до 12 серия и .....никакво желание да продължа. Почна традиционното китайско разтягане на локуми 20-30 серии, само приказки. 

• Upvote 1

На мен ми харесва. Не е "Уау", както в една тема вече се писа, ама става. Не трябва да се мисли, гледаш на Мима краката и си доволен. Жалко, че само веднъж ги показаха.

5 hours ago, dido100 said:

Значи няма нищо за гледане.

Е, не знам какво да ти предложа. Може пък Сю-то да ти хареса, ама не съм обърнал внимание на краката му. Лек сериал, интригите по-скоро забавни, отколкото дразнещи. Върви бързо, гледа се лесно, какво повече му трябва на човек. 

Преди 8 часа, dido100 написа:

Значи няма нищо за гледане.

Преди 2 часа, bond написа:

Е, не знам какво да ти предложа. Може пък Сю-то да ти хареса, ама не съм обърнал внимание на краката му. Лек сериал, интригите по-скоро забавни, отколкото дразнещи. Върви бързо, гледа се лесно, какво повече му трябва на човек. 

Минавайте направо на 19 епизод. Сю-то само отбеляза присъствие, Мима цял епизод крака и фльонги, че и в оранжево ще ви грейне в този мрачен дъждовен ден. И в 20 пак крака.

• Haha 1

Не знам за краката на този или онзи, но открих BL елемент.

Spoiler

Приятелите на Сю-то се обзаложили, че той не харесва жени, а сега изведнъж женитба. Някой ще спечели от облога, друг ще загуби.

• Haha 2

Малката годеница ми беше ужасно симпатична и 

Spoiler

не очаквах, че точно тя ще стане инициатор на гадни интриги.

Преди 1 час, bond написа:

Малката годеница ми беше ужасно симпатична и 

Скрий съдържанието

не очаквах, че точно тя ще стане инициатор на гадни интриги.

Аз пък очаквах- още от самото начало даваше индикации. Тая по-зле и от Лепката на Шисъс.

• Haha 2

Много приятен сериал. Всички артисти са страхотни. Чудесни диалози, с много приятен хумор. Главната за толкова серии нито веднъж не се извика, не нагруби някой. Изключително сдържана и умно реагираща. А и не само тя.

Отдавна не бях гледала толкова добре подреден сериал. 

До 30-ти епизод без грешка. Но какво им стана на сценаристи и режисьори, че вкараха някакви пазарски интриги. Дано се осъзнаят, че краят му се вижда и не ми се ще да ми развалят настроението.

преди 34 минути, bond написа:

До 30-ти епизод без грешка. Но какво им стана на сценаристи и режисьори, че вкараха някакви пазарски интриги. Дано се осъзнаят, че краят му се вижда и не ми се ще да ми развалят настроението.

Вече съвсем ме отказа.

Аз си  го изгледах и ми хареса. Последните два епизода попришпориха нещата. Явно е бил повече серии и след лимита, поставен от ПМ, предвид годините чакане от завършването на сериала, се е наложило да режат здраво, което е в ущърб на сериала.

Колкото до пазарните интриги, не ми досадиха, все пак трябваше да му намерят достойна работа на перфектния мъж, пък и да се похвалят с бурното развитие китайско.

Сюто и Мима, мога да си ги гледам още 40 серии без да ми омръзнат. Стайлингът на Мима беше идеален- радост за окото.

И въобще,  един разтоварващ сериал за нормални отношения между възрастни, а не флинтифлюшкови фантасмагории.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 3