dido100 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Стигнах до 12 серия и .....никакво желание да продължа. Почна традиционното китайско разтягане на локуми 20-30 серии, само приказки. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 На мен ми харесва. Не е "Уау", както в една тема вече се писа, ама става. Не трябва да се мисли, гледаш на Мима краката и си доволен. Жалко, че само веднъж ги показаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Преди 8 часа, bond написа: гледаш на Мима краката и си доволен. Жалко, че само веднъж ги показаха. Значи няма нищо за гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 5 hours ago, dido100 said: Значи няма нищо за гледане. Е, не знам какво да ти предложа. Може пък Сю-то да ти хареса, ама не съм обърнал внимание на краката му. Лек сериал, интригите по-скоро забавни, отколкото дразнещи. Върви бързо, гледа се лесно, какво повече му трябва на човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Преди 8 часа, dido100 написа: Значи няма нищо за гледане. Преди 2 часа, bond написа: Е, не знам какво да ти предложа. Може пък Сю-то да ти хареса, ама не съм обърнал внимание на краката му. Лек сериал, интригите по-скоро забавни, отколкото дразнещи. Върви бързо, гледа се лесно, какво повече му трябва на човек. Минавайте направо на 19 епизод. Сю-то само отбеляза присъствие, Мима цял епизод крака и фльонги, че и в оранжево ще ви грейне в този мрачен дъждовен ден. И в 20 пак крака. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Не знам за краката на този или онзи, но открих BL елемент. Spoiler Приятелите на Сю-то се обзаложили, че той не харесва жени, а сега изведнъж женитба. Някой ще спечели от облога, друг ще загуби. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Малката годеница ми беше ужасно симпатична и Spoiler не очаквах, че точно тя ще стане инициатор на гадни интриги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Преди 1 час, bond написа: Малката годеница ми беше ужасно симпатична и Скрий съдържанието не очаквах, че точно тя ще стане инициатор на гадни интриги. Аз пък очаквах- още от самото начало даваше индикации. Тая по-зле и от Лепката на Шисъс. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Сега вече нямам търпение Spoiler Мима да и покаже откъде изгрява слънцето. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Субтитрите умряха на 24-ти епизод. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriyan Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Преди 3 часа, bond написа: Субтитрите умряха на 24-ти епизод. обявен е траур - ще се излъчва от понеделник Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 О, не знаех. Какво се е случило? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriyan Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 траура е съкратен - пуснаха 25 и 26-ти епизод 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
десс58 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 ех пак ли драма с уреден брак,,, не им ли писна вече този сценарий Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katomova Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Преди 5 часа, bond написа: О, не знаех. Какво се е случило? https://www.reuters.com/world/china/chinese-papers-go-black-mourning-late-leader-jiang-zemin-2022-12-01/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Мима и Сю-то много добра екранна двойка. Отлично им се получава. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenazai Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Много приятен сериал. Всички артисти са страхотни. Чудесни диалози, с много приятен хумор. Главната за толкова серии нито веднъж не се извика, не нагруби някой. Изключително сдържана и умно реагираща. А и не само тя. Отдавна не бях гледала толкова добре подреден сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 До 30-ти епизод без грешка. Но какво им стана на сценаристи и режисьори, че вкараха някакви пазарски интриги. Дано се осъзнаят, че краят му се вижда и не ми се ще да ми развалят настроението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 преди 34 минути, bond написа: До 30-ти епизод без грешка. Но какво им стана на сценаристи и режисьори, че вкараха някакви пазарски интриги. Дано се осъзнаят, че краят му се вижда и не ми се ще да ми развалят настроението. Вече съвсем ме отказа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Аз си го изгледах и ми хареса. Последните два епизода попришпориха нещата. Явно е бил повече серии и след лимита, поставен от ПМ, предвид годините чакане от завършването на сериала, се е наложило да режат здраво, което е в ущърб на сериала. Колкото до пазарните интриги, не ми досадиха, все пак трябваше да му намерят достойна работа на перфектния мъж, пък и да се похвалят с бурното развитие китайско. Сюто и Мима, мога да си ги гледам още 40 серии без да ми омръзнат. Стайлингът на Мима беше идеален- радост за окото. И въобще, един разтоварващ сериал за нормални отношения между възрастни, а не флинтифлюшкови фантасмагории. 1 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts