Jump to content

Recommended Posts

Много малкичък. Уж окосмяването е един вид мъжественост, присъщо на мъжете, при Сю- то е обратното, с бръсната глава изглеждаше къде къде по-мъжествен.

Преди 10 часа, Lawandula написа:

Присъединявам се, както обещах. Изгледани два. Динамично

Преди 1 час, bond написа:

Ами героинята на Мима е 6 години по-голяма от героя на Сю

Това ще започна да го гледам само заради вас! Ако има нещо, знам къде да ви намеря!!!!:tongue:

• Haha 5

21 hours ago, dido100 said:

Това ще започна да го гледам само заради вас! Ако има нещо, знам къде да ви намеря!!!!:tongue:

Аз не съм си у дома. Ще попътувам докато не изгледаш колкото там ще гледаш от сериала. 

На това нещо отдалече му личи, че е писано от феминистка и затова виждаме наблъскани всички феминистични клишета, отговарящи на модата и партийната повеля. Всички жени в сериала са с тела на манекенки, преуспели суперпрофесиналистки, отдадени всецяло на кариерата, която е най-важното нещо на света. На това му викат "силни жени". Обаче гадното общество (рабирай гадните мъже) с пистолет на челото ги принуждава да си губят времето и нервите за глупости като брак, дом, семейство, съпруг, деца. То и затова в сериала единственото дете е измислено и не съществува. Дори и по-възрастните двойки нямат (или поне не показват) деца. Мъжете естествено са свине. Мамини синчета, клюкари, мошеници, интриганти, малоумни пияндета-прелюбодейци. Мъже, те за друго не стават. И затова са в поддръжката. И в работата, и в живота. Могат да бъдат използвани единствено за размножаване, и то по принуда. Защото няма друг начин, поне засега (спомних си "Сексмисия"! :282:). В сериала жените командват (е, как иначе!?), мъжете не се обаждат, а и никой не ги пита, особено дали да вкараш 25 милиона във финансова пирамида. Малоуникът иска развод? Няма пък, ей така, на пук! Защото няма да има с какво да си играя.

Малоумно, но политкоректно.

Е, има и добри страни. Главният герой поне не е инфантилен женчо, а и актьорът става. Ако беше корейски сериал, задължително щяха да набутат в ролята някой лигав, инфантилен и некадърен айдъл с малка глава.

Лазе, сложи една табела "Само за жени!".

Преди 2 часа, bond написа:

Аз не съм си у дома. Ще попътувам докато не изгледаш колкото там ще гледаш от сериала. 

"Понякога ще идвам във съня ти

като нечакан и неискан гостенин........":tongue:

Edited by dido100
  • Haha 4
  • Upvote 1

Аз не се чувствам обиден от феминисткото настроение в сериала. А ти като гост си добре дошъл. Крия се само когато подозирам, че ще искат да ме бият.

• Haha 1

Отличен образ изгражда Сю-то. Малко по малко, бавничко, но му се получава отлично. А аз съм на път да изневеря на Мима с колежката и. Много смешни интриги върти, но пък е красавица. И ако ми обясни някой как може с чаша да се подслушва през стената, ще го черпя една бира или кока кола, според предпочитанията.

Пишман интригантката толкова много ме радва, че забравих всички останали. Не познавам тази актриса, но се справя на ура.

• Upvote 2

На 22.11.2022 г. at 10:06, bond написа:

Отличен образ изгражда Сю-то. Малко по малко, бавничко, но му се получава отлично. А аз съм на път да изневеря на Мима с колежката и. Много смешни интриги върти, но пък е красавица. И ако ми обясни някой как може с чаша да се подслушва през стената, ще го черпя една бира или кока кола, според предпочитанията.

Подслушването с чаша е един доста стар, но ефикасен метод за подслушване. Поне преди да се появят съвременните подслушвателни устройства. Цитат - Много лесно – като детска игра. Не са необходими и никакви допълнителни приспособления. Трябва просто да поставите чашата с отворената страна към стената, а ухото прилепете до дъното на чашата!

И аз мисля, че Сю Кай прави хубава роля.  Не може само да играе героично - драматични роли. Като цяло двамата са леко странна, но и интересна комбинация.

Ян Ми, въпреки, че съм я гледала толкова много, знам и физиономиите и продължава да ми е интересна. Добра интрига се получава с колежката. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1

Преди 4 часа, bond написа:

Пишман интригантката толкова много ме радва, че забравих всички останали. Не познавам тази актриса, но се справя на ура.

Гледала съм я в доста сериали: Великолепието на династия Тан, Замък в небесата, Зимна бегония, The Legend of Chusen... Добра е, но й дават обикновено отрицателни (или не много положителни) роли. Вкарана е трайно в това амплоа.

• Like 1
  • Upvote 1

Очевидно и аз съм я гледал, но не я познах. Тук ролята и не е чак толкова отрицателна. Но ми харесва как играе, бива я в комични ситуации. 

• Like 1

Всички ги бива, но Сю-то, действително е талант. Гледам му всичко и наистина всичко му се отдава. Мима си е Мима, добре им се получават и естествено диалозите,  Сю-то- явно не се притеснява. Останалите също не са скучни и пълнежни, а всеки със собствен колорит, което си е голям плюс също. Докарахме до средата почти и явно добре са цензурирали след толкова отлагания, та чак целувка още няма, ако изключим въображаемата. 

• Upvote 1

Ще поръчаме романтични екстри специално за дамската публика. Мен сериалът напълно ме устройва. С или без целувки, засега върви отлично.

• Like 1

Ох,отддъхнах си.

Off Topic

Викам земе се заплесне...

Още не съм го почвала, чакма да чуя докъде ще го докарат...

Разбира се, чре коментарите ви.

Мойто Сю е ,"мойто" само  докат съм у форума.

И няма как да знае че е мойто, то е ясно,

нямаме роднинска връзка, нито някаква друга:P,

но си го харесвам, визия и си е талантлив.

Но аз си харесвам и много други.

Но той е първи в сисъка, затова е "Мойто Сю", оттам и Сю-то съм го кръстила.

Това "то", е от "мойто", но гледам и други така го нарича Сю-то,

но ще го приема, че за тях идва от  "твой-то":P

Аз съм малко по-назад с епизодите, но като гледам младежа как чисти и подрежда, направо ми се ще да го осиновя. И не, нямам нищо против @lukreciana да ми е снаха.

Но нелепото обяснение защо ходи по уредени срещи, след като е уж женен от 2 години, ми дойде в повече. :slap: По никакъв начин не обясни действията му, но поне отклони вниманието в друга посока.

• Upvote 2

Преди 18 часа, lukreciana написа:

Ох,отддъхнах си.

Скрий съдържанието

Викам земе се заплесне...

Още не съм го почвала, чакма да чуя докъде ще го докарат...

Разбира се, чре коментарите ви.

Мойто Сю е ,"мойто" само  докат съм у форума.

И няма как да знае че е мойто, то е ясно,

нямаме роднинска връзка, нито някаква друга:P,

но си го харесвам, визия и си е талантлив.

Но аз си харесвам и много други.

Но той е първи в сисъка, затова е "Мойто Сю", оттам и Сю-то съм го кръстила.

Това "то", е от "мойто", но гледам и други така го нарича Сю-то,

но ще го приема, че за тях идва от  "твой-то":P

Нямай грижа- твоЙ-то си е твое. Ако питаш мен е Шу, а не Сю.Всеки път наострям уши и все Шу чувам по разните реклами и презентации, но не претендирам за достоверност. Важното е, че го бива. Гледах и доста задкулисни клипове от сериала.С Мима се забавляват и всички покрай тях.

• Haha 1
  • Upvote 1

Така чуваш, защото звукът е между нашето с и ш, произнесено меко, както със сътветния знак в руския език. При това слагаме и тонове и работата става сериозна. Също като Сяо Джан или Шао Джан, сиесие или шиешие. Истината е някъде по средата за произношението на Х по правилата на пинин. По едно време се бях хвърлил на мандарин, но ходих само до 17-ти урок и курсът се разпадна. Толкова знам по въпроса.

• Like 1