lazeto Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Off Topic Summer Strike (아무것도 하고 싶지 않아) Страна: Южна Корея Също така известен като: I Don't Want To Do Anything По уебтууна Joo Young Hyun "I Don't Feel Like Doing Anything" (아무것도 하고 싶지 않아) Период на излъчване: 21 ноември 2022 – 27 декември 2022 г. Време на излъчване: Понеделник – Вторник 21:20 Жанр: Драма, Романс Канал: ENA / YT - 2, Seezn / YT, Genie, TW, YT, Viu Епизоди: 12 Режисьор: Lee Yoon Jung (The Lies Within, Argon, Cheese in the Trap, Coffee Prince) Сценарист: Joo Young Hyun (webcomic) Субтитри: Английски Участват: Seol Hyun (AOA) като Lee Yeo Reum Im Si Wan (ZE:A) като An Dae Beom Shin Eun Soo като Kim Bom Bang Jae Min като Heo Jae Hoon Резюме: И Йо Ръм (Seol Hyun) е зарязана от приятеля си, а скоро след това майка ѝ загива в катастрофа. След като попада в един от най-лошите етапи от живота си, Йо Ръм взема решението да живее напълно различен живот от преди и да не прави нищо. Тя напуска работа и се премества в малко селце, където всичко е странно за нея. Там тя се среща с жителите, включително с Ан Де Бом (Im Si Wan), и ги опознава. Де Бом работи като библиотекар. Той почти не общува с останалите, а когато го прави, говори със заекване. Въпреки това той се чувства удобно и щастлив да бъде с Йо Ръм. През това време И Йо Ръм започва да опознава себе си… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри 4 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Голяма слабост имам към Im Si-Wan, въпреки че не всичките му проекти са ми по вкуса. Но задължително проверявам всичко, в което участва. Ще стискам палци да е избрал добра драма. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Преди 3 часа, bond написа: Голяма слабост имам към Im Si-Wan, въпреки че не всичките му проекти са ми по вкуса. Но задължително проверявам всичко, в което участва. Ще стискам палци да е избрал добра драма. Seol Hyun-няма начин! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Певачката от АОА не съм и изгледала нищо докрай, но заради младежа, който си е супер актьор, ще пробвам, при все, че тая селска романтика на гражданка със селския библиотекар, не ми вдъхва доверие. Последната такава, идентична, дето гледахме, не я изкарах. Това явно нова мода с библиотекарите на село. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Пробваме, щом не ни хареса, бягаме. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts