gig911 Posted January 3 Share Posted January 3 Майките не влизат в класацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted January 3 Share Posted January 3 Много добър сериал! Какчето разбива и се радвам, че е приела ролята, за да ни покаже нещо различно. ЛДХ прекрасен и перфектен както винаги, но обвит в голяма мистерия, ще чакам втори сезон, за да се разплете историята около него. Получава му се химията с Какчето, а имах опасения как ще бъде. Невероятен ПСХ, не съм го гледала в отрицателна роля досега, много добра интерпретация на самовлюбен и изкрейзил чебол. Сцената му с Какчето в 8-ми - една от най-силните в сериала. Главната тормозителка ми е една от най-несимпатичните актриси след филма й с Хонито, та е на мястото си тук. Мъжът й, винаги свикнал да контролира, но изваден извън равновесие от Какчето. Много голям проблем, не може така, човекът съвсем загуби ума и дума. Поне в сериала можем да видим как такива отрепки си получават заслуженото и им трепва под лъжичките, за съжаление в реала се случва рядко. Това изместване на преимуществото е най-силната и вълнуваща част, защото коства много на жертвата, за да успее да го постигне, а на тях им идва като гръм от ясно небе и ги хваща параноята, че ще им се пропука изплетената кошничка. За мен Сон Йе Джин и сие не могат да се сравняват с Какчето по красота, разликата е огромна. Какчето си е номер 1 и не виждам коя може да я измести в близко бъдеще. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manniwelle Posted January 5 Share Posted January 5 Идеята ми беше при ясно зададени критерии (одобрени от всички) да се направи рейтингуване. То е ясно, че красотата не е от най-обективните неща в този свят, но все пак има различни подходи (древногръцките идеи на Поликтет и златното сечение при да Винчи), които могат да се ползват за база. Най-стандартният- симетрията, не е меродавен (прилагам снимка от урок по естетика). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted January 7 Share Posted January 7 On 1/3/2023 at 11:19 PM, jira said: Невероятен ПСХ, не съм го гледала в отрицателна роля досега, много добра интерпретация на самовлюбен и изкрейзил чебол. Затова ще предложа на вниманието ти едно сериалче от преди две години, в което прави повече от добра отрицателна роля. . Признавам, че ми е любимец, когато е влязъл в роля на абсолютна вселенска гад. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted January 9 Share Posted January 9 Брутално начало. Аз се качвам на клона и ще вървя с превода. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 9 Share Posted January 9 Щом ще превеждате и аз ще гледам. И, разбира се, огромни благодарности на преводачите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted January 9 Share Posted January 9 Е, че как без тебе. Чаках те. Иначе аз красота на жените не меря. Не са от 2РМ, не са ми в кръвната група. Меря ниво на заинтригуване от сериала. А тук ме грабна и сграбчи. Нюансът на глаголите ми е важен. @Lawandula, не пасувай, споко, за ролята й като ученичка са взели друго девойче. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 9 Share Posted January 9 Красотата на корейките? Ми то от край време си има еталон. Както често казваха в по-старите сериали, цитирам: "Тя да не се смята за Ким Те Хи?!" /за съпругата на Рейн става дума, изключително красива жена/ А сега за сериала: Ако ми прецакат основната идея "око за око", ще бъда жестоко разочарован. Очаквам много, защото макар че никак не я обичам, смятам, че Сонг Хе Гьо ще се справи с ролята. Абе старичка е вече, ама е опитна актриса. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted January 9 Share Posted January 9 Тя ролята й не е на тийн все пак. Зряла жена си играе. И силно подозирам, че нещата ще са не "око за око", а "око за две, зъб за чене". 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 9 Share Posted January 9 53 minutes ago, helyg said: Тя ролята й не е на тийн все пак. Зряла жена си играе. И силно подозирам, че нещата ще са не "око за око", а "око за две, зъб за чене". Ох, дано. Това не бяха деца, в джунглата има повече ред. А най-много ме потресе учителят. Всекиму според заслугите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted January 9 Share Posted January 9 Учителят как се свиваше като мишка, нашата като го конфронтира, сакън да не му се развали измислената репутация, пълен смешник. Брутално беше наказан за проявеното безочие и наглост. Пропуснала съм да похваля и момичетата в ролите на младите главни героини - отлично се справиха. Да видим кога ще пуснат останалите серии, че нещо се бавят с точната дата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 10 Share Posted January 10 Аз гледам с българските субтитри и засега мога да коментирам само първи епизод. Но ме потресе колко злобно учител бие ученик. Да не говорим, че побоят е криминално деяние. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted January 10 Share Posted January 10 Ама тия са големи гадове, дори към уж своите си. Във втори епизод направо ми дожаля за Че Хе Джонг /онази от химическото - за онези като мен, които още се ориентират кой кой е като възрастен/. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 11 Share Posted January 11 Гадът си е гад, няма мои твои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 18 Share Posted January 18 Добре върви. Хареса ми, че засягат темата за Spoiler обединяване на пострадалите от различни видове тормоз. При това целенасочено главната героиня ги потърси. Да видим колко трупа ще има накрая, но те май ще са във втория сезон. Не е често срещано из драмите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted January 19 Share Posted January 19 Субтитри на английски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 24 Share Posted January 24 Много умно си изигра първия коз. Така му се пада на учителят. Хареса ми. Но Сонг Хе Гьо сякаш не се справя добре с ролята. Аз не я обичам, но е добра актриса, а тук малко вяло се получава. Може да не е нейна вината, а на режисьора. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 24 Share Posted January 24 Преди 6 часа, bond написа: Много умно си изигра първия коз. Така му се пада на учителят. Хареса ми. Но Сонг Хе Гьо сякаш не се справя добре с ролята. Аз не я обичам, но е добра актриса, а тук малко вяло се получава. Може да не е нейна вината, а на режисьора. Им Джи Йон я бие отвсякъде. Във всичко! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 24 Share Posted January 24 преди 36 минути, dido100 написа: Им Джи Йон я бие отвсякъде. Във всичко! Мерси. Даже не бях видяла, че е в сериала. Заради нея, ще взема да го загледам. Навсякъде, където съм я гледала си е супер. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 24 Share Posted January 24 Да не говорим, че уж са на една възраст, ама им личи, че не са. За 4 епизода мога само да каже, че драмата е силно преоценена. Ще видим нататък. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts