mell_moonie Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 THE ECLIPSE 2022 Страна: Тайланд Жанр: момчешка любов, романс, училищен Епизоди: 12 Канал: YouTube (GMMTV) Период на излъчване: 12 август - 28 октомври Директор: Golf Tanwarin Sukkhapisit Сценарист: Yokee Apirak Chaipanha Субтитри: Английски Официален трейлър: Участват: First Kanaphan като Akk Khaotung Thanawat като Ayan Neo Nimtawat като Khan AJ Chayapol като Wat Pawin Kulkaranyawich като Namo Patchatorn Thanawat като Sani (Teacher) Yai Vacharakiat като Chadok (Teacher) Sine Inthira като Waree (Teacher) Pak Chavitpong като Jamnan Tee Vitsarut като Jamnong Petch Natthanon като Jamnian Ron Patarapon като Dika (Ayan's uncle) и други. Инфо: РЕЗЮМЕ: Сериалът "Затъмнението" разказва за училищно проклятие и две съперничещи се момчета, които се влюбват едно в друго, но трябва да се изправят срещу влиянието на времето. Елитното училище за момчета "Suppalo" е строго управлявано, но над него тегне проклятие, което се засилва с наближаване на слънчевото затъмнение. Но където има правила, има и желаещи да ги нарушат. Група ученици се обединяват, за да търсят правата си. Главният отговорник на учениците (Akk) и неговите приближени са натоварени със задачата да разубедят бунтовническата група. Тогава обаче пристига Ayan, новият мистериозен и проблемен ученик. Akk е мнителен към Ayan, който се опълчва срещу училищните норми. Ayan се е преместил в "Suppalo" с надеждата да открие човека, тласнал вуйчо му Dika към самоубийство. Единственото доказателство, което го води Ayan в "Suppalo", е старият бележник на вуйчо му. За да отклони от себе си вниманието на Akk, Ayan си играе с него. Ще успеят ли Akk и Ayan да развалят проклятието? Превод на резюмето: firefly Онлайн с английски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук Off Topic 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 За първи път ми се случва да попадна на сериал в който да не си харесам някой от актьорите, явно наистина има първи път за всичко. Това което ми грабна интереса е каква е историята около случилото се с чичото! Мистериозната нотка ме държи да гледам за сега. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 Точно заради историята я почнах, но и ми харесват актьорите, особено Аян. Много по-различен от сериала Тонхон Чонлати. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts