Jump to content

The Legendary Fossil (2021)


debil4e

Recommended Posts

f9e7288193e3eb84.jpg

 

заглавие:  The Legendary Fossil,Legendary Fossil, 전설의 화석, 伝説の化石, 传说的复学生

тип: Manhwa

година: 2021г

статус: 54 ч, онгоинг

жанр: драма, фентъзи, мистерия, Gender Bender, романс

автор: BESI, CHUNG JONG

арт: ABYU

инфо: :click:

чети онлайн: :click: :click:

резюме: Всеизвестна истина е, че когато всяка преуморена от учене корейка загине нелепо, задължително се преражда като принцеса във фентъзи свят!

Това важи и за Kang Yerin, която след като умира в Корея, се събужда като Ashleigh Lute, трето дете и втората дъщеря от едно от най-благородните семейства в държавата. Осъзнавайки това, тя не е на себе си от радост-не е първородна(без задължения към семейството) и богата, мечта! Но...много хубаво не е на хубаво са казали хората. Първо, се оказва, че няма тя да е принцесата в беда, а героя, който ще спаси света от Краля Демон. Тя няма избор и трябва да тръгне на пътешествие за да изпълни Мисията си, после пък трябва да пази участието си тази работа в тайна и за капак, когато се връща трябва отново да се запише в академията, която е напуснала преди години заради въпросното пътешествие, което пък я прави "вкаменелост" в очите на новите и съученици. 

Както и да го гледа, това е по-малкото зло от това да се прибере при голямата си сестра, за която е всеизвестно, че е убила брат им и  ако не и самата тя, поне има пръст в смъртта на родителите им. За да няма празно се оказва, че принцовете на кралството са в процес на определяне на престолонаследника и всеки я дърпа към себе си. На фона на всичко това мечтания охолен и спокоен живот все повече започва да прилича на мираж.

 

лично мнение: Да, започва клиширано, но това са само първите два чапа, после такива интриги се завъртат, че ум да ти зайде. Определено интересно заглавие.

Редактирано от debil4e
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още едно заглавие отиде в графа "приключени". Имаше лоши дето после се оказа, че не са толкова черни и добри, на които ореолите паднаха бързичко, малко мистерия, малко либоф(главната избра доброто момче, но и там совите не бяха това което са) и поредното потвърждение, че хората оцеляваме с връзките, които имаме по рождение + другите, създадени от нас самите.

Добре вървеше до едно време, имаше интрига, въпроси, които намекваха за нестандартни отговори и ... в даден момент стана толкова отнесено (екзистенциално философско звучи мноо снобско;)) , че явно и на автора/та му писна и набързо го бастиса. Можеше да стане наистина добро, но не би.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...