Just_Chris Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Ейй това е страхотно ! Ама съмнително дечко като мен да ме пуснат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirani Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Ейй това е страхотно ! Ама съмнително дечко като мен да ме пуснат Кака или батко нямаш ли да дойдеш с тях.............пък те само да те пуснат ни няма да те върнем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yongi Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Тези дати окончателни ли са . Че ако са, мен ме изтървате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_ana Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 Тези дати окончателни ли са . Че ако са, мен ме изтървате Емо, няма ли да успееш да се смениш за тогава? Има месец и половина все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just_Chris Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Кака или батко нямаш ли да дойдеш с тях.............пък те само да те пуснат ни няма да те върнем Бати се занимава с племеницата ми Пък съмнително да ме пуснат с някой друг ... хмм ако някой от нашата група бургазлии дойде, може да направя някакъв жалък опит да се помоля на мама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burbeng Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Имам желание да дойда, но не мога да гарантирам на 100%.Все пак има повече от месец до тогава.Работата мие доста разпокъсана и незнам дали щесам свободен.Ако успея да дойда ще си носа палатката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Или да напием Вал още в самото начало, ама и той пиянка трудно го хваща. Успех в това начинание Иначе аз не предвиждам да съм папарака на събитието, тя Пам самичка ще се снима, това е сигурно п.с.: Някой брои ли желаещите и изготвя ли списък :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_ana Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 п.с.: Някой брои ли желаещите и изготвя ли списък :? В първия пост съм поместила списъка. Ако някой не се види, да се обажда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uni_Cat Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 В първия пост съм поместила списъка. Ако някой не се види, да се обажда Alex вярно, че повечето сме и за двете нощувки, но ако не ти е проблем, отразявай и това в списъка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Искам и аз да дойда, но мога да кажа със сигурност след 12 дали ще мога. Това устройва ли ви като вариант? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirani Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Искам и аз да дойда, но мога да кажа със сигурност след 12 дали ще мога. Това устройва ли ви като вариант? До 8 ще направим основният списък и ще резервираме...........за да не стане издънка..........а ти след 12 ако решиш..........ще се обадим да видим къде ще те вместим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 До 8 ще направим основният списък и ще резервираме...........за да не стане издънка..........а ти след 12 ако решиш..........ще се обадим да видим къде ще те вместим. Oки коки . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Мен ме бройте + 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_ana Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 Мен ме бройте + 1 Румене, предупреди ли човека с тебе, че може да пострада? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Румене, предупреди ли човека с тебе, че може да пострада? Аз ще я пазя, спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarpeta Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 След съгласуване на дните, ще се включа за 13 и 14 /на 15 ще трябва де се прибера, понеже в понеделник работа ме чака/, но понеже съм от Бургас, ако никой от наште не се включи ще помоля за съдействие . По всяка вероятност ще взема племеника си, който е на пет. Така че ме бройте + 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_ana Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 skarpeta, нямаш проблем, Ще съдействаме както можем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 След съгласуване на дните, ще се включа за 13 и 14 /на 15 ще трябва де се прибера, понеже в понеделник работа ме чака/, но понеже съм от Бургас, ако никой от наште не се включи ще помоля за съдействие . По всяка вероятност ще взема племеника си, който е на пет. Така че ме бройте + 1. Just_Chris изяви желание също. Може двете да дойдете. Да се надяваме, че ще има и други желаещи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarpeta Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 В неделя на срещата на групата ще обсъдим окончателния брой на хората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathie Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Пишете и мен и mimeto1ove.. че да има представители и от Югозападна България.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts