Jump to content

Форумно посещение на бунгала

Recommended Posts

Ейй това е страхотно ! Ама съмнително дечко като мен да ме пуснат :(:wacko:

Кака или батко нямаш ли да дойдеш с тях.............пък те само да те пуснат ни няма да те върнем :yes:

Тези дати окончателни ли са blink.gif.

Че ако са, мен ме изтървате wacko.gif

Емо, няма ли да успееш да се смениш за тогава?

Има месец и половина все пак.

Кака или батко нямаш ли да дойдеш с тях.............пък те само да те пуснат ни няма да те върнем :yes:

Бати се занимава с племеницата ми <_<

Пък съмнително да ме пуснат с някой друг ... хмм ако някой от нашата група бургазлии дойде, може да направя някакъв жалък опит да се помоля на мама :D

Имам желание да дойда, но не мога да гарантирам на 100%.Все пак има повече от месец до тогава.Работата мие доста разпокъсана и незнам дали щесам свободен.Ако успея да дойда ще си носа палатката :D

Или да напием Вал още в самото начало, ама и той пиянка трудно го хваща.

Успех в това начинание :lol: Иначе аз не предвиждам да съм папарака на събитието, тя Пам самичка ще се снима, това е сигурно :D

п.с.: Някой брои ли желаещите и изготвя ли списък :? :unsure:

п.с.: Някой брои ли желаещите и изготвя ли списък :? :unsure:

В първия пост съм поместила списъка. Ако някой не се види, да се обажда :)

В първия пост съм поместила списъка. Ако някой не се види, да се обажда :)

Alex вярно, че повечето сме и за двете нощувки, но ако не ти е проблем, отразявай и това в списъка.

Искам и аз да дойда, но мога да кажа със сигурност след 12 дали ще мога. Това устройва ли ви като вариант?

До 8 ще направим основният списък и ще резервираме...........за да не стане издънка..........а ти след 12 ако решиш..........ще се обадим да видим къде ще те вместим.

До 8 ще направим основният списък и ще резервираме...........за да не стане издънка..........а ти след 12 ако решиш..........ще се обадим да видим къде ще те вместим.

Oки коки :).

След съгласуване на дните, ще се включа за 13 и 14 /на 15 ще трябва де се прибера, понеже в понеделник работа ме чака/, но понеже съм от Бургас, ако никой от наште не се включи ще помоля за съдействие :unsure: . По всяка вероятност ще взема племеника си, който е на пет. Така че ме бройте + 1.

След съгласуване на дните, ще се включа за 13 и 14 /на 15 ще трябва де се прибера, понеже в понеделник работа ме чака/, но понеже съм от Бургас, ако никой от наште не се включи ще помоля за съдействие :unsure: . По всяка вероятност ще взема племеника си, който е на пет. Така че ме бройте + 1.

Just_Chris изяви желание също. Може двете да дойдете. Да се надяваме, че ще има и други желаещи.