Чингулинка Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 @bond Споко, няма да те сватосваме за тайланд/ка А коя ти е била любимката, която единствена не врещяла? @Lawandula жена е Анчето, няма спор по въпроса като я видиш в действие. Иначе е слаботелесна, има други актриси, които са доста по-надарени в някои области я от природа, я от пластичен хирург. Но като актриса е топ. За женския бой и крясъците, надали има човек, който да не го дразнят. Аз лично ги превъртам. Обаче вие май не разбрахте основното защо ви викаме тука - ако мразите тайски лакорни, точно тоя сериал е за вас, защото показва какво се крие зад кадър при създаването на един лакорн с много самоирония. Голяма е забава. Ама като не щете, няма да прибягваме до насилие я Ваша е загубата 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 3 hours ago, Чингулинка said: @bond Споко, няма да те сватосваме за тайланд/ка ако мразите тайски лакорни, точно тоя сериал е за вас, защото показва какво се крие зад кадър при създаването на един лакорн с много самоирония. Голяма е забава. Ох, камък ми падна от сърцето. Ако знаеш колко съм ти благодарен. А и не мразим лакорни, само части от тях, просто аз малки им се преситих и съм в почивка. Изгледал съм доста сериозна бройка. Но щом настояваш, ще хвърля едно око и тук. Не мога да подвеждам дама, която ми мисли само доброто. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Ох бе, Бондчо, с тая твоя джентълменщина не знам как си оцелял в Тайланд, като не можеш да казваш не Обаче в случая мисля, че няма да съжалиш, че се предаваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Тая пък Лавандулка не можела да разбере кой бил мъжа, коя била жената Гледай, Лав, и се учи Spoiler Съвсем е ясно на снимките кой е мъж и коя жена. При Ан и Кен няма как да ги сбъркаш 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Седя си и се чудя жена му на главния Звездьо как можа да го зареже зарад Spoiler оная Годзила козметичката??? Ама тя акъл няма тая! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted September 30, 2022 Author Share Posted September 30, 2022 (edited) @Чингулинка, аз останах с впечатление, че бракът е Spoiler за парлама. Жената изглежда си пада по жени, а той сигурно е трябвало да се ожени заради нещо, което може би предстои да разберем. Или може би заради някакъв скандал с Анчето в миналото. Относно пола на Ан, 2 снимки, извадени от контекста и при положение, че не сте погледнали дори една серия, винаги могат да объркат човек. Точно пък за нея, даже аз, която за първи път я гледам подробно в сериал, не съм имала никакви съмнения. Чат пат се съмняваме в ориентацията на някои актьори, но нищо ново под слънцето. Полът е ясен и не сме го дискутирали, поне аз откакто гледам, а не е от вчера. Крясъци и врякащи лица има във всички азиатски сериали. Превъртат се, не е фатално, а и много от новите продукции вече бягат от тях, което е хубаво. Но разбира се всеки сам си преценя и решава какво да гледа и какво не. Edited October 1, 2022 by jira 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 (edited) Мелото и джелъсито добре го докараха . По хоръри не си падам особено. Таро тоя път прекали Spoiler чак се начервиса да се предлага на Кенчо, голяма саможертва за неговата кокошка, пък тя как му се отплати на снимките на оная сцена, паднаха им ченетата на всички Анчето пък как се изцепи Ама май бързо си смени мнението Открих нейна снимка с цял харем мъже, да й се ненадяваш Ама на Кенчо му се кара Edited October 1, 2022 by Чингулинка 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 Много забавен четвърти епизод, и с ковид успяха да се избъзикат. Пак имаше крилати фрази Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 Как са го направили това фото – толкова близо, все едно са едно тяло с пет глави... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted October 2, 2022 Author Share Posted October 2, 2022 (edited) Много забавен 4-ти епизод и очаквах продължението с Лунчето в 5-ти, но те даваха пълнежи. 6-ти ще е огън! Анчето ме попиля от смях като го изцепи това за целувките. С двоен аршин мери тя. Spoiler Те не били ок, обаче ако беше тя на мястото на Луна, сигурно нямаше да роптае. Както предположих са имали нещо в миналото с Кенчо, да видим каква ще е причината за раздялата. Таро чак се учудих, че не иска да преснимат, мислех го за по-суетен хахаха. С Луна ми мясат на брат и сестра повече, отколкото на двойка. Фантазиите на Анчето нямат граници. Причината за разрива на снимачната площадка. Кен ме побърква като го видя с този високо вдигнат панталон. Чингу, видя ли двойника на Филмчо? Аз този актьор го научих докато правех темата за Самито и Силиконката, понеже той и жената на Марк са играли в предишна версия на сериала. Сега като се появи тук, уау, много си приличат с Филм! Spoiler От тези петимата до Анчето, само Аум Атичарт знам аз. Другите кои са? Анчето и Кенчо в акция! Spoiler Edited October 2, 2022 by jira 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 (edited) Мене пък Анчето ме попиля от смях като взе да показва на Таро как точно трябвало да я изнасили Уникална сцена беше! Направо за Оскар! Тя целувките не ги уважава, иска направо да пристъпят към действие Джире, как така не познаваш никой друг от мъжете на снимката??? Кен не го ли позна с тая мазна прическа??? Шести епизод вярно ще ги чакаме да подпалят нещо. Затворени заедно в мазето, няма накъде да бягат от чувствата си, ще стане горещо. А Таро и неговата колкото и да се пънат да изобразят двойка с ревност и караници, не им се получава. Приличат си на две дружки. Edited October 2, 2022 by Чингулинка 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 (edited) Ейййй, показа ги най-сетне тия мускули Кенчо! Верно са по-големи от на Таро Не се е хвалил напразно! Spoiler На Анчето ченето й се откачи, лигите й потекоха като го видя как си миеше античното мерцедесче Обаче пак не се стърпя да го залее със студена вода, нищо че беше вече достатъчно полят Spoiler Ей, голямо злобило е Анчето! Ама Кенчо си я харесва такава, какво да се прави, любов... Edited October 2, 2022 by Чингулинка 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted October 9, 2022 Author Share Posted October 9, 2022 Тъкмо си викам след силното начало из Японските гори, този епизод нещо взе да доскучава, и Кенчо изтрещя. Не е истина просто, коремът ме заболя от смях. Физиономиите на Анчето, Таро, Луна и всички на партито, безценни. Spoiler Само не ми стана ясно как не цъфна клип от изпълнението им някъде. Може би тепърва ще има скандал в това отношение. Големи нерви около първия епизод, предполагам наистина е така за всички замесени. Анчето и Сода в храма бяха страшно забавни. И какви целувки! Уау! Трябва да се абстрахирам, че гледам Канал 3. Изобщо тази година този канал ме изненадва в това отношение. И нов спойлер намерих, ще става още по-горещо. Spoiler Адашчето ми се появи, Spoiler за него има маса, но не и за Анчето, голям смях. Чак и самата себе си осмиваше, опасна е. Стана ми смешно като Джеймс ги замоли да го включат в сериала. Хареса ми Таро и Луна как успяха да осигурят подкрепа за драмата. А на финала на 7-ми епизод, не знам как успяха да съберат толкова кокошки на едно място, чудех се коя от коя по не ми допада. Добре че е Яя да краси Канал 3, че иначе са почти изгубени. В това отношение Канал 7 ги слага в малкия си джоб, там и второстепенните актриси са по-красиви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 (edited) Егати деколтето де го извади Анчето! Още съм в шок и какво направи с него! Ама канал One31 ряпа да яде! А оная сцена Кенчо като излезе от басейна направо ме потресе! Засрами младите, дето тръгнали моля ти се да ми се прегръщат като братче и сестриче Установих, че съм знаела още една тайска дума освен благодаря и любов, щото разбрах, че неправилно преведоха какво каза сервитьорчето Кенчо като надигна чашката - Пи, Яааа! А танцуващият Кенчо изкърти всички миФки барабар с басейна А Анчето очевидно е спасила няколко нации, иначе няма как да си обясним как така й провървя с толкова красавци в шести епизод. Ама как така??? Edited October 11, 2022 by Чингулинка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Започнах да гледам осми епизод и се изнервих! Голям мухльо! Ама може ли да е толкова мекушав! Spoiler Аз си мислех, че нарочно се правят на женени, а те наистина били! Е голямо унижение, да го зареже заради жена! И той как може да я приеме отново? Идиот! А тя голяма егоистка, да търчи при него да реве и да се оплаква от жена си! Думи нямам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted October 19, 2022 Author Share Posted October 19, 2022 За малко да го зарежа след 8-ми, че ми дойдоха в повече пълнежите. Голям мушмул е Кенчо. С Анчето се оказаха по-големи пубери от Луна и Таро. Spoiler Тъкмо си мислех Луна каква егоистка е да кара Таро да си напуска работата и да се бракува на 20, а той какъв будала е да й се върже, и взе че им дойде акълът в главите. За сметка на Анчето и Кенчо, които кога станаха двойка, че и взеха да си изневеряват. Да гледаш филм и да си на телефона с друга жена, супер тъпо. Чак да е такъв идиот, да не може да се усети. После поне можеше да й каже, че ще закъснее, а не да я държи в неведение какво се случва. Тази сватба, която планират, изглежда трудно ще се осъществи. Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ауууууу, каква гаргара си направиха с К-драмите! Да им се ненадяваш! Баш Crashlanding on you! Искала да е героиня във всичките К-драми! Пък добре избира Анчето! Баш Бинито й бил на мерника Аз продължавам. Върнаха ме на клона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted October 25, 2022 Author Share Posted October 25, 2022 (edited) Почудиха се какво да дават в последните два епизода, а финалният го изгледах трудно, защото пеенето на Анчето ми дойде в повече. Spoiler Не ме убедиха и че Кен е супер влюбен, та той се зазяпваше и блееше по продуцентката и изведнъж като гръмна скандала, о, момент, аз обичам Анчето. Нещо не са го доизпипали. Целувката в колата не ми хареса, тази на финала беше по-добра. Като цяло силни първи серии, после разводняване, става за разнообразие. Има си своите силни моменти, но не бих го нарекала отличен сериал. Edited October 25, 2022 by jira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts