Jump to content

Love Is For Suckers (2022)


lazeto

Recommended Posts

Нещо не успях да го усетя този сериал... Неестествено бърз ми дойде преходът в мисленето на главната от "Искам връзка, но от една определена възраст насам мъжете вече не ме харесват" до "Уморих се от връзки, искам спокойствие". Главният, от друга страна, според мен имаше чувства към нея от много време, но дали за да не подлага на риск приятелството им, или поради други причини, беше избрал да си мълчи. Когато вече призна, го направи по такъв начин, че изобщо не ме трогна. И като цяло споделям вече написаното и от други, че страстта и емоциите между двамата – като мъж и жена – ги нямаше, не можах да ги възприема като нещо по-различно от най-добри приятели. Но има и такава любов, просто на мен не това ми се гледаше :D Иначе шоуто ми беше адски безинтересно, връщанията към миналото в началото на всеки епизод също не ме впечатлиха. От второстепенните герои ми бяха интересни приятелите на главните (чаках си с нетърпение секундите щастие за тях в края на сериала), както и развитието на сюжета между готвача и писателката. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подминавах този сериал заради главните, защото поради някаква причина ми бяха антипатични. Обаче, от скука си го пуснах и хм, оказа се приятен. Разбира се, имаше нелепости и клишета, но и малки, простички уж моменти, които мен лично ме докоснаха. Имаше нещо, което ме изненада и това беше, че през по-голямата част, не бях сигурна с коя искам да бъде Дже Хун и някак си бях спокойна с всеки възможен развой (дори и с Канг Че Ри), а това рядко ми се случва. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можах да го усетя този сериал, а  подходих с големи надежди и очаквания. Първите епизоди бяха интересни и почти неусетно стигнах донякъде, като след това вече ми стана безинтересно. Актьорската игра беше чудесна. Действието беше много описателно за Южна Корея, тъй като засягаше важни теми - отношения, работна среда, приятелство, партньорство, оцеляване /в буквален и преносен смисъл/. Но на мен може би клишетата ми дойдоха в повече и поради това го оставих за момента. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се вярва, че гледах сериал за телевизионно шоу, нещо което изобщо не поглеждам в действителност. Естествено, че се прежалих заради актьорите, отдавна ми се гледаше нещо с любими за мен. Ши Уон започнал да остарява, но усмивките му са все така чаровни. Към И Да Хи съм пристрастна, какво да се прави, много ми е на сърце. И тук не ме разочарова, страхотно се представи. Беше интересно да я гледам в такъв тип образ, макар да обира точките в по- хард роли. За химията... по-скоро имаше от нея, не от него. 

Историята на шефката остана малко недоразвита, нито за миналото, нито настоящето нещо не стана ясно. И тя ми беше доста интересна. Мършавият и пухкавелката бяха толкова несъразмерни визуално, но пък много милички накрая. На няколко пъти се усетих че се сепкам - показаха някои от актрисите по бански, главната носеше все блузи с оголен кръст, имаше и креватна сцена, какво става с тия корейци? 

Много съм доволна от сериалчето! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...