GFotaku Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 (edited) Yes ka No ka Hanbun ka (Да, не или по средата?) Оригинална история: Ичихо Мичи В ролите: Кавахара Йошихиса, Абе Ацуши и др. Тип: Филм Жанр: БЛ, драма AniDB и MAL: AniDB // MAL Държава: Япония Година: 11.12.2020 Епизоди: 1 Времетраене: 55 минути Субтитри: Български Резюме: Куниеда Кей е перфектен телевизионен водещ. Винаги усмихнат, любезен и внимателен. Но това е маска - в обикновения живот той трудно се справя с напрежението и работата всъщност му тежи. Само че не може да сподели това с никого. Един ден задълженията на Кей го срещат с Цузуки Ушио - талантлив аниматор, с когото са предвидени редица интервюта. Кей е по-скоро възмутен от поведението на Цузуки, но няма избор, освен да си върши работата. Съдбата обаче е подготвила много изненади, когато решава отново да сблъска Кей с Цузуки, но при други обстоятелства - в момент, когато Цузуки не би могъл да се досети, че пред него стои известният г-н Куниеда. И нещата изведнъж стават някак по-различни... Временен линк за изтегляне: тук Онлайн: тук, тук и тук Филмът е шонен-ай, съдържанието му не е подходящо за всички, макар че се съмнявам да имате нужда от такова предупреждение. Преводът е по молба и благодаря за предложението, тъй като в момента ми е много приятно да се занимавам с филми от време на време. Извинявам се на всички, които също имаха молби към мен, но ми е непосилно да подхвана толкова големи проекти. Edited September 13, 2022 by felicyti добавени линкове за онлайн 7 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 (edited) Онлайн: Тук, Тук и Тук Edited September 13, 2022 by felicyti Мерси, добавих ги в описанието :) 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFotaku Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 ^Аз също много благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Благодаря за превода! Бях гледала клипчета преди време и гледам вчера, че е преведен, много се зарадвах. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariela82 Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Благодаря за превода, много леко филмче,на мен ми хареса. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 (edited) П.С Изгледан. - Супер сладурско филмче, душици, много ми хареса. Благодаря за превода! Edited September 22, 2022 by mell_moonie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts