Jump to content

Miss A


Recommended Posts

Не виждам и ред, че отново са на хоризонта..с нещо цветно, или да спомена розовко, секси, игриво...добри вокали, но базово звучене.

Лично аз очаквах повече хореография в MV-то, но все пак лайвове предстоят и дано оправдаят очакванията ми, че тук в клипа е слабо. Не е супер силен трак, има нещо свежо, колкото и да е бъркотия мисля. Момичетата изглеждат страхотно, на Мин ми е малко орязана, Джиа не рапира - изненада, Суджи е sassy отвсякъде. Фей..сякаш е пипнала нещо по нея или грима й не ме радва. Сладко, кечи, но не по-много, но със следващо слушане повече допада парчето.

 

 

Очаквам и албума да чуя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересеното е, че ги хвалят, че се отделят от Аджуши и не пеят вече все негови песни за главни, ама аз не мисля че това е толкова добре.... хахахаха


Може на много хора да не им се слуша това "Джей Уай Пиии", но поне той знае как да направи една песен супер кетчи...


На мен тази ми е много мейнстрийм, има точно два реда от нея които имат супер кетчи усещане, но вместо да ги развият в песента, се появяват само на два пъти....


 


Фейчето нищо не си е правила, ето я тук натурална... Епизодите, които пуснаха преди завръщането, по ред на интересност, според мен хахаха


        

           

 


Аз в превюто чух доста по-добри песни от главната сякаш...



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уви Blacky, хореографията е толкова обикновена, колкото и в клипа. Както някой каза, на нивото на A pink по - скоро. Не ми пречи, песента ме радва, кечи е, както казваш.

Вчера, 30/03, имаха showcase и представиха някои песни от албума, "Only You", "Love Song", "I Caught ya"(текст на Суджи) и "Stuck"(текст  Мин),. Извинявам се за качестовото.

 

''Only You''

 

 

 

 

 

 

 

И трите много ми харесват! Мисля, че все пак не са сбъркали с главната песен, защото разбиха класациите с нея, all kill имат. Даже Exo се затрудниха да ги изместят. Клипа удари  2 мил. гледания за 30 часа. Такъв успех мисля, че не са имали от дебюта си, радвам се за тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Comeback днес в M! Countdown

 

"Only You"

 

"Love Song"

 

Точно "Love Song" се надявах да изпълнят, супер, много добри изпълнения и на двете песни. Само този мързелив стайлинг ме дразни.. Суджи почти същите дрехи носи цяла година по участия и сега пак  <_< Поне да беше готино, а то..

Уви много ги е ударило разликата в славата и се загуби усещането за група при тях, направо е неловко за гледане на моменти, но ако не ги следите от близо, няма да забележите. Дори днес от две общи снимка бекстейдж се вижда..

 

CBji_I8e_UAAAu_Oe_W_jpg_large.jpg
interest.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, вярно, тя Суджи и на двете с една и съща поза в ъгъла като наказана. Втората песен определено ми харесва повече. Колкото до сцените и дрехите - никаква креативност и в двете, все едно на произвола на съдбата са го оставили тоя комбек.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, вярно, тя Суджи и на двете с една и съща поза в ъгъла като наказана. 

 

По сайтовете също обсъждат дали няма някаква неприязън от другите. Споменава се за рожден ден, на който Суджи не била поканена. А и едно фанвидео от пресконференцията показва колко им е весело заедно.... 

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FmZ5Oj_6_Mk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бяха обещали практис видео на "Only You" като MV-то достигне 5 мил. гледания, та ето го и него.

 

 

С продажбите, дигитално се представят много добре, върнаха се в 2010 май, май. Физическите продажби никога не са им били сила, та това ги спира да спечелят някое шоу от ЕXO.

Това тяхното 'The Real miss A' шоу пък е такава пародия, от 6 епизода, само в един бяха заедно момичетата и то беше кадри от заснемането на клипа, ще падна. С други думи, истинските miss A, не разчитайте да ги видите заедно, освен ако работата не ги задължава, това шоу явно и това не прави.  -_-  Смешно ми е, че дори не си правят труда да се преструват, а вече какви ли не клюки тръгнаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми стана жал за тях. Имам симпатии към групата, само заради Фей и Джиа, и като им видях днес физиономиите при гласуването.... Фей, милата, си знаеше резултата.
Добре, че диванетата не се държат пренебрежително, да се радват или подскачат прекалено много при всяка победа. Не им завиждам никак, че промотират заедно с ЕХО, а Only You ми харесва, като изключа наистина посредствената хореография.  

От епизодите на предаването им гледах само този с Джиа. Как си чоплеше семките, хаха, симпатяга е тя. С бат' Джиро Уанг много ми харесаха.

А това, което казваш за групата - разбирам те. Не се интересувам много от тях, но имам някакви наблюдения и разбирам, защо казваш всичко това. Личи им... вече наистина доста явно и не го крият.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъжна новина, Джия напуска групата както и компания JYP, след като не поднови, наскоро изтеклия и договор. От компанията са казали, че ще фокусирати върху индивидуалните кариери на останалите 3. С други думи, това може и да е краят на MissA :(. Жалко ако се окаже така.. Явно Twice вече е на преден план.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много жалко, че може да се разпаднат съвсем. Любимки са ми и са първата кпоп група, която слушах. Песните им са зарибяващи и танците им са секси, но с класа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно сме навлезли в периода, в който старите групи една по една ще се разпадат или ще напускат членове. Girl's Generation, 2NE1, BEAST сега и miss A. А пък KARA направо се разпаднаха.

 

miss A не са ми супер любимки, но имаха песни, които ми харесват и то май са по-новите им. Така, че определено бих искал да продължат да съществуват.

 

А иначе май групата я имаше за да можем да гледаме Сузито на сцена. Не че не може тя и соло да си продължи. Но пък тя май повече набляга в киното и рекламите, така че компанията й не я бърка, че вече няма да има miss A.

 

Май трябва да привикваме, че от време на време ще четем и такива новини. Но това е реалността. Няма нищо вечно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се вярва на компанията да и е все едно, за група, която все още е успешна и харесвана. Добри продажби на албума им от преди година и над 50 милиона гледания на клипа, показва, че не им е дошло времето. По-скоро подозирам, че се е получил някакъв конфликт между момичетата, който е довел до намаляване на ангажиментите им като група. Предвид разликата в славата и промотирането им, за по-запознатите фенове, не е изненада, че се стигна до тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фей със соловия си дебют "Fantasy", ограничение 19+

 

 

На живо в MCountdown

 

 

Мини-минито включва три песни:

 

 

 

 

Практика, пусната по V Live

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...