lazeto Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Off Topic One Hundred Won Butler (일당백집사) Страна: Южна Корея Също така известен като: May I Help You Период на излъчване: 19 октомври 2022 – 8 декември 2022 г. Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 21:50 Жанр: Романс, Фентъзи, Свръхестествен Канал: MBC Епизоди: 16 Режисьор: Shim So Yeon (Here's My Plan, Welcome 2 Life) Сценарист: Lee Sun Hye (20th Century Boy and Girl, Reply 1997) Субтитри: Английски Участват: Lee Jun Young (U-Kiss) като Kim Jib Sa / Butler Kim Hyeri (Girl's Day) като Baek Dong Ju Song Duk Ho като Seo Hae An Han Dong Hee като Tak Cheong Ha Tae In Ho като Im Il Seob Lee Gyu Han като Vincent Oh Dae Hwan като Priest Michael Ahn Nae Sang като Kim Joon Ho Резюме: Винаги ярката и позитивна Пек Донг Джу (Hyeri) има странна способност, при която, ако ръката ѝ докосне лицето на мъртъв човек, трупът за момент може да говори с Пек Донг Джу и я моли да изпълни последните им желания. Пътят ѝ се пресича с този на Ким Джип Са, служител във фирма за поръчки, собственост на чичо му Винсънт (Lee Gyu Han). Фирмата предоставя услуги за почти всичко, което клиентите поискат, дори дребни неща като смяна на електрически крушки… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poniy Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 (edited) Забавно и интригуващо изглежда,едва ли би отегчило някого Edited September 29, 2022 by poniy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaia Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Hyeri ми е любимка от Reply 1988. Ще трябва да видя тук как ще се представи . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Всичко с Хьери гледам, но ако някога има бг превод ще я гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0rahae Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 преди 7 минути, mell_moonie написа: Всичко с Хьери гледам, но ако някога има бг превод ще я гледам. Случайно може да хвърляте по едно око от време на време на тази категория и да видите, че точно този сериал някога ще има превод. А ако видите имената на преводача и редактора, може и да си направите извода, че преводът ще е текущ. 2 1 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Започва днес, романтика и надявам се с комедийни елементи. Срядата става много натоварена откъм романтика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Hyeri май се е разкрасила , и поне не изглежда като анорексичка. Първата серия , нищо специално, но продължавам да гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 В шок съм! Дидо е ударил сърце на темата, при все че главните са айдъли. Направо не знам какво се случва. Джун е ок, ама Hyeri ми е в категория по-добре да не я гледам, а и като я видях в тъмбнейла как се е озъбила, ептен ми се отщя. Ще чакам повече мнения и тогава ще реша дали да се жертвам заради Джун. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Преди 9 часа, jira написа: В шок съм! Дидо е ударил сърце на темата, при все че главните са айдъли. Направо не знам какво се случва. Джун е ок, ама Hyeri ми е в категория по-добре да не я гледам, а и като я видях в тъмбнейла как се е озъбила, ептен ми се отщя. Ще чакам повече мнения и тогава ще реша дали да се жертвам заради Джун. Сърцето е само за Хиери! Тя, ако попадане на свестен сценарий и кадърен режисьор играе много добре. Адъла не го знам, ако ме дразни, ще го превъртам. 1 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Я да ви изчакам вас двамата да напреднете с материала. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Тук сме все още на етап на пресичане на траекториите. И едното пресичане стана пред един гардероб. А дано скоро започне интересното. Досега само се размотаваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 (edited) Доооста скучно начало ..... Но трети и четвърти епизод бяха добри макар и тежки Edited October 29, 2022 by tania_pt 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Взема да става по интересно, двамата са големи сладури. Бившата се появява на хоризонта. Главният е разбира се поредният доктор който решава да си провали живота, след като е загубил пациент. То ако беше така, нямаше да останат доктори в болницата. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 преди 6 минути, gig911 написа: Главният е разбира се поредният доктор който решава да си провали живота, след като е загубил пациент. "Корейски сценаристи, сър!" 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Като цяло спокоен сериал. Off Topic Не ми харесва, че сценаристите май ще направят главната пълно сираче в последната серия. Последният човек който ще изпрати , май ще е баща и. Надявам се да не съм прав. Главният май се отказа от докторството. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borean Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Без последната серия щеше да е по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Наистина. И изненадващо главният стана доктор отново. Ама гаджето му работи там и сигурно му е пилила на главата да става отново доктор. Знаем ги корейките. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts