Jump to content

Recommended Posts

KemSonPlai-entbk.jpg

 

Troubled Souls (2022) เข็มซ่อนปลาย

Spoiler

 

1B2Zz_4f.jpg

 

KemSonPlai-nt.jpg

 

 

400px-KemSonPlai-bn.jpg             KemSonPlai-bt.jpg

 

KemSonPlai-bnt.jpg

 

KemSonPlai-kn.jpg

 

KemSonPlai-et.jpg

 

KemSonPlai-tkf.jpg

Страна: Тайланд

Известен още като: Kem Son Plai

Жанр: Драма, романтика, изневяра

Епизоди: 19

Период на излъчване: 17 Август, 2022 - 19 Октомври, 2022

Време на излъчване: Сряда и Четвъртък

Продължителност: 1 час и 25 минути

Канал: Канал 7

Продуценти: Jieb Sopitnapa Chumpanee / Pimmada Boriruksuppakorn (Pim)

Компания: Magic If Entertainment 2

Режисьор: Chajchavan Saswatgloon

Сценарист: 

 

 

В ролите:

 

Boom Piyaphun като Lanna
Thisa Varitthisa Limthammahisorn като Cherd
Woranuch Wongsawan (Nune) като Yaowayod
Euro Yotsawat Tawapee като Bured
Kao Jirayu Laongmanee като Chan
Pol Poolaphat Attapanyapol като Dr. Ruengboon
Gookgiik Kochakorn Songsangterm като Rayrai
 

 

 

Резюме:

 

Чърд е красиво момиче, което е омъжено за Dr. Ruengboon и живее извън Тайланд. В бракът й няма любов и тя открива, че има чувства към Лана, тайландски студент, който е дошъл в чужбина, за да учи. Въпреки това д-р. Ruengboon отказва да даде развод на Чърд и това я държи обвързана с него. В крайна сметка Лана се завръща в Тайланд и започва нов живот, като се жени за Яоуайод, млада жена, която е перфектна както по външен вид, така и по социален статус – и най-вече е избрана за него от майка му. Въпреки че има перфектната жена, Лана не може да забрави Черд и продължава мълчаливо да пази ослепителното момиче в сърцето си. Когато д-р. Ruengboon открива, че Лана се е оженил, той най-накрая се развежда с Чърд. Въпреки че около нея има много млади мъже, готови да бъдат с нея, Чърд не може да забрави Лана и още го обича. А какво да кажем за Лана, който изразява желание да се събере отново с Чърд, като същевременно не иска да се раздели със съпругата си Яоуайод? Една история за страстите между младите мъже и жени и как Чърд, след дълъг период на заблуда, решава да се освободи от дълга на думата „любов“.

 

 

 

 

Тийзъри:

 
Spoiler

 

 

OST:

 

Spoiler

 

 

 

 

Линкове за гледане:

Онлайн с английски субтитри: тук

Онлайн с английски субтитри: тук

Онлайн с английски субтитри: 

Онлайн с руски субтитри: тук

 

 

 

Тийзърите са нещо страшно и реших, че няма да започнат така от първи епизод и ще е по-скоро приспивен.

Каква грешка! Подпукаха се от самото начало:D, да видим как ще върви, имам подозрения за финала все пак. 

Spoiler

@Чингулинка твоята любима майка участва тук. :D

 

Редактирано от jira
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джире, това изглежда направо страшно! :swoon: Крещящи биещи се жени! :nunchako:Не, благодаря! Дори Трапчинко не може да ме накара да го гледам това.

А коя била майката? Имам любима баба от корейските сериали, но за майка от тайските нещо не се сещам.

Spoiler

Чакам сега да излезе превода на Самито и през пет минути рифрешвам страницата на преводачката. :rolleyes: Главният Сами го мисля още дали става да замести  Вейрчо в харема, ама май нещо много кротък ми иде, не може да се мери с лошия мъжкар... Погледнах го в един друг лакорн уж като отмъстител, ама уви!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Чингулинкаизгледай епизода, не е чак толкова страшно и все още не са започнали мадамите да се награбват. Мен вече ме напушват на смях тяхните шамари, толкова е пресилено като започнат да се удрят. :D

Има и друг Трапчинко, той ще утешава Nune.

А основният ни Трапчинко сгази лука скорострелно, та в другия епизод ще има екшън. Той ще иска да тъче на два стана, както обикновено обичат мъжете в тайландските сериали, но ще има ли кой да го остави?

Spoiler

В деня на сватбата спиш с жена си и в просъница казваш, че обичаш другата. :o 

 

И между другото не мога да повярвам, но Nune и Трапчинкото се целунаха! Е, не очаквайте целувка тип Канал 31, но определено не беше фалшива целувка. За първи път я виждам да го прави, чак се облещих и ако не е гадният сайт на Типи, щях да съм върнала назад да видя да не ми се е привидяло или да е режисьорска игра.

 

Майката е тази която играе майката на Чая от Самито. Тук е майката на Трапчинкото. Имат повече прилика отколкото тя с Чаята. 

 

KemSonPlai-bs.jpg

 

Редактирано от jira
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууууу, тая ли била? :swoon:  Ужас! Не стига, дето ме дразни в Самито, ами сега и тука се набутала дъртата силиконка! :nunchako: Явно е с връзки и се е абонирала за майчинските роли във всички сериали.

Няма пък да гледам, аман от изневеряващи мъже! :mad2: МустакЯ ми стига, още дълго ще помня как безславно излезе от харема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само да питам - къде видяха, че Nune е млада жена - харесвам я  , ама редом до трапчинко - имат 8 години разлика, която според мен си личи:D Та тя наскоро играеше в нуна( да не кажа "леля") романс с Джосито :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@vivivanНе 8, а 9 години им е разликата с Трапчинко, а с Джосито била 16! :o Тя и от главната била по-стара, ама виж как се уредила, да я пишат млада тука. @jira я си признай какъв подкуп ти даде, че я изтипоса така благоприятно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така я бяха писали в резюмето, и все пак не е престаряла и изглежда супер за възрастта си. Чингу, викаш да й искам такса, че я промотирам? :lol: 

 

Аз по искам да разбера как взеха да я слагат все с младоци. След Джосито, това й е трети партньор, който е доста по-млад от нея, късметлийка голяма е.:icon_sunny:

Сигурно с Буси се състезават, хахаха, сега ми хрумна това, щото Буси има сериали с Филм и Нънг, ама Nune с този излезе едни гърди напред. :lol: Или пък просто ще гледаме фалшиви целувки, ако изобщо има такива. 

Между другото вече има превод на My Queen с Бусито, не съм го започнала още. 

 

@Чингулинка Самито и на мен

Spoiler

ми чеква почти всички точки по листата, особено с тази чаровна усмивка! :wub: Просто ме разтапя като се усмихне. И ми се струва много нежен, внимателен, не съм срещала такива маневризми като неговите. Но определено човекът е доста затворен, зачудих се как е решил да стане актьор. Нищо общо няма с Мустакя.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ще искаш, разбира се, единайсет години по-стара от главната, а я изкарваш по-млада от нея в резюмето, ще трябва да те черпи! :D Виж сега, за късметлийка си е късметлийка, ама не щото се пада с по-млади от нея, ами защото й дават все страхотни красавци за партньори. Щото то между младо и младо има разлика. Как щеше да я възприемеш с някой пъпчив хърбавелко? Абсурд!

Ох, още няма превод на Самито, изгризах си ноктите от нетърпение!

Spoiler

Самито е страшен симпатяга! Усмивката му наистина е уникална, и си личи, че е голям добряк, не му подхождат роли на отмъстител, защото просто не е Лошко! МустакЯ напротив, като се разгневи мълнии хвърля. Такъв поглед има, че ми се подкосяват краката. Обаче който му е казал, че мустакът му ходи и прави мъжа секси, яко го е излъгал. :no: 

Как да нямат нищо общо двамата? И двамата са завършили инженерство :28558: 

А сега се замислих, Бела дали е ходила да крещи и да дърпа косата на Викито като е разбрала, че й е отмъкнала мъжа? Тайландките дали наистина се държат като кокошки в реалния живот?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Верно почти всички тук са доста troubled, плюс един психопат. За момент ми стана жал за Трапчинкото.

Spoiler

Не че е стока, но Nune е жената кошмар, вързала го е на каишка и все едно не й е мъж, а роб. Като някакво украшение го разкарва, вижте ме взех се с млад мъж. Горкият, и в леглото не може да намери отдушник, че и там има претенции спрямо него и само го размотава. Преживяла е доста гадости с актьора, но някакси ми се струва, че не е толкова влюбена в На, колкото не може да загуби от Чърд.

Майката на На го е набутала да се жени за нея, заради обществени облаги. Гадината какъв шамар му опали, той като й каза, че Чърд му липсва. :mad2:И лошичко му стана Йод като му каза, че възможно най-бързо трябва да имат дете. Неговото, ще опитам, ми прозвуча като грам не искам, но имам ли избор. 

Хареса ми бащата на Йод като й каза, че с този мъж ще трябва да живее във вечна параноя.

 

Чърд държи фронта и се опитва да се дистанцира, но си го обича още. И той като я търси постоянно, не помага.

Бившият на Чърд е ужасен, много добре играе актьорът. Пълно психо. Буквално уби майката на Чърд с пъклените си планчета.:mad2:И не спира да прави мизерии.

 

Чан колкото и да е разочарован от сестра си, кръвта вода не става. Радвам се, че все още е до нея и я защитава. За момента Чан ми е най-симпатичен като герой. Не е заслепен и вижда нещата такива каквито са. Определено е ясно, че ще хлътне по Йод, но да видим дали ще е замо заигравка или нещо по-сериозно.

 

Богаташчето, дето се прави на беден, иди разбери защо...ми е на кантар. Не мога да си обясня защо се крие толкова от Чърд, изглежда Чан знае кой е, но той го е заставил да мълчи. 

 

4-ти епизод - мама миа!

Spoiler

Страшни драми!

Йод ще се окаже доста голяма мръсница, ще подлъже Чан нарочно, за да отмъщава на Чърд. Тук вече няма как да се съглася, защото Чан е супер точен и да го използва по такъв начин, долно, много долно. Стана ми съмнително как се изсипа у тях да прави мили очички и да се извинява на Чан, а то каква била работата. Даже цял отряд събра, за да й помагат в долните дела.

Чан с всяка серия все повече ми се издига, поредната защита на сестра му беше невероятна. :wub: Реално са той и Чърд срещу цяла банда злобни и нападетелни хора. 

И да видим сега Йод като каза на На, че ще се разведе с него и го пуска да ходи при Чърд, той какво ще направи. Това сигурно пак е план на Йод и очаква обратен ефект.

 

Редактирано от jira
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чааан! Ей, тази Йод е опасна

Spoiler

гадина! Започна се с проблемите между брата и сестрата, умишлено причинени от нея. Направо ми иде да мина през екрана и да ги разтърся двамата, за да се усетят как Йод ги манипулира. Уж Чърд е наясно, но само като видя снимките, се настрои срещу Чан. И той за първи път се държа така грубо с нея. :( Съвсем не съм убедена, че Йод има чувства към Чан, обаче той милият е здраво хлътнал.

Сега и с бащата ще имат проблеми, изобщо не могат въздух да си поемат Чан и Чърд. 

Относно развода, не знам каква й е идеята на Йод да се прави на много добричка и видиш ли всичко по старому, само да се разведем. Има някаква уловка в действията й, но не знам каква. Може би цели просто да ги хване в крачка още преди да е финализиран развода и да се прави не жертва.

Психото -  бившият на Чърд, какъв доктор е този? Това същество има сериозни мозъчни проблеми, идея си нямам кой нормален пациент ще иде да се лекува при него или пък как изобщо е станал доктор. 

 

:D 

FcBT9X2akAAIJWF?format=jpg&name=large

 

 

:icon_sunny:

FclzYlxaIAE962j?format=jpg&name=large

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минах в режим превъртане, не се траят толкова изперкали на едно място. Големи отмъщения, голямо чудо. Най-лошото е, че освен Чан май никой от героите не ми е симпатичен.

Spoiler

Чърд я направиха абсолютната проститутка, де що имаше мъж, тя имаше някакви отношения с него, млад, стар, без значение, гнусна работа.

Йод не ми харесва от самото начало, но да кажем, че при нея е умствен проблем.

Лана само се люшка от едната към другата, но трябва да призная, че сега с последния си изблик срещу всички го разбирам донякъде. И най-вече към Чърд, която разтръби, че е бащата. Заслужава си всичко тя, както и той самият.

Много жалко, че невинната Пи Со пострада, тя най-малко заслужаваше такъв нелеп край. 

Адски неприемлива ми е и връзката между Чърд и Бурет, нито химия имат, нито нищо. Легнаха си за една вечер и го изкараха егати и любовта. Тя постоянно като се занимава с други мъже, не могат да ме убедят, че е влюбена и това е. Бурет пък е богат и може да има която си поиска, но не, той ще се натиска на жената, която има отношения с една камара мъже. 

 

 

Редактирано от jira
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Nune в истинска любовна сцена!!!:o При това беше доста добра сцената, браво на Као, голямо сладурче! 

Аз се чудя защо рейтингът на този trainwreck удари над 6. :D 

Само като се сетя какви нерви ми образува Nune с фалшивите си целувки в Красивата Лъжа с Джосито и после в Krachao Seeda с Гот, тук явно Канал 7 са я заставили, или се целуваш или няма да получиш ролята, хахаха. Не знам дали е така, но е факт, че това е първият сериал, в който я виждам да се целува, а пък другото е направо чудо! Може да не се случи такова нещо друг път. :28558:

Потривам доволно ръце и се надявам и в новия й сериал с Джосито да не се прави на ощипана девица. ;)

 

Остана ми само финалната серия, но то вече всичко е ясно освен ще разбере ли Чан за случилото се с баща му. Дори и да разбере, не виждам как ще промени нещо това, той е влюбен и загубен както се казва. 

Изобщо страхотна игра на Као и на всички, но само заради неговия герой устисках фронта. Жалко, че главно Юро и Тиса са промотирали, защото на мен те ми бяха адски скучни като двойка. Тиса ми допадна повече с Boom.

Нещо леко стряскащо, Као и Nune са се снимали за първи път заедно през 2005! 17 години по-късно, любовен интерес. :o

FbfiVZZUEAADNiF?format=jpg&name=large       FbfiVZVUEAI67Vd?format=jpg&name=large

 

Пълен рейтинг на сериала. Среден рейтинг от 4.323!

 

Spoiler

FffSsStVQAAwkPN?format=jpg&name=large

 

Редактирано от jira
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...