Jump to content

Recommended Posts

Много хубав сериал изпълнен изцяло с емоции! :P

Най-много ми харесаха фотографа и психолога с техните професионални навици! :lol:

Като цяло е много готин филм, имат полза от разместването на партньорите си, защото се откриват хората свързани един за друг!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесах! Определено харесах идеята на филма - че всеки човек, когото срещаш в живота си може да те научи на нещо за света, нещо за теб самия. Харесах идеята да видиш половинката си през очите на другите, да видиш и себе си. Допадна ми определено, въпреки че на моменти ме обземаше ужас с това девойче с черната коса. Най-накрая всеки намери себе си и човека, подходящ за него :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче. Хареса ми как започнаха да се събират вечер в коридора, докато преди това изобщо не се познаваха. Станаха си като едно семейство.

Зайо/Тамаки е страшно забавен образ. Помня го най-вече като глътналия бастун Чиаки-семпай от "Нодаме кантабиле", а сега ме изненада с тази сладурска роля.

За Мацуда Шота мога само да кажа, че съм :inlove: за пореден път. Йошитака Юрико като Каири също беше страхотна - едвам разпознах в нея барбито от "Обици и змии". Дори Дайго се справи отлично. Единствено Карина (мисля, че за пръв път попадам на сериал с нея) ми ставаше все по-неприятна с всяка изминала серия. Очаквах доста повече от нея. Уж трябваше да е мъжко момиче с ранима душа, а през цялото време ми изглеждаше фалшива и неискрена с тази мазна усмивчица. Изненадах се, колко млада е всъщност: когато са снимали сериала е била на 25, а прилича на 35-годишна.

А най-много ми хареса как се развиха нещата за доктора: през цялото време дирижираше и манипулираше останалите с "любовната въртележка", а накрая се оказа, че той е имал най-голяма нужда от нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм го изгледах за един ден, което не е за хвалене, защото е глупаво да скъсяваш удоволствието, но бях сама у дома в неделя и, както казва хлапето от една реклама “не, че трябва, но аз не мога да се сдържа!”. Първо ме заинтригува участието на Matsuda Shota, всъщност така го отрих филма – търсех още нещо с него. После – интересната история – досега не съм попадала на такава, зачудих се и като как така ще представят нещо толкова неприемливо и толкова встрани от наложения досега сериален морал. Не, че съм изненадана накрая, но нелогично се получи – уж приемат преспиването като нещо обикновено, а какви бяха тия бебешки :slap: целувки… Но само тази ми е забележката /и още някои дреболии/, защото филмът много ми хареса. Страхотните жилища, страхотният им коридор за нощните пижамени срещи, страхотния им басейн /макар да останах с впечатлението, че нямаше други живущи в блока, освен тях :lol2: /, страхотните панорамни кабинети с птичи поглед към огромния град, страхотните актьори – абсолютно всички се справиха чудесно. Karina я виждам за пръв път и съм очарована, напомня ми малко на европейска актриса, може би персонажа й е такъв, но засега съм с впечатление, че е много красива и талантлива. Matsuda Shota вече ме убеди, че е много талантлив. Тука беше с интересна авангардна прическа, но по-му ходи дългичка косица, че така хептен малък изглежда, трябва да напълнее това момче и все облечен да е, пък тука се скъса да се съблича и да си показва пилешките мускули, wacko.gif , потрес ми докарваха тия сцени… DAIGOто още като се показа си пролича, че е скрита лимонка, не можеш да скриеш хубавия ат под скъсан чул /очила/. Като го видях какъв е в живота, бях изумена и очарована как естествено пресъздаде този льохмански персонаж, перфектен беше. Най-симпатични от героите ми бяха Ай Ай и Оджиро, а най-неприятните – Рейко и мъжа й – какъв беше тоя техния морал, независимо от целите… Като помисля какви бяха всички в началото - непознати, незаинтересовани и студени, а постепенно създадоха сплотен, приятелски кръг от загрижени един за друг хора. Всеки се промени към по-добро и помогна и на другите за това.
Удоволствието от сериала се умножи и като разпознах някаи стари и позабравени, но страхотни песни.
Благодаря много на целия екип по превода за българските буквички, :thanks: !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха! Колко точно го каза за Дайго!

Гледай с Шота Nagai sanpo. Той е от актьорско семейство няма как в него да не се таи талант. Въпреки че брат му за момента има повече качествени участия, Шота показа невероятен прогрес през последните няколко години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го броя сериалчето в графа "добри", не че беше непредсказуемо развитието на сюжета, ами просто беше доста истинско и непринудено. И - още една чудесна роля на Карина;) Тъй като ми е омръзнало от лигави японски женски персонажи, нейните образи ми идват като глътка чист въздух:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли все още някой ,който да не е гледал този великолепен сериал?????????????????????

Може и да не дига ръка,че да не го целна с тебешир по навик. Ами веднага да си поправя грешката и да се яви след това тук в темичката да го поизпитаме веднага.

За мен това е един от най-хубавите сериали ,които съм гледал с един от най-добре подбраните актьорски състави. Всички герой ми станаха любими. няма бе,няма слабо местенце,което да посоча. Мацуда Шота определено го бих нарекъл най-любимият ми японски актьор. Страхотен е.

Йей,Пандаааааааааааа :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха :) Танче,не знаех че Рен от Нана е брат на Шота. Покрай теб се осведомих и за това - Аригато :)  И Рюхей си заслужава вниманието ,но Шота си ми е по готиният и надарен актьор :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Их, до преди година, щях се кълна , че Шота е номер едно. 

Сега пак така се кълна..в това. .Но Рюхей е великолепен. Невероятни роли...

 

И май вече не ми пука, кой е по- по- най.

И двамата са добри... Слава богу, много са различни / освен в тези  невероятни устни/

 

Всеки от тях има място под слънцето, и то какво!

Остава ни да се наслаждаваме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така си е. Да не забравяме, че тук има още трима талантливи артисти (слагам и Дайго към тази група, понеже беше много убедителен в ролята си). И Хироши и Шоске са ужасно симпатични и забавни. Дамите също не им отстъпват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей, добре че сте подхванали тази темичка, много аригато за което. Още съм на 5-ти епизод и както съм го подкарала до няколко часа ще го свърша въпреки неотложните ми ангажименти, които станаха отложени. Зариби ме каста, симпатични и любими актьори, интересни врътки, какво му трябва на човек повече. Като го изгледам, ще се опитам да се изкажа адекватно, но за сега е супер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зарибяващ сериал, симпатични образи и смела идея: харесва ми решителността и размахът, с които в тези сериали се предават почти невъзможните завръзки и решения в началното разполагане на типажите. 

В крайна сметка обаче финалът ме поизмори да се напъвам и да вярвам на всичките сюжетни врътки и обяснения, а чувствата на героите сякаш загубиха свежестта и убедителността си от средата нататък. (Хихи, колко мразя като прочета подобен коментар - вече знам, че филма е щял да ми хареса много преди 10 години, умерено преди 5, но днес не... т.е изтървала съм момента.) Не бих го повторила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая го изгледах. Преди време го бях започнала, но стигнах само до сцената с асансьора, поради някаква причина не ме грабна и го зарязах, това беше най-голямата ми грешка. Реших да му дам отново шанс заради Матсуда Шота и така се зарибих, че не можех да откъсна поглед  :icon_sunny: Първите епизоди въобще не можех да се ориентирам как ще се оформят двойките, беше едно голямо чудене  :28558:  Всички играха невероятно, като изкючим Рейко, която много не ми се вързваше в картинката. Уса и Ай Ай бяха първите, които предположих, че ще са заедно. Най-много следях развитието с Озиро разбира се,чудесно ги съчетаха с Каири  :cry:Юкичи и Мей не ми бяха особено интересни. Обаче докторето ми скри шапката, в епизода, когато всички се бяха събрали и той каза, че си е харесал някой

, бяха преположения Мей ли е или пък някоя друга, да ама не...

  :282:  НО най- смешния момент за мен беше, когато разбраха, че любовта му прилича на 

Озиро :D Бях се просъзлзила от смях !!!!

 

Щеше да е интересно да отидат малко в тази посока, представете си докторчето да тръгне да налита на Озиро, можеше да стане голямо шоу, но тогава започна драмата с Каири :(

 

ПРЕПОРЪЧВАМ СЕРИАЛА С ДВЕТЕ РЪЦЕ. Не го пропускайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рядко зарибяващ и трогващ сериал, по принцип съм корейска фенка и тук попадам веднъж на година, но това разбъркване ми скри шапката.
Изгледах го за отрицателно време и признавам, не очаквах такъв край- все си мислех, че

ще преоткрият партньорите си, сравнявайки ги с други.


Да, ама не и всичко беше така увлекателно и интригуващо замесено.
Наскоро гледах Ай Ай в друг сериал- изключително красива жена, Озиро е страхотен, а Уса, който ми беше леко антипатичен в началото в ролята на смотан кльощав неудачник- е, стана ми любимец с това негово добро сърце.
Много оригинален сценарий, с интересни дребни детайли , които имат специално послание, рядко ми се случва заради филм да зарежа всичко- тук се случи, без грам угризения след това.
Силно препоръчвам!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааа, по-добре късно отколкото... Хайде, всички вие, които все още не сте гледали сериала, не се крийте, ами вземете пример от мен, закъснялата, и за ден-два, колко му трябва на човек, извъртете епизодчетата...

:yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, сериалът е разкошен! Още предизвиква много мили и приятни чувства, въпреки че се запознахме с него преди доста години. Един от първите и малкото японски, които съм гледала и винаги препоръчвам горещо/с две ръце :D/ на всеки , който още не се е срещнал с продукции от Страната на изгряващото слънце. Той успя като начало да ме спечели за зрител на японско. После се оказа, че "совите не са това , което са":blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...