Jump to content

Recommended Posts

Love Shuffle

spacer.png

 

# Година: 2009
# Страна: Япония
# Заглавие: ラブシャッフル
# Жанр: Романтика, Комедия
# Епизоди: 10
# Субтитри: български

В ролите:
* Тамаки Хироши
* Карина
* Мацуда Шота
* DAIGO - Oishi Yukichi
* Йошитака Юрико

* Дайто Шунске

Резюме: Usami Kei е завършил посредствен университет с посредствен успех,

но успява да се издигне в компанията, в която работи благодарение на годежа си с дъщерята на шефа.

Скоро обаче годеницата му отменя годежа без причина и Kei е изправен пред уволнение.

Прибирайки се у дома, Kei засяда в асансьора заедно с трима непознати,

които се оказват, че живеят на същия етаж. Докато чакат, техният разговор

започва да се върти около любовния им живот и въпроса

"Дали за всеки човек има само един предопределен партньор".

Четиримата решават да тестват дали това е така и започват игра

наречена "Love Shuffle", в която разменят партньорите си всяка седмица

с цел да открият кой е най-подходящият партньор за тях.

От тук започва редица комични и не чак толкова комични ситуации,

а четиримата непознати стават близки приятели.

Линк за сваляне:
с руски субтитри

с английски субтитри

Български субтитри - :essubs:

Свали сериала с български субтитри: :subs:  :click:, :click:

 

Онлайн с български субтитри: :subs: :click:  :click:  :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как не съм се разписала тук?

 

Това е най-добрият сериал, на който попаднах последните няколко месеца. Изгледах го с голям кеф, защото има страшно много положителни страни:

 

- Матсуда Шота като фотограф (2 в едно)

- шантава японска идея - да си разменят партньорите

- много романс, мъничко съспенс, неочаквани обрати

- страхотни актьори

- хубава музика

 

Я да го гледате!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една от най-стилните комедии, които са правени въобще. Задължително е да се види.
Обърнене внимание и на музиката, която е подбрана с истински вкус.
Yay, Panda!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, този сериал го бях забравила тотално. Преди много време го почнах, но уви след първия епизод реших, че не ме грабва достатъчно. Вчера успях да го довърша - Йей, Панда! :) И разбрах каква огромна грешка съм направила, като не му дадох шанс още от началото. Сериала е страшно сладък и забавен. Да не говорим, че от просто симпатизиране на Тамаки Хироши му станах фенка направо :) Много сладък образ направи. Бях убедена, че няма да намепри по-добра роля, която да му пасва толкова като тази на Юки в MW, НО явно съм сгрешила. Изигра страхотно забавния добряк Usa-tan. Неговия герой ми стана любимец. Йее, Панда! Другия образ, който ме впечатли, беше Кайри. Мацката (ще ме прощава госпожицата, но името й ми убегна) я изигра много добре. Какъв смразяващ поглед имаше девойчето само, не е истина. Доктора ми приличаше на психопат така или иначе.

 

Жалко, че не се оказа наистина такъв, за момент си помислих, че ще се окажа права, но уви...това щеше да развали хубавата комедийна линия на филма.

 

Мацуда Шота няма да го коментирам особено - той си е велик по много причини, заради което ще си спестя суперлативите :) Карина, хммм, ами въпреки, че имаше хубава роля, някак не ме впечатли. А за Мей.....леле това момиче ме побърка. То бива неориентираност, ама това нейното беше прекалено. Искаше ми се някой здраво да я разтърси и да й обясни какво иска, 'щото тя май не знаеше. И така.... Сериала е много весел, хареса ми. И като цяло идеята е доста странна, което можа да бъде само плюс за сериала. Не е нещо, което се вижда навсякъде. Абе изобщо - всичко ми хареса. Музиката също ми хареса, не е истина как обогатяваше филма.

 

Ха-ха за малко да забравя другата половинка от Тара - чанс - Юкичи. Няма такъв сладур. Прииска ми се да си го взема за домашен любимец :) Няма такова отдадено същество. Хубаво, че не реши да се прави на sexy-man, че щеше да си иде невинноста на образа му. Вярно е, че изглеждаше голям мухъл, ама беше толкова сладко наивен. Душица. А Дайго е хамелеон направо :) Йее, Панда!

Силно препоръчвам сериала, лек и забавно-увлекателен е, което е точно по вкуса ми. Сега съжалявам, че не познавам съседите си, иначе с кеф бих си спретнала с тях едно пижамено парти в коридора :D Йеее Панда!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е страхотно, много весело и позитивно. Малко имах затруднения докато успея да го намеря, понеже линка към bgshare не работи (или аз не успях да отворя сайта), а онлайн е много кофти качество.

Но накрая успях да си го изтегля от d-addicts или по точно от тук.

Наистина е най-добрия, най-смешния и най-готиния сериал, на който попадам от много време насам. Постоянно те дъжи е напрежение, няма моменти, в които да ти доскучае.

Няма излишна драма, има си от всичко по малко но много добре представено от невероятния актьорски състав.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сюжетът на тази драма е много добър. От актьорският състав най - много ме впечатли Карина. Справи се чъдесно, както и останалите, разбира се. Но сцената в асансьора ме израдва най - много. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно сериалче.
Психологът, така уравновесен, леко ме стъписа около 5-та серия... хихих
Останалите са страшни образи. За Мацуда Шота думи нямам - много точно му пасва да е еротичен фотограф, пък и с готина прическа... дрънка отвсякъде. Оня шемет - Юкичи ми е леко дебилен, както и самата Мей. Нервира ме чак защо толкова й се обръща внимание.
Ролята на Ай Ай ми допадна най-много - мъжко момиче, което се бори само с живота и е толкова земно.
Пък Рейко ми е антипатична.
За Уса нищо не казам, ама той си е най-комичния образ, само му дай изцепки да прави. laugh.gif

От днес може да го сваляте оттук:
:click:,
:click:
със субтитри на :essubs:

:thanks: на Denibo!



А без бг субтитри:
:click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е един от любимите ми. За това и реших да го преведа.

Думите, които най-точно го описват са: стилен и позитивен.

А на мен най-много ми хареса връзката между отделните сцени в серийките.

В някои моменти даже репликите така сладко се преплитаха, че при превода ми се случваше да не усетя, кога точно съм минала на следващата сцена.

Не знам тук ли е мястото, но искам да кажа мерси на mrnkaloto :bow:

Че за къде съм аз, начинаещата, без добър редактор ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето много ми хареса!!! Благодаря за превода! Японците ги бива да правят сериали с нещата от живота - и хубавите, и лошите, но без излишни и прекалени драми. Действат ми много отпочиващо от корейските ;)

И какво да разбера накрая - оная задръстена шматка Юкичи се оказа Даиго - вокал на Breakerz :), който въобще не е задръстен!!!

124875786317216202514_daigo-solo-.jpg

Харесва ми когато не-актьори се пробват в роли, които са далеч от публичния им образ.

Иначе героите във филма си бяха много добре измислени и изиграни, абсолютно правдоподобни. Любима ми е една от последните сцени - когато Озиро заминаваше, а Каири го чакаше на летището и той й подложи куфара, за да стане висока като него и да я целуне :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено влиза в графата 30+ Много ми хареса. Доста отдавна не бях гледала и с този си припомних, защо харесвам японските сериали толкова. Хората умеят да пресъздават човешки взаимоотношения и нещата от живота по прекрасен начин.

 

Понякога ние с нашите съседи се събираме на приказка по пижами, приятно е. Йе, панда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А пък аз за малко да се откажа още в първа серия, но точно тогава запяха Dansing Queen в асансьора и покрай цялата тази сцена, ситуацията която се развиваше, просто ме грабнаха.

Не мога да коментирам актьорите, не съм запозната с изявите им (освен Шота), но всеки си тежеше на мястото и се справи страхотно с ролята си. Бяха страхотни. И музиката, и сценария, режисьора...

Абе, висша класа и това си е.

Само ми е малко тъжно, че не живея в блок и няма как да си организираме пижамени партита. Освен, ако не съумея да организирам тука бабите... :D

Благодаря на всички, които ни подарихте това приятно изживяване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kandala, той блока си беше направо супер, като почнеш от асансьорите , та чак и басейн си имаха, поне според мен басейна беше в блока, колкото и невероятно да изглежда.Добра илюзия създават за стандарта на живот в японските сериали, това все по- често го забелязвам, което пък никак не се връзва с факта, че Токио е най- скъпият град за живеене.

Но ми хареса как вързаха нещата във взаимоотношенията между участниците в любовното разбъркване, накрая всеки разбра какво търси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kandala, той блока си беше направо супер, като почнеш от асансьорите , та чак и басейн си имаха, поне според мен басейна беше в блока, колкото и невероятно да изглежда.Добра илюзия създават за стандарта на живот в японските сериали, това все по- често го забелязвам, което пък никак не се връзва с факта, че Токио е най- скъпият град за живеене.

Но ми хареса как вързаха нещата във взаимоотношенията между участниците в любовното разбъркване, накрая всеки разбра какво търси.

 

:) Тц, не е невероятно. Голяма част от новостроящите се комплекси, дори и не най-хай-ултра-мега-скъпи и т.н. си имат вече басейни, някой и фитнес. Та това изобщо не ме изненадва. Героите според мен бяха и все пак заможни, така мисля (нали Уса каза, че не може да поддържа жилището ако напусне работата).. А и "скъп град" - този термин сам по себе си говори за наличие на висок стандарт. Но това са подробности...

Важното е, че филма е хубав, героите бяха много готини. Наистина навързаха нещата. Аз винаги съм си мислела, че за да се наредят нещата трябва преди това хуубавичко да се разбъркат. По-трудното и всъщност идеята е да разбереш, че имаш нужда от това. Така, както Уса каза:

 

Ако не беше ти, щях да се загубя, щях да си доскучая. Да остарея с тази сянка вътре в мен. Казвайки си, че такъв е животът.

 

Ето, това ми хареса най-много във филма. Как да кажа.. идеята, че трябва да има нещо повече в живота ни, да търсим това което ни кара да се чувстваме живи, да не се оставяме на течението, което неусетно ни поглъща. Поне да опитаме да намерим живеца за всеки един.

 

btw, Няма връзка с филма, но се сетих, че в youtube имам познат японец, на 60г е щур парапланерист, имат си някакъв клуб за това и когато пускат видео от срещите им се кефя много - средна възраст около 50г. може би, ама летят...факт :)

И още нещо :) Не знам защо, но в една от почивките между сериите ми мина мисълта, че ще е хубаво да го има на книга и ще ми е приятно да я прочета...

Та такива шантави мисли ми навя филма. Хубаво е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаааа не искам да съм спойлер, но на края на 6 еп. става наистина весело :es:

И преди това е весело, но ... когато тайната излезе наяве става още по-весело :lol2:

Хъм този сериал е един от малцината,който ме държа в напрежение докрай... не знаеш какъв е замисъла, което засилва инетреса и те държи в непрекъснато очакване.

 

 

Докторчето стана направо страшен към 5 пеизод. Имаше и елемент на криминале. В предпоследната серия вече си мислех, че от комедия сериала се изражда в психо-драма :).

Което обаче се оказа голяма лъжаааа :P

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавно и готино сериалче, много ми беше забавен 1 еп., когато бяха подхванали чашите в асансьора :),

хепи енд, истинска наслада

историята ми хареса и идеята за размяната. 10 от 10 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го преди няколко дни сериалчето и много ми хареса :) От всички изгледани японски сериали този ми стана най-любим, имаше си всичко, хумор, драма, романтика и най-вече всичко беше поденесено без да досажда и омръзва, просто на един дъх се гледа. Не беше прекалено лигав, което също много ми хареса :D Препоръвчвам на всички! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал, както и Buzzer Beat ми бяха първите японски сериала, които

толкова много ми харесаха, че завинаги ме спечелиха за японското кино :yes: .

Сюжета е много интересен и интригуващ с тази размяна на партньорите.

Всеки един персонаж беше сам по себе си готин. А Дайто така добре се справи

с ролята на смотаняка, а какъв е сладур в действителност. Мога да отлича и Тамаки

Хироши, и Шота :wub: , и доктора, а и Карина. Абе всички ми харесаха, препоръчвам го

горещо, няма да има разочаровани!

 

Един от много любимите ми сериали!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре бе Япония!! :yes: Абсолютно съм съгласна с всичко ,което казахте до тук. Идеята наистина е шантава ,но много готина и земна ,щото си е вярно ,че първо трябва да се омешат нещата ,за да си намерят после правилното местенце. Добри актьори /Шота :wub: /и приятни комични ситуации - държи вниманието през цялото време. За този сериал с чиста съвест мого да кажа ,че ме ОЧАРОВА .Браво ,браво... Гледайте го :)

Ией Панда

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...