lazeto Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Mental Coach Je Gal Gil (멘탈코치 제갈길) Страна: Южна Корея Също така известен като: Mentalkochi Jegalgil Период на излъчване: 12 септември 2022 – 1 ноември 2022 г. Време на излъчване: Понеделник – Вторник 22:30 Жанр: Спортна драма Канал: tvN Епизоди: 16 Режисьор: Son Jung Hyun (When My Love Blooms, Should We Kiss First?, Temptation of an Angel) Сценарист: Kim Ban Di (Special Labor Inspector Jo, Angry Mom) Субтитри: Английски Участват: Jung Woo като Jegal Gil Lee Yoo Mi като Cha Ga Eul Kwon Yool като Ku Tae Man Park Se Young като Park Seung Ha Yoon Joo Sang като Jegal Han Ryang Moon Sung Geun като Park Seung Tae Gil Hae Yeon като Sim Bok Ja Moon Yoo Kang (문유강) като Lee Moo Gyeol Резюме: Спортна драма за бившия национален състезател по таекуондо Чегал Гил (Jung Woo), който се отказва от спорта, след като предизвиква скандал. Той става ментален треньор, за да помага на бивши професионални спортисти, които са се пенсионирали, и на настоящи спортисти, които са изпаднали в криза… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Това да не е продължение на Mad for Each Other ? И постерите много си приличат и героя май пак има проблеми с гнева. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) Средна работа и то основно заради "спортните" сцени. Ужасно некадърно и дразнещо заснети! И основният проблем на корейските "спортни" сериали-не могат да намерят актьори, които поне малко да приличат на спортисти. Тук ни пробутват някакви уж състезателки по шорттрек с тела като ходещи скелети и никаква следа от мускули по тях! Отврат! В Корея явно нямат интернет, за да намерят някоя снимка на спортистка по шорттрек и да видят какви мускули на краката има! Тук ни пробутват някакви хърби с крака като щеки, които биха умрели от изтощение още на първата обиколка. Истинска спортистка Сравнете я с хърбите от първа серия. Edited September 13, 2022 by dido100 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Какви спортисти!? Гледаме само произведения на пластичната хирургия. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Харесва ми доста и продължавам да си го гледам. За мен актьорите добре се справят със спортните сцени. След като сериала е спортен не очаквам истински спортисти в него. А съм гледал Weightlifting Fairy Kim Bok Joo който беше страхотен сериал. За мен важни точки в тоя сериал са насилието в корейският спорт, старшинството по възраст, когато възрастните могат да бият младите както си искат. Напомня ми за казармата. "Тактиките" в шорт-трека. Jung Woo е чудесен и комичен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Сериал става все по добър. Спорта изостава малко на задна линия, сега основно има романтика и ръкопашен бой. Корейският спорт е мама миа. Корупцията е силна там. И главния се опитва с юмруци да раздава правосъдие. Взе да се заформя негласен романтичен триъгълник. С доста неясен изход. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Да им имам аз спорните драми, дето спортът бил на заден план! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Сериала свърши , хареса ми. Интересен сюжет. Off Topic Само, си мислих че главният ще бъде с докторката накрая, ама явно не съм познал. Тя горката остана прецакана. Какво ли не направи за него. Нямаше голяма логика да започне връзка със спортистката, и той не беше първа младост. Но в любовта не винаги има логика. Леко съм разочарован от края все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts