Jump to content

Street Dance of China, season 5


Recommended Posts

@Ko_Erin че танцува М.К танцува ,но не знам защо, но много ме дразнят ,така да се изкефих като Харикейн го би другия :lol2: а кой е момчето с очната линия ,че не сещам сега само от песента.

Иначе на И Бо физиономиите са страхотни ,въоще не може да се прикрива(нищо че в непокорния през цялото време беше pocker face)

Ледената кралица даже и се засмя в един момент,което беше изненадващо,ще се отпусне според мен , даже в другия епизод ще я видим да пее  ,а Нейтън да прави бийтбокс. Ще с супер забавен епизод :es:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво ме впечатли от изминалият епизод.

Започвам с битката на кръмпърите ( не знам как е правилно да се каже  ) - Badd Machine и Lee. За мен това беше най-мъжкарската, най-мощната и пропита с много тестостерон ( в добър смисъл ) битка. Може би самият стил krump излъчва сила и мъжественост, но супер много ме изкефи. Също така и начинът, по който Badd Machine подкрепи Lee, когато вторият вече беше изморен. Това, което ми харесва в този тип състезания е, че въпреки конкуренцията, танцьорите се поддържат един друг. Няма фалш, много са искрени. Двубоят между Beathris (Баята) и Siwen също ми хареса. Като цяло харесвам стилът на Siwen, но тук изненадата беше Баята, която тотално излезе от зоната си на комфорт. @Ko_Erin - до някаква степен разбирам защо не харесваш Algger. Неговият стил е леко freak. Каквото и да танцува все го избива на мрачно. Но е добър.  Що се отнася до M.K. -  след като се съблече ми стана по-симпатичен :D:D:D... Шегувам се, момчето наистина го бива в брейка. Малко ми стана смешно като гледах битката между Harricane и (не му запомних името на другото момче ). Единият мачо стил - брейк движения, сила, мощ, другият леко женствено излъчване и много женствени движения. И за финал - Riceball.  Наистина  беше cool guy. 

 

И сега за капитаните. Абе този Нейтън много красив, бе хора. Особено с тази прическа. И като казах капитаните, направи ли ви впечатление как Ибо и Хан Гън винаги дават по-високи оценки, за разлика от по-новите капитани. Те са по-критични. Особено ледената кралица. Имам чувството, че старите нарочно го правят за да не обезкуражават съвсем участниците.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този епизод беше много забавен , любима ми е играта на глух телефон ,всеки път е много забвана.

Ледената кралица ме изненада много приятно, показа че  е невероятно талантлива , аз мислех че е  само попър ,но може и да танцува и много други стилове ,да свири на пияно и онова странното където представи(с тубата не запомних как се казва)беше изкючително ,започвам да я харесвам и вече се отпусна.

Абе защо на Нейтън му бяха сложила тая шапка :slap:,толкова да му харесвам прическата.Когато беше битката им с ледената кралица в началото си помислих ,че не може да танцува, но показа умения.Направи ми впечатление как постоянно превеждаше на чужденците, не само в игрите ,но и когато директора даваше реч.Много е готин ,ще ми стане любимец(И Бо ще ме прощава:D)

Досега не смятах И Бо за секс символ(много красив- да ), но като си смъкна жилетката и показа тези хубави бицепси ,докато танцуваше с Бобо бях:tongue:.

Много ме кефи как при всеки удобен момент се опитва да научи нещо ново.

Битката на директора и сценариста беше топ и речите им след това :rofl: 

За мен песента на Зико беше пика на вечерта ....

Нямам търпение за следващата седмица, зашочва надпреварата :panda-145:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги тези епизоди за забавни и отпускащи за гледане.

Личи и, че на съдии и на участници им е много на сърце.

Нейтън твърдо ми стана втория любим капитан след И Бо.

Loveless взимай го, аз И Бо и без това не го давам на друг;).

Като заговорихме за него и тЕлото му, ако качи 4 или 5 кг. мускули ще е още по-добре.

Да ви питам в нета припадат по тази негова снимка от епизода,

кога да му се не види е било това? Вече два пъти го гледам и не

го намирам:dunno:. Започвам да си мисля, че е зад кадър, което е много жалко.

spacer.png

 

Да, да има нужда от малко месце, сега ми е леко като ренгтенова снимка.

spacer.png

 

Не че нещо, ама е много пъргав и с бързи рефлекси.

 

Ice Queen (I.Q.) е много талантлива, но за мен си остава леко резервирана и студена.

Не ви ли се струва леко на нонбинари тя?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оле тая снимка на И Бо където е направил челна стойка е мега яка,няма я в епизода ,аз на малкото плът където показа му се зарадвах ,не пък да съм изпуснала да си е махнал жилетката :rofl: да може да качи малко мускули ,ама той винаги е бил слаб , още му помня тънкото кръсче в неукротимия.

ами аз ледената кралица в началото мислех че е мъж и като заговри разбрах ,че е жена.:slap:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин епизод. Толкова релаксиращ и забавен. Голям смях падна. Май всички имаха нужда от леко отпускане. Представянето на Зико беше много интересно - и танцува и пее този човек. Не разбирам френски, но мисля, че текста на песента беше сериозен. А Harricane и другото  момче - каква изненада - b-boys, облечени в костюми да ти свирят класика на цигулка и чело. Algger също - много хубаво свири на пиано. 

Xin Liu почва  леко да ми харесва. Много добре танцува. От тези капитани само тя може да конкурира Ибо в това отношение. Също и пее, свири на пиано. Малко ми напомня мултиталантливият Хенри от предишният сезон, въпреки, че той беше къде къде по-лъчезарен. В началото, докато не я познавах аз също проверявах момче ли е или момиче. Има андрогенно излъчване. Никаква женственост не виждам в нея. 

Коментирам повече другите капитани, защото Ибо е the one and only и той е извън класациите. Слаб, дебел, с ужасни дрехи или ужасна прическа - аз си го харесвам всякак.

Иначе дори и да е игра, състезателният дух никога не го напуска. Обича да печели, което намирам за нормално, кой не обича. Ама той не само обича, но и наистина го прави.

Тази снимка най-вероятно е само с  ВИП достъп, защото и аз такова нещо не видях в последният епизод. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха,ха,ха @D1D1, знам че ти също си голям фен на Бобо.

Даже имам спомени, че си споменавала, че май делите и една зодия;).

И аз се старая да не пиша много за него поне тук, да не ви досаждам и на двете с loveless, а 

все пак и темата е за шоуто, ама пусто не мога.

Ако започвате да настръхвате като ей тези приятелчета от клипчето по-долу,

тръгна ли да се уливам и да прекалям в писането си за него тук, свирнето да спра.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а не ,колкото и да пишеш за И Бо никога няма да ни досаждаш, аз и тук и в темата му следя всичко което качваш :panda-145: 

и аз като тия хиени ,видя ли го и се разтапям :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, как се излъгаха от Youku да пуснат в тубата

и то с анг. субки, най-интересната част от пети епизод.

 

И малка част, какво да очакваме от утрешния епизод.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този епизод ми бяха малко танците...

Най- интересен ми беше танца с директор Lu,и аз като капитаните не можах да позная че това е Algger ,за момент си помислих как е толкова добър ,като две капки вода са.Май темата за паралелните светове е много популярна. 

Последният танц с кино салона беше представен блестящо , чак сега забелязах че Аниша е много красива и бяха сладка двойка с биг Д(той как се застрами само :ilovethis:),a b-boy  пак полетя (как го прави това не знам)

Тези с дългото име където участваше monkey king не знам какво представиха ,а реакцията на капитаните беше толкова забавна ,милите не знаеха какво да кажат , И Бо накрая директно им каза, че са ужасни :rofl:.

 

Така аз пак за любимата ми тема - косата на Нейтън , много беше готина в този епизод ,дори и шарената прежда му отива,дори и тия цветни дрехи не ме дразниха.

Аз иначе не знаех че ще правят мини филми , дано да ги пуснат и за интернационалните фенове.(изпускаме инфо като няма let's chat )

Най ми харесаха на Нейтън(малко като Жокера ) и на И Бо.

От това което разбрах тази година капитаните няма да са капитани така ли ? А тези с оранжевите кърпи ...дано не е така искам да гледам пак как те танцуват и има битки на капитаните 

Ок олях се тоя път с коментара ....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

loveless, имам да те догонвам. Тези дни бяха лудница и не съм успяла да изгледам още епизода.

В неделя смятам да си наваксам и със стария и да си изгледам чинно новия. 

Тая коса на Нейтън ще стане по-известна от самия него;), специално ще и обърна внимание.

Ето превюто за утре, в неделя най-накрая да ги разнищим, както си му е редът.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новият епизод беше много добър,няма да започвам с любимата ми тема този път:28558: ,а с това че бях забравила колко ми липсваха капитаните с това да се базикат като отговарят само с една дума.

Новите капитани в различните етапи се правиха добре ,като за начало, но беше първа битка все пак 

От груповите танци,най- много ми хареса на Картън екипа. И двата им танци бяха Lit,наЗико също беше добър . Само на Доу-Доу и на  Sean не ми харесаха ,но може би заради песента която им бяха избрали.

От двойките, само на бад машин не ми хареса толкова много(въпреки че и двата филма са ми е едни от любимите) ,от всичките на Зико и Siwen ми е любим ,танца беше вълшебен,пренесе ме в друго измерения:

 

Лукас още веднъж показа че не е само B-boy, още от първи епизод ми е любим и се надявам да стигне до финала.

А тия водещите може ли да са толкова "гадни" как ги караха да избират, първо Kyoka после и Зико (на мен лично този танц ,ми хареса повече от този с Дикенс) ,а Дикенс как само ревнуваше,беше толкова сладък:rofl: 

 

На 7 to smoke ,за мен Марко се справи най-добре, много стретегически подходи и танцовите му умения бяха WOW,от предния епизод останах с впетъчлението ,че не е много добър ,но съм сгрешила.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, започвам първо със седми епизод, че него току що го изгледах :896767:.

Гледам, първото нововъведение има нов капитан на мястото на Han Genk - VanNess.

Незнам какво е породило тази промяна, но на мен новия капитан ми харесва.

Смятам, че добре интераква с останалите особено с Нейтън, а и на И Бо ще му бъде

полезно да пообщува с нови хора. Нещо I.Q. пак ми се загуби този епизод, видя ми се леко поодръпната.

Отборните танци - определено екипа на Зико за мен изпъкваше. Той и Дикенс са сърцето и душата

на отбора и направиха, както винаги страхотно шоу. Идеята със суитчерите беше много оригинална и се вписа идеално.

Тимът на Carlton имаше добри попадения, особено във вторите танци. Там обаче сякаш няма такова разнообразие

откъм стилове и танците са малко еднотипни и основно брейкаджийски.

Марко и от мен заслужава похвала, съгласна съм, че стратегически той най-добре го отигра.

Двойките - Kyoka/Carlton, те ми направиха най-силно впечатление. Имат страхотни танцови умения,

те не играеха, те разказваха история, направиха зрителите съпричастни не само с движения, но цялостното

им поведение, мимики. Честно казано те ми бяха и останаха фаворити през цялото време.

 

 

Algger, този ми докарва отрикария! Незнам защо, но това момче продължавам да не го трая. Като го видя и тръпки ме побиват,

признавам че е добър танцьор, но някак пренавит, има някаква лудост, в лошия смисъл в него.

Zyko/Siwen много елегантен, много прочувствен танц, по-скоро балетен спекаткъл, а не улични танци.

Да ви питам, не ви ли се струва, че нещо му липсва на този сезон? Живец? Душа? Да, отначало бях супер хайпната,

но колкото повече напредват епизодите, толкова по-тегаво ми става. Преди с битката на капитаните, борбата на

различните цветове, по-честото включване на капитаните в битките, нахъсването, борбата сякаш беше различно.

Този сезон за мен е безспорно, че танцьорите са много добри, но нещо не му достига. Не мога да го опиша, но това удоволствие

от гледането го няма. В желанието си да въвевдат промени, според мен тотално изплискаха легена.

Както и да е, за да спазим традициите, ето един всеобщ любимец;).

spacer.png

 

spacer.png

 

п.с. @loveless, специално за теб, пиши си за косата на Нейтън бре жена, тя направо заслужава да

и направим отделна тема:).

spacer.png

 

Тука ми е като овчица, много жалко тая година с пустия му Let's chat.

spacer.png

 

spacer.png

 

 

 

 

Редактирано от Ko_Erin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммм да, шести епизод не беше особено интересен и запомнящ се.

Този път голям пълнеж са направили и директно си пропуснах голяма част.

За танците, не бяха особено идейни и интересни, но така по-добре ще оценим другите.

Аххх, колко ми липса битката на капитаните и различните им стилове. Тази година само на 

мен ли ми се струва или наистина почти не виждаме кръмп и попин? Има доста b-boy/break, но.........

Първия танц не беше лош, но всичко това вече сме го виждали.

Втория успя да ме изненада и чак да не повярва човек, но и ми допадна.

Моя "любимец" дори не ме дразнеше и успешно успя да преметне и капитани и публика.

Най-много ми допадна реакцията на И Бо, то не бяха физиономии, възгласи, даже силни емоции.

Чак два пъти си го пусках този танц, ето казвам му тук голямо браво на Algger.

Третия, какво беше това!? Изобщо идеята им не беше доизмислена, танца имаше тук, таме добри движения,

но като цяло хвърлиха в чуденка и публика и капитани. Да, И Бо добре им го каза.

Все пак да завършим с нещо приятно и интересно, "филмите" на капитаните са готови, слагам два от тях

на нашите любимци, другото в спойлер.

И Бо се чуди какво му липсва в този сезон, и аз се чудя, и СЕТИ се чуди<_<.

spacer.png

 

 

 

Spoiler

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Меле много е зле с пусната коса Нейтън ,найстина е като овца.

И аз искам да ги гледам,дори и без субки, само да качат let's chat

Да и на мен в тоя сезон ,точно капитаните ,отборите им ,битките м/у тях ми липсват,сега повече ми прилича на някакво ток шоу,а не състезание....нещо не е както трябва и найстина не е толкова интересен като предните сезони. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснали са влогове с капитаните, жалко че са без субки.

Много ми допада приятелството между И Бо и Бубу.

Незнаех, че Бубу и Рошка умеят така да шпрехат на китайски, но честно

казано мен Рошка повече ме кефи от Бубу. Някъв е готин, не се напряга,

лесно достъпен, с една дума пич.

 

И другия ни любимец и косата му ;)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в клипчето на И Бо -не казват нищо съществено , че И Бо изглежда добре в червено ,а Рошка че носи ,черно , и после си говорят че Бобо не разбирал китайски.

в клипчето на моя красавец , той просто им кава че са се правили добре и ги окуражава ,и че това което хапва било много вкусно 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3 hours ago, loveless said:

в клипчето на И Бо -не казват нищо съществено , че И Бо изглежда добре в червено ,а Рошка че носи ,черно , и после си говорят че Бобо не разбирал китайски.

в клипчето на моя красавец , той просто им кава че са се правили добре и ги окуражава ,и че това което хапва било много вкусно 

Благодаря за разясненията, @loveless ти май разбираш бая добре китайски :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...