lazeto Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Off Topic BLIND (블라인드) Страна: Южна Корея Също така известен като: Beullaindeu Период на излъчване: 16 септември 2022 – 228 октомври 2022 г. Време на излъчване: Петък – Събота 22:40 Жанр: Трилър, Мистерия, Драма Канал: OCN Епизоди: 16 Режисьор: Shin Yong Hwi (Voice 4, Tunnel, Cross) Сценарист: Kwon Ki Kyung (Andante) Субтитри: Английски Участват: Ok Taecyeon (2PM) като Ryu Sung Joon Ha Seok Jin като Ryu Sung Hoon Jung Eun Ji (A Pink) като Jo Eun-Ki Park Ji Bin като Jung In Sung Kim Ha-Kyun като Kang Young-Ki Choi Ji-Yeon като Kwon Kyung-Ja Jo Seung-Yeon като Bae Chul-Ho Chae Dong-Hyun като Ahn Tae-Ho Baek Seung-Hee като Yeom Hye-Jin Choi Jae-Sup като Choi Soon-Gil Oh Seung-Yun като Charles Choi Hong-Il като Ryu Il-Ho Jung In-Gi като Yeom Ki-Nam Jung Eui-Wook като Oh Young-Guk Yoon Jeong-Hyuk като Kang Chang-Wook Han Yi-Jin като Na Dong-Hwa Kim Min-Seok като Kim Suk-Goo Kim Pub-Lae като Baek Moon-Kang Jung Chan-Woo като Sergeant Goo Jo Kyung-Sook като Na Kuk-Hee Kang Na-Eon като Kwon Yoo-Na Резюме: Детективски трилър за хора, станали жертви на престъпления, както и как най-обикновените граждани стават престъпници, затваряйки си очите за несправедливостта. Рю Сонг Джин (TaecYeon) е енергичен, страстен и безстрашен детектив. Той е роден в богато семейство, но предпочита да защитава бедните и хората в неравностойно положение. Като дете е бил фен на филмите за супергерои. Когато пораства, мечтата да се бори със злото и несправедливостта, като неговите идоли, не изчезва. Той е решен да преследва извършителите и винаги изпитва искрено съчувствие към жертвите… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри и и Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatinab1 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Ще му дам шанс 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Добри първи серии, но нещо ми напомня на един друг корейски сериал....... ще го видим 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 И на мен малко ми налъха на един друг сериал, който много харесах, но историята е съвсем различна. Много здраво хващат първите два епизода, пък да видим. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Добре, убедихте ме. Но не може ли в спойлер на кой сериал ви напомня. Знам, че любопитството убило котката, ама a де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Що пък в спойлер, не издавам нищо от съдържанието на тоз сериал. Той напомня като усещане, но не и като сюжет или събития. На Mouse. Поне на мен. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Да, и на мен ми напомня на Mouse 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 @helyg, слагай спойлера, да не издам аз кой те е видял снощи на входа на метрото 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Преди 2 часа, helyg написа: Що пък в спойлер, не издавам нищо от съдържанието на тоз сериал. Той напомня като усещане, но не и като сюжет или събития. На Mouse. Поне на мен. А, благодаря, че ме отказа от гледането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Тюх, пък аз се надявах да гледаш, че да ми кажеш кой е убиецът. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 На мен ми лъха на коктейл "Beyond The King Of Flower Evil Pigs" 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 @bondпочна ли го? Много ми е интересно да видя как разнищваш кое от децата кое е в съвремието. Аз имам разни теории, ама исках да видя и зрителите какво усещат, гледайки. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 1 hour ago, helyg said: @bondпочна ли го? Много ми е интересно да видя как разнищваш кое от децата кое е в съвремието. Аз имам разни теории, ама исках да видя и зрителите какво усещат, гледайки. Държавен служител, избори. Утре вече се надявам да съм по-добре с времето. За теб пробутвам сериала първи. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Първо предположение: Spoiler Братът съдия и детективът са момчето, което се върна да спаси падналото под моста и братчето му, което побягна към къщи, по настояване на баткото да отиде при майка им. Ама само от една серия си вадя заключенията. Началото с децата беше ударно, но след това започна леко да ми фалшиви. Предполагам, че се дължи на неопитен или не дотам добър режисьор. Актьорите леко преиграват, камерата забавя една идея повече на акцентираните моменти. Дребни неща, но ме подразниха. Да видим нататък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 То всяка серия започва с децата, но още е мистерия кой кой е. А пък връзката с избраните заседатели - още повече. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Ще ги разнищим, къде ще ходят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 (edited) http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/14564-life-on-mars-2018/ Убийте ме, ама не знам защо, но на мен ми напомня този. Замислих се и се обърках. Със същият актьор в главната роля и един влак разнасяше убиеца в миналото и обратно. Тази ли е драмата? Ако не е, сори. Но имам предвид драмата с влака. Edited October 4, 2022 by bond Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 преди 46 минути, bond написа: http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/14564-life-on-mars-2018/ Убийте ме, ама не знам защо, но на мен ми напомня този. Замислих се и се обърках. Със същият актьор в главната роля и един влак разнасяше убиеца в миналото и обратно. Тази ли е драмата? Ако не е, сори. Но имам предвид драмата с влака. Този е с влака и серийния убиец : "Train". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Аз този още не съм го гледала, но обичам такива сериали, та ще стигна някога и до него. Тук обаче, знаеш, че имам една слабост с големи уши. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Ще ме накарате да го почвам, че да си гадаем заедно. Мислех първо да догледам 2-3 започнати сериала, но определено ме изкушихте. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts