niran Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Never Let Me Go Страна: Тайланд Тайландски: ตรวนธรณี Жанр: романс, екшън, криминален Епизоди: 12 Период на излъчване: 13 декември 2022 - 28 февруари 2023 Продължителност: 50 мин Канал: GMM 25 Режисьор: Jojo Tichakorn Phukhaotong Субтитри: английски Mydramalist Spoiler Участват: Phuwin Tangsakyuen Pond Naravit Lertratkosum Perth Tanapon Sukumpantanasan Chimon Wachirawit Ruangwiwat Pitisak Yaowananon Panadda Ruangwut Pawin Kulkaranyawich Fluk Pisith Nimitsamanjit Nat Sakdatorn Organ Rasee Wacharapolmek June Wanwimol Jaenasavamethee Резюме: Нюнг, син на лидер на мафията, е самотен през целия си живот поради позицията на баща си. Един ден обаче баща му е убит и Нюнг е принуден да заеме място му. Майка му назначава Палм, който е на същата възраст, за негов бодигард, за да го защитава от опасностите. Но един човек желае Нюнг мъртъв - чичо му, който се стреми да стане следващия лидер на мафията. Ще успее ли Палм да защити Нюнг от заплахите, докато двамата постепенно се влюбват един в друг? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Рибките ни! Както чакам The Eclipse като топъл хляб, така и този. <33 Резюмето ми напомня на Golden Blood. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted August 9, 2022 Author Share Posted August 9, 2022 On 8/1/2022 at 1:15 AM, mell_moonie said: Рибките ни! Както чакам The Eclipse като топъл хляб, така и този. <33 Резюмето ми напомня на Golden Blood. Въпреки че ми изглеждат малки за такъв сюжет. Ха-ха. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Преди 4 часа, niran написа: Въпреки че ми изглеждат малки за такъв сюжет. Ха-ха. Силно да се надяваме да влязат в роля! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted December 13, 2022 Author Share Posted December 13, 2022 Phuwin - Living for you OST 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted January 26 Author Share Posted January 26 Pond - Only One OST 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lost Cherry Posted May 17 Share Posted May 17 Връщам си думите назад за всеки сериал, който нарекох съмнителен. Ако има класация този ще я оглави. Тук всичко е погрешно. Сякаш искаха да са тийн версията на КинПорше. Чувствам се ужасно, че не ми хареса. Главните са сладки и направиха каквото могат с това, което са им дали. Трябва да кажа, че техния сигмент от Our Skyy 2 е по-интересен от цялата им поредица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts