lazeto Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Off Topic Stock Struck (개미가 타고 있어요) Страна: Южна Корея Също така известен като: Ants Are Burning Период на излъчване: 12 август 2022 – 28 октомври 2022 г. Време на излъчване: Петък Жанр: Бизнес, Комедия Канал: TVING Епизоди: 12 Режисьор: Choi Ji Young (The All-Round Wife, Love on a Rooftop, The Slave Hunters, IRIS) Сценарист: Im Yeon Soo Субтитри: Английски Участват: Han Ji Eun като Yoo Mi Seo Hong Jong Hyun като Choi Sun Woo Jung Moon Sung като Kang San Kim Sun Young като Jung Haeng Ja Jang Gwang като Kim Jin Bae Go Yoon като Choi Jin Wook Jo Sung Ha като Jo Sung Ha (епизоди 4 и 8) Резюме: Петима души, инвестирали на фондовия пазар, участват в мистериозна борсова среща. Там, чрез инвестиране в акции, те научават много за живота, любовта и приятелствата… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
десс58 Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 с тия неща на главата ми преличат на извънземни 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts