lazeto Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Off Topic Usogui (天使のいる図書館) Също така известен като: Usogui По мангата на: Sako Toshio - Usogui” (嘘喰い) Страна: Япония Премиера: 11 Февруари 2022 Времетраене: 118 мин. Жанр: Трилър, Мистерия, Психологически Режисьор: Hideo Nakata Субтитри: Английски Участват: Ryusei Yokohama като Baku Madarame (Usogui) Hayato Sano като Takaomi Kaji Mai Shiraishi като Ranko Kurama Kanata Hongo като Kiro Mekama Kaito Sakurai като Soichi Kiruma Hiroaki Murakami като Hikoichi Yako Shohei Miura като Ikki Sadakuni Резюме: Историята проследява брилянтен комарджия на име Baku "Usogui" Madarame, който дава живота си като залог за различни игри... Свали с английски субтитри Свали + гледай онлайн с английски субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanchela Posted May 25 Share Posted May 25 Личи си, че филма е правен по манга и аниме. Всичко се случваше някак набързо, с кратки сцени и диалози. Трудно ми беше да проследя всички събития и герои. Харесвам, когато сюжета на един филм ми дава повече информация за героите, а тук не получих почти никаква, особено за главния герой, а той ми се стори любопитен персонаж. Историята е интересна, но не достатъчно, за да се получи силно въздействащ филм. И все пак беше доста приятно да гледам почти 2 часа Рюсей Йокохама в стилен аутфит с бяло-сива коса и леко налудничава усмивка 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts