battle4thesunn Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Off Topic Nothing Serious (연애 빠진 로맨스) Страна: Южна Корея Известен още като: Woo Ri, Ja Young; Romance Without Love Премиера: 12 ноември 2021 Времетраене: 95 мин. Жанр: Романс, драма Режисьор: Jung Ga Young Сценарист: Hwang Hye Ji Субтитри: Английски Участват: Son Seok Koo като Park Woo Ri Jeon Jong Seo като Ja Young Gong Min Jung като Sun Bin Kim Seul Gi като Yoo Mi Bae Yoo Ram като Woo Sung Lee Hak Joo като Min Seok Резюме: Филмът показва историята на У Ри и Джа Йонг, които се запознават чрез приложение за запознанства. У Ри е 33-годишен самотен мъж. Той е репортер, който пише еротична колона, въпреки че иска да стане писател на романи. У Ри не обича да е самотен, но не го бива с връзките. Джа Йонг е 29-годишна жена, която се стреми да стане зряла 30-годишна дама, но е затънала в дългове. Тя заявява, че повече няма да се влюбва, понеже приятелят й я зарязва след само месец връзка... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 2 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Нищо особено....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 На 3.07.2022 г. at 19:49, tania_pt написа: Нищо особено....... Е много меко казано! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts