Jump to content

Recommended Posts

d0ovqambuof3.jpg

Gokusen : The Movie (2009)
Страна: Япония
Година на излъчване: 11 Юли 2009
По мангата : Kozueko Morimoto (manga), Michiru Egashira, Yuuko Matsuda
Жанр: Драма
Режисьор: Toya Sato
Субтитри: Български

Участват:
Yukie Nakama - Kumiko Yamaguchi
Katsuhisa Namase - Goro Sawatari (vice principal)
Aya Hirayama - Aoi Takano (english teacher)
Aki Hoshino - Sakura Ayukawa (nurse)
Jiro Sato - Hosaku Yajima (Japanese literature teacher)
Santaro Sakigake - Yasuhiko Hatoyama (history teacher)
Kota Ishii - Keisuke Tsuruoka (physics teacher)
Kyoko Enami - Ryoko Akagi (Board chairman)
Kazuya Kamenashi - Ryu Odagiri
Yuya Takaki - Yamato Ogata
Haruma Miura - Ren Kazama
Hideo Ishiguro - Kengo Honjo
Junta Nakama - Rikiya Ichimura
Akito Kiriyama - Satoru Kuraki
Shohei Miura - Shunsuke Kamiya
Tomohiro Waki - Teruo Kumai
Ken Kaneko - Tetsu Asakura
Kenji Anan - Hiro Wakamatsu
Shinji Uchiyama - Minoru Tatsukawa
Hiroshi Ryogoku - Makoto Sugawara
Ken Utsui - Ryuichiro Kuroda
Mokomichi Hayami - Hikaru Tsuchiya
Teppei Koike - Keita Takeda
Keisuke Koide - Kosuke Hyuuga
Shun Oguri - Uchiyama Haruhiko
Yuma Ishigaki - Yoichi Minami
Hiroki Narimiya - Takeshi Noda
Yuta Tamamori - Takasugi Reita
Yoshihiko Hakamada - Masaya Yoshida
Riki Takeuchi - Tsuyoshi Samejima
Ikki Sawamura - Kentaro Kurose
Kento Kaku
Jingi Irie
Win Morisaki
Motoki Ochiai
Kensuke Owada
Jutta Yuki
Shunya Shiraishi

Резюме: Учителката Кумико Ямагучи, известна още като Янкуми, сега обучава нови ученици от клас 3D на гимназия "Акадо", коитo не се интересуват от нея и училището, и затова тя трудно да се разбира с тях.
Един ден новите ученици от класа се сбиват с улична банда, но с помоща на лидера на 3D Рейта, те се измъкват невредими. На следващия ден победената банда пребива Рейта и другите, щурмувайки тяхното училище. Заради това замесник-директорът Саватари дава на Кумико ултиматум: "Ще те уволня следващия път, когато новите ученици от 3D се забъркат в неприятности." Рейта отказва да приеме помощта на Кумико и решава сам да се справи с бандата ...
Междувременно проблеми се случват с бившите 3D ученици, които скоро са завършили. Полицията преследва Рен, който е въвлечен в незаконна сделка с наркотици. Разстроена, Кумико се опитва да го намери чрез бившите му съученици. Една шокираща истина за самоличността на дърпащия конците в сделката с наркотиците ще изненада всички...
 

http://www.youtube.com/watch?v=x4dJ7grvKuA


Свали с английски субтитри  :click:

 

Свали с български субтитри  :click:

 

Онлайн с български субтитри   :click:


Български субтитри - Eastern Spirit

Link to post
Share on other sites

Както и да е. Не беше зле. Камеее <3

Учениците много ми дойдоха. Но иначе Янкуми нямаше толкова идиотски моменти, колкото във серала. Не знам, да се радвам ли, да плача ли, че Джин и Джун ги няма..

Link to post
Share on other sites

Беше страхотно! Вдъхновяващо! Събраха се ученици от цели три класа! Natsukashii! А как изненадващо се появиха Юма, Хироки, Шун, Теппей, Кейске и Хаями!

Въпреки повтарящите се елементи, има нещо непреходно в тази история, което винаги оставя у мен прекрасно чувство на радост, примесена с носталгия.

Minna, let`s run into the sunset!

Yooosh! Fightooo! Oh!

Link to post
Share on other sites

Филмът наистина действа вдъхновяващо ! Запазил е чувството от сериалите - Накама Юки е успяла да внесе и малко зрялост в образа си, за разлика от първия сезон. Обаче Каменаши хич не ми хареса. Като малкия Одагири си беше много по-добър като актьор, тук сякаш бе съвсем друг герой. Все едно е позабравил в какъв образ беше.

Иначе познатите физиономии от преди бяха голямо удоволствие. Особено Шун, който изглеждаше като последовател на солариумите с този тен.

Жалко, че така и не й намериха подходящ мъж.

Link to post
Share on other sites

А на мен Шун ми приличаше на шиноби.

Каме пазеше поведение, за да го вземат на работа в училището.

Link to post
Share on other sites

аз пък останах с чувството, че гледам Джун-държеше се по същия начин,като че ли са му казали да играе так за да прилича на Савада

Link to post
Share on other sites

Леле колко се екзалтирах.

След първи сезон,а дори и тогава, гокусен си е енда и съща доста съшита с бели конци историйка, която обаче никога няма да спра да обичам. Едно на ръка, защото дава шанс на много млади звезди, но най-вече защото е толкова оптимистична, че чак нагарча.

 

Наистина го изгледах с огромна усмивка този филм. Неща, които ги виждаме за поне 6 път, но пак ме усмихнаха. 3ти сезон учениците ми направиха впечатление, а Юя като го вида и в главата ми сякаш звъни "ДЖОНИ,ДЖОНИ". Харума Миура признавам си много ми хареса, но новия клас бяха малко зле. Попълненията от 1 и 2 сезон обаче си ми напълниха душата, освен статичните, Каме на мен ми хареса. Същото апатично лигаво лапе си, макар и малко поузрял, като в неговото време. Койке беше толкова сладурест, това момче усмихне ли се и ми се оправя деня. Хаями също много зарадва с тези широки рамене, макар да не разбирам защо хем е полу филипинче хем микнава през солариума, даже Джун може да му завиди. койде Кейсуке си е бил сладур винаги. Най се зарадвах на първи сезон обаче. Те бяха някак най-истински, макар и появяването им във филма да беше пресилено. Юма още не знам с Хана Кими или с Гокусен го свързвам, но с тая усмивка и двете ги озаряваше, та и филма. Хироки не го бях гледала в нищо, освен в АнАн сесията му от побне 6-7 месеца и така се зарадвах да го видя- още е заякнал хубавеца. А Шун с тия шалвари...Добре, че му бяха поприкрили русото за Smile, че не му тича да е Учи вече. Иначе той ми беше точно за десерт.

 

Мнооого ми хареса, просто се умихвах нон стоп. И моя 'любимец Саватари си беше на ниво, както винаги...

Link to post
Share on other sites

Юма гвинаги съм го свързвала с Азуми (всъщност, с Азуми свързвам и Шун, и Хироки), преди да гледам Гокусен и Хана кими. Освен това, като го видя, все се чудя, дали наистина е брат на Дайске. Изобщо не си приличат.

Link to post
Share on other sites

Много съм доволна от филма Неочаквано ри това Надявах се да има поне някой опит за сватосване с Янкуми, ама нито един от учениците и явно не се бе сетил за това и поради тази причина ще чакам поне още един филм, в който се надявам, че главната цел на клас 3-д ще е да издирват мъж за класната! Иначе всички много радваха в сериала - от началото до края. Каменаши Казуя - на него не спрях да му се радвам на гръбчето (визуално и като игра - отдавна не ме бе впечатлявал така). Койке Тепей, колкото и да си го обичкам - накрая трапчинките му бледнееха пред тези на Хироки, който пък изобщо не го очаквах и може би затова му се зарадвах най-много. Хаями също ме изненада много приятно, особено като размята ветрилцето, макар и за кратко. Изобщо всички от 1 и 2 много радваха. З - и те не се изложиха, че и най-малките. Учителския състав - и той, макар да бяха много пасивни като цяло (таз, сестра очаквах поне веднъж да припадне - тя само с охкане се размина). В крайна сметка - искам още Янкуми, дори и ако трябва да тичам срещу изгрева/ залеза, дори и да няма

Link to post
Share on other sites

За съжаление Накама бе споменала, че не иска да се снима повече в продължения на сериала и затова в близко бъдеще няма да я видим като Янкуми, дори и да има такова.

Link to post
Share on other sites

Може ли някой да ми каже дали има връзка между филма и сериалите?И ако има кое е по-добре да се изгледа първо?Благодаря.

Link to post
Share on other sites

Има осезателна връзка и ти препоръчвам да изгледаш първо сезоните на сериала и след това самия филм, за да ти е по-понятно и приятно, но ако нямаш търпение или желание и самостоятелно филма е добър, ако харесваш жанра. Приятно гледане.

Link to post
Share on other sites

Въпрос към по - информираните-някъде отбелязано ли е защо въобще не споменават Шин/защо не участва май беше казано-друг проект в момента и т.н.//май беше Smile, но не си спомням със сигурност//; все пак част от първия клас на Янкуми се появи. Не е "жизнено" важно, но съм любопитна :) .

Много се извинявам за пунктоационните грешки :blush:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...