Jump to content

Gokusen: The Movie (2009)


Recommended Posts

spacer.png

Gokusen: The Movie (2009)
Страна: Япония
Година на излъчване: 11 Юли 2009
По мангата : Kozueko Morimoto (manga), Michiru Egashira, Yuuko Matsuda
Жанр: Драма
Режисьор: Toya Sato
Субтитри: Български

Участват:
Yukie Nakama - Kumiko Yamaguchi
Katsuhisa Namase - Goro Sawatari (vice principal)
Aya Hirayama - Aoi Takano (english teacher)
Aki Hoshino - Sakura Ayukawa (nurse)
Jiro Sato - Hosaku Yajima (Japanese literature teacher)
Santaro Sakigake - Yasuhiko Hatoyama (history teacher)
Kota Ishii - Keisuke Tsuruoka (physics teacher)
Kyoko Enami - Ryoko Akagi (Board chairman)
Kazuya Kamenashi - Ryu Odagiri
Yuya Takaki - Yamato Ogata
Haruma Miura - Ren Kazama
Hideo Ishiguro - Kengo Honjo
Junta Nakama - Rikiya Ichimura
Akito Kiriyama - Satoru Kuraki
Shohei Miura - Shunsuke Kamiya
Tomohiro Waki - Teruo Kumai
Ken Kaneko - Tetsu Asakura
Kenji Anan - Hiro Wakamatsu
Shinji Uchiyama - Minoru Tatsukawa
Hiroshi Ryogoku - Makoto Sugawara
Ken Utsui - Ryuichiro Kuroda
Mokomichi Hayami - Hikaru Tsuchiya
Teppei Koike - Keita Takeda
Keisuke Koide - Kosuke Hyuuga
Shun Oguri - Uchiyama Haruhiko
Yuma Ishigaki - Yoichi Minami
Hiroki Narimiya - Takeshi Noda
Yuta Tamamori - Takasugi Reita
Yoshihiko Hakamada - Masaya Yoshida
Riki Takeuchi - Tsuyoshi Samejima
Ikki Sawamura - Kentaro Kurose

Kido Yuya - Okuma Yuya

Hamao Kyosuke - Terauchi Kyosuke
Kento Kaku
Jingi Irie
Win Morisaki
Motoki Ochiai
Kensuke Owada
Jutta Yuki
Shunya Shiraishi

Kamitsuru Toru

Yazaki Hiroshi

Резюме: Учителката Кумико Ямагучи, известна още като Янкуми, сега обучава нови ученици от клас 3D на гимназия "Акадо", коитo не се интересуват от нея и училището, и затова тя трудно да се разбира с тях.
Един ден новите ученици от класа се сбиват с улична банда, но с помоща на лидера на 3D Рейта, те се измъкват невредими. На следващия ден победената банда пребива Рейта и другите, щурмувайки тяхното училище. Заради това замесник-директорът Саватари дава на Кумико ултиматум: "Ще те уволня следващия път, когато новите ученици от 3D се забъркат в неприятности." Рейта отказва да приеме помощта на Кумико и решава сам да се справи с бандата ...
Междувременно проблеми се случват с бившите 3D ученици, които скоро са завършили. Полицията преследва Рен, който е въвлечен в незаконна сделка с наркотици. Разстроена, Кумико се опитва да го намери чрез бившите му съученици. Една шокираща истина за самоличността на дърпащия конците в сделката с наркотиците ще изненада всички...


Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с български субтитри :click:

 

Онлайн с български субтитри :click:


Български субтитри - Eastern Spirit

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както и да е. Не беше зле. Камеее <3

Учениците много ми дойдоха. Но иначе Янкуми нямаше толкова идиотски моменти, колкото във серала. Не знам, да се радвам ли, да плача ли, че Джин и Джун ги няма..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше страхотно! Вдъхновяващо! Събраха се ученици от цели три класа! Natsukashii! А как изненадващо се появиха Юма, Хироки, Шун, Теппей, Кейске и Хаями!

Въпреки повтарящите се елементи, има нещо непреходно в тази история, което винаги оставя у мен прекрасно чувство на радост, примесена с носталгия.

Minna, let`s run into the sunset!

Yooosh! Fightooo! Oh!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът наистина действа вдъхновяващо ! Запазил е чувството от сериалите - Накама Юки е успяла да внесе и малко зрялост в образа си, за разлика от първия сезон. Обаче Каменаши хич не ми хареса. Като малкия Одагири си беше много по-добър като актьор, тук сякаш бе съвсем друг герой. Все едно е позабравил в какъв образ беше.

Иначе познатите физиономии от преди бяха голямо удоволствие. Особено Шун, който изглеждаше като последовател на солариумите с този тен.

Жалко, че така и не й намериха подходящ мъж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък останах с чувството, че гледам Джун-държеше се по същия начин,като че ли са му казали да играе так за да прилича на Савада

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле колко се екзалтирах.

След първи сезон,а дори и тогава, гокусен си е енда и съща доста съшита с бели конци историйка, която обаче никога няма да спра да обичам. Едно на ръка, защото дава шанс на много млади звезди, но най-вече защото е толкова оптимистична, че чак нагарча.

 

Наистина го изгледах с огромна усмивка този филм. Неща, които ги виждаме за поне 6 път, но пак ме усмихнаха. 3ти сезон учениците ми направиха впечатление, а Юя като го вида и в главата ми сякаш звъни "ДЖОНИ,ДЖОНИ". Харума Миура признавам си много ми хареса, но новия клас бяха малко зле. Попълненията от 1 и 2 сезон обаче си ми напълниха душата, освен статичните, Каме на мен ми хареса. Същото апатично лигаво лапе си, макар и малко поузрял, като в неговото време. Койке беше толкова сладурест, това момче усмихне ли се и ми се оправя деня. Хаями също много зарадва с тези широки рамене, макар да не разбирам защо хем е полу филипинче хем микнава през солариума, даже Джун може да му завиди. койде Кейсуке си е бил сладур винаги. Най се зарадвах на първи сезон обаче. Те бяха някак най-истински, макар и появяването им във филма да беше пресилено. Юма още не знам с Хана Кими или с Гокусен го свързвам, но с тая усмивка и двете ги озаряваше, та и филма. Хироки не го бях гледала в нищо, освен в АнАн сесията му от побне 6-7 месеца и така се зарадвах да го видя- още е заякнал хубавеца. А Шун с тия шалвари...Добре, че му бяха поприкрили русото за Smile, че не му тича да е Учи вече. Иначе той ми беше точно за десерт.

 

Мнооого ми хареса, просто се умихвах нон стоп. И моя 'любимец Саватари си беше на ниво, както винаги...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Юма гвинаги съм го свързвала с Азуми (всъщност, с Азуми свързвам и Шун, и Хироки), преди да гледам Гокусен и Хана кими. Освен това, като го видя, все се чудя, дали наистина е брат на Дайске. Изобщо не си приличат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволна от филма Неочаквано ри това Надявах се да има поне някой опит за сватосване с Янкуми, ама нито един от учениците и явно не се бе сетил за това и поради тази причина ще чакам поне още един филм, в който се надявам, че главната цел на клас 3-д ще е да издирват мъж за класната! Иначе всички много радваха в сериала - от началото до края. Каменаши Казуя - на него не спрях да му се радвам на гръбчето (визуално и като игра - отдавна не ме бе впечатлявал така). Койке Тепей, колкото и да си го обичкам - накрая трапчинките му бледнееха пред тези на Хироки, който пък изобщо не го очаквах и може би затова му се зарадвах най-много. Хаями също ме изненада много приятно, особено като размята ветрилцето, макар и за кратко. Изобщо всички от 1 и 2 много радваха. З - и те не се изложиха, че и най-малките. Учителския състав - и той, макар да бяха много пасивни като цяло (таз, сестра очаквах поне веднъж да припадне - тя само с охкане се размина). В крайна сметка - искам още Янкуми, дори и ако трябва да тичам срещу изгрева/ залеза, дори и да няма

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление Накама бе споменала, че не иска да се снима повече в продължения на сериала и затова в близко бъдеще няма да я видим като Янкуми, дори и да има такова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има осезателна връзка и ти препоръчвам да изгледаш първо сезоните на сериала и след това самия филм, за да ти е по-понятно и приятно, но ако нямаш търпение или желание и самостоятелно филма е добър, ако харесваш жанра. Приятно гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос към по - информираните-някъде отбелязано ли е защо въобще не споменават Шин/защо не участва май беше казано-друг проект в момента и т.н.//май беше Smile, но не си спомням със сигурност//; все пак част от първия клас на Янкуми се появи. Не е "жизнено" важно, но съм любопитна :) .

Много се извинявам за пунктоационните грешки :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...