battle4thesunn Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Adamas (아다마스) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 27 юли 2022 - 15 септември 2022 Време на излъчване: сряда и четвъртък Жанр: драма, трилър, мистерия Телевизия: tvN Епизоди: 16 Режисьор: Park Seung Woo (Kairos, Lookout, Spring Must Be Coming) Сценарист: Choi Tae Kang Субтитри: Английски, Български Участват: Ji Sung като Woo Shin / Soo Hyun Seo Ji Hye като Eun Hye Soo Lee Soo Kyung като Kim Seo Hee Heo Sung Tae като Choi Tae Sung (помощник на У Шин) Oh Dae Hwan като началник на Отбор А Shin Hyun Seung като Lee Dong Rim (асистент на У Шин) Seo Hyun Woo като Kwon Hyun Jo Ahn Bo Hyun като Kwon Min Jo Go Yoon като Park Yo Won Jo Sung Ha като Lee Chang Woo и други Резюме: История за братя близнаци, разкриващи истината зад инцидент отпреди 22 години. Те ще се борят срещу голямото зло, за да изчистят обвиненията на биологичния им баща, който е обвинен за убийството на пастрока им. Въпреки че си приличат, техните личности и подходи към проблемите са напълно различни и те ще се опитат да решат случая на баща си със своите противоположни гледни точки. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри и Телеграм Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 8 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Това ще го започна задължително и се надявам да намеря и друга причина, освен Чи Сонг. 3 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmsteve Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 На 19.06.2022 г. at 16:22, bond написа: Това ще го започна задължително и се надявам да намеря и друга причина, освен Чи Сонг. Сериали, в които има повече от един Джи Сонг ме изпълват с подозрения. 1 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 hours ago, dido100 said: Сериали, в които има повече от един Джи Сонг ме изпълват с подозрения. Много си подозрителен. Надявам се, че в крайна сметка ще е един. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 преди 28 минути, bond написа: Много си подозрителен. Надявам се, че в крайна сметка ще е един. Аха, той и в "Kill me, heal me" беше един, а виж какъв боклук се получи. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 49 minutes ago, dido100 said: Аха, той и в "Kill me, heal me" беше един, а виж какъв боклук се получи. Имаше смешни моменти. За мен беше гладаемо, макар че не си падам особено по подобен род драми. Добър актьор е Чи Сонг и тук се надявам на отмъщение с голяма буква. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmsteve Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmsteve Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Много съм раздвоен по отношение на актрисата, че да видим. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Преди 2 часа, bond написа: Много съм раздвоен по отношение на актрисата, че да видим. Това с раздвояването си го остави за Джи Сонг, не барай мадамата! Веднъж да се появи млада и талантлива актриса, която не се кълчи и не гримасничи като малоумна като някои певачки и хоп, недоволни! Чалгата съвсем ви е разместила критериите за качество. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borean Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Ще го очаквам с нетърпение. “Kill me, heal me“ ми хареса, няма да се оплаквам, ако е с подобно качество. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 (edited) 2 hours ago, dido100 said: Това с раздвояването си го остави за Джи Сонг, не барай мадамата! Веднъж да се появи млада и талантлива актриса, която не се кълчи и не гримасничи като малоумна като някои певачки и хоп, недоволни! Чалгата съвсем ви е разместила критериите за качество. И дума за недоволство не съм казал. От проекта зависи дали ще е похабяване на талант или ще имат и двамата възможност нещо да ни покажат. Раздвоението идва от сериалите и, не от актьорските и възможности. И тя изобщо не е млада и неопитна актриса. Edited July 5, 2022 by bond 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmsteve Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmsteve Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmsteve Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Преди 1 час, mmsteve написа: О, богове! Пушка -помпа с оптически прицел?! Минус 50 точки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 3 hours ago, dido100 said: О, богове! Пушка -помпа с оптически прицел?! Ама изглежда зловещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmsteve Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmsteve Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Нов тийзър! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts