tuci8710 Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Актьорите Jae Hee и Jo Hyun Hae се уволняват от казармата на 18-ти и 19-ти юни. Това са двама от най-най-най любимите ми актьори и с нетърпение ще дочакам да се появят възмажали и помъдряли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 И аз ги чакам с нетърпение, особено Jae Hee! Надявам се скоро да им възложат проекти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 Две новини. Първата е, че Kim Kang Woo си няма форумна тема при нас - моля да ме поправите, ако греша. А втората е, че той се е оженил за дългогодишната си приятелка. Събитието са посетили доста знаменитости: Han Hye Jin, Jeon Hye Bin, Lee Hana, Song Seung Hun, Joo Jin Mo, Park Si Yeon, Han Jung Soo, Park Kun Hyung, Moon So Ri (Jang Jun-hwan’s wife), Kim So Yeon, Kim Joo, Kim Hyena, Shin Se Kyung, Lee Chun Hee, Jo Dong Hyuk, Park Ki Woong и други, а цялата статия четете като кликнете върху снимката: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
legalize_It Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 може би трябва да направим една обща тема за новини за хора който нямат собствени теми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Тази сватба ми събра очите от ранни зори с онази яката прес конференция... Направо си мисля, като гледам Сънг-хон, колко му е мъчно да ходи по сватби без другарчето си, дето има прес-конференция днес? Но друга ми беше мисълта, защо не виждам темата на Jae Hee? П.П.Дането мила, дай старт с твоя първи пост, а знам, че фенките му ще я напълнят? То сега след казармата ще го завърти въртележката с новите проекти, пък дано излезе най-накрая оня сладурския филм Zig Zag love (имаше някакво друго дълго име май) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Темата е за общи дискусии за новоизгряващи звезди, проекти и новини за тях. Споделяйте също и за завърнали се на небесклона звезди и информация около тях. Най-вече, ако няма създадена тема за съответния човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Хич не знам тук ли е мястото на този въпрос,но все пак Кои корейски актьори са в армията в момента. По принцип не съм много наясно с личния живот на повечето актьори и всякакви други знаменитости-нали все пак работата им е това,по което ги преценяваме,това което виждаме.Но напоследък чух за доста актьори извикани в армията.Общо взето знам за двете години задължителна служба,и горе долу за възрастта на която ги ''призовават''. За момента знам за Lee Jun Ki,Joo Ji Hun и Kim Nam Gil. Питам за да знам горе долу дали няма да се наложи да си почакам (към две години )някой,чиито филми ми се гледат сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Хич не знам тук ли е мястото на този въпрос,но все пак Кои корейски актьори са в армията в момента. По принцип не съм много наясно с личния живот на повечето актьори и всякакви други знаменитости-нали все пак работата им е това,по което ги преценяваме,това което виждаме.Но напоследък чух за доста актьори извикани в армията.Общо взето знам за двете години задължителна служба,и горе долу за възрастта на която ги ''призовават''. За момента знам за Lee Jun Ki,Joo Ji Hun и Kim Nam Gil. Питам за да знам горе долу дали няма да се наложи да си почакам (към две години )някой,чиито филми ми се гледат сега. В момента се сещам още за Jo In Sung, Lee Dong Wook, Kim Ji Suk, Lee Wan, които са в казармата, като първите двама мисля са вече почти година там.... а останалите скоро влязоха, в този ред на мисли на други сладури им предстои, не ме натъжавай . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 KIM RAE WON – август 2009г. KIM JAE WON – 23-ти март 2009г. JO IN SUNG – 6-ти април 2009г. KIM JUNG HOON – 28-ми април 2009г. ERIC MUN - 9-ти октомври 2008г. KIM DONG WAN - 17-ти ноември 2008г. И тези служат в момента .Тази година се очаква да приберат и Хьон Бин и Рейн (т.е. набор 82 )... Голяма мъка Ама и аз съм един кьорчо... Не съм видяла темата, а толкова неща се случват в Корея, че е невъзможно да се изброят. Например: Chun Jung-myung ("Сестрата на Пепеляшка") ще става гангстер.... в новия филмов проект под името "Blue Salt". Nanako Matsushima и Song Seung-hun ще си партнират в кавър на хитовия американки филм "Ghost". Лентата се очаква да излезе през ноември тази година. Park Shi-yeon(Coffee House) се снима за High Cut (според мен визията й е убийствена) Вчера пък беше премиерата на филма "Invincible"(реж. Song Hae-seong) - римейк на хитовия "A Better Tomorrow" В него участват Joo Jin-mo, Song Seung-heon, Kim Kang-woo и Jo Han-seon. Това е една съвместна продукция между Япония, Ю.Корея и Хонг Конг. http://www.youtube.com/watch?v=k5uO-ZCRG1M ... и така нататък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Yang Hyun Suk ( YG Entertainment’s CEO или по-позната като YG Family) и неговата дългогодишна приятелка са станали родители на здраво момиченце днес в 2 сутринта. Пожелавам им да им е здраво бебчето и да ги радва много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Това е най-голямата музикална кпоп формация, за която знам. Новоизгряващата група "Double B21", състояща се от 21 членове издаде дебютното си парче: http://www.youtube.com/watch?v=4kiFEfjCzc4&feature=player_embedded#! Любопитното е, че всички членове са доста високи - около 186-те см. Музикалната им компания е Xing Entertainment , а на лайфовете поради големия си брой ще се изявяват в група по 7 членове Лично мнение - никога няма да запомня кой кой е, но има и добри попадения, а песничката е зарибяваща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Kim Hye Seong влиза в армията Kim Hye seong е един от малкото актьори,решили да изкарат двете си години задължителна служба по-рано.Обикновено популярните актьори препълват графиците си с проекти и отлагат до крайния срок-когато навършат 25.Звездата от ''High kick!' ''Boy meets boy''' и iInto the gunfirе''е едва на 22.Доста необичайно решение,но си го обяснявам с желание за по-бързо освобождаване от това задължение,за да може да се концентрира над кариерата си по-късно.Мога само да кажа ''Успех'',макар да е пълнолетен на външен вид не бих му дала възраст над 16 години,дано се справи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Отиде си големият Андре Ким. Почивай в мир! Днес 12.08 в 19:00 (корейско време) е починал Kim Bong Nam(истинското име на модиста) на 75г..Борбата с рака е била тежка, но сравнително бърза.За жалост Корея и модният свят загубват една от знаковите си модни фугури, която обаче несъмнено ще остане да блести с ревютата си.Сватбените ревюта и вечерните шоута са онези негови спектакли, които са събирали корейски знаменитости, като на филмов фестивал.Споделям едни от най-знаковите и невероятни фотоси... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Зад кадър или първите стъпки в продължението на IRIS - Атина:Богинята на войната. Гответе се за здрав екшън....дано скалъпят и сюжетна линия малко Снимките са от Италия и камерата фокосира повече върху двамата главни герои... http://www.youtube.com/watch?v=rBpZGYrev4Y&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Park Hyo Shin ще запише песен за саундтрака на сериала Атина:Богинята на войната. Песента ще се казва I Love You, а клипът ще включва сцени от сериала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHINeeGirl Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Очаквам с нетърпение продължението на ИРИС.Първата част изключитено много ме изкефи,надявам се и продължението да е още по-добро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Не съм много сигурна дали тук му е мястото(или може би в темата "Очакваме"), но....го слагам Трейлър на Атина: Богинята на войната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Понеже мацката си няма тема, а снимките са убийствени.. Кой би казал, че това е омъжена жена, почти на 39, майка на 1 син.. Страхотнaта кака Tae Ra от серила Bad Guy..актрисата Oh Yun Soo.. като модел на британската фирма за аксесоари DAKS.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrina1 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 От мен няколко готини снимки на актьорите от Скандала... от сумпи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Ах този скандал... Взе ми нервичките и ноктенцата Но моя пост има друга цел. И това е малко инфо около предстоящата дългоочаквана драма - Mary Stayed Out All Night. Това ще бъде завръщането на Гън Сок след почти едногодишно отсъствие от снимачната площадка (изключая филма, който все още си чакам ) Та въпросната драма стартира на 8-ми ноември и ще се излъчва по телевизия КБС понеделник и вторник в праймтайма - 10 часа вечерта корейско време (3 часа българско). (на същата дата ще се излъчи и последният еп. на Sungkyunkwan scandal, та лично аз ще трябва да се заредя пред два компютъра, за да не изпусна краят на едната и старта на другата драма- как ще стане това , само може да гадаем ) Още от сега правя заявка за превод, така че останалите преводачи да не точат зъби и нокти Та потвърдения каст засега е следния: Jang Geun Suk в ролята на Kang Moo Kyul Moon Geun Young в ролята на Wi Mae Ri Kim Jae Wook в ролята на Byun Jung In Moon Jung Hee днес също беше добавена сред звездната плеяда. Историята е базирана на популярна манга, която за съжаление не успях да открия с превод на анг. Но ако някой иска, може да я погледне с корейските букви: от ТУК! Но поне съм сигурна, че много женски сърца и лица ще бъдат залепени за малкия екран И още малко фанарт: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts