lazeto Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Off Topic Remarriage and Desires (블랙의 신부) Страна: Южна Корея Също така известен като: Beulraekeui Shinbu Излъчване: 15 юли 2022 г. Време на излъчване: Петък Жанр: Драма Канал: Netflix Епизоди: 8 Режисьор: Kim Jung Min (Bad Guys, Hidden Identity, 38 Task Force, Love Affairs in the Afternoon) Сценарист: Lee Geun Young (War of the Roses, My Mother is a Daughter-in-law, I'm a Mother, Too) Субтитри: Английски Участват: Kim Hee Seon като Seo Hye Seung Lee Hyun Wook като Lee Hyung Ju Jung Eugene като Jin Yoo Hui Park Hoon като Cha Seok Jin Cha Ji Yeon като Choi Yoo Sun Kim Mi Kyung като Ms. Noh Резюме: Компанията за сватосване „Rex“ съществува, за да обслужва най-богатите хора. Техните клиенти искат да влязат в този свят или да запазят елитния си статут чрез брак или повторен брак… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 9 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Lee Geun Young е писала само долнопробни сапунки!!! С какъв акъл Netflix са й поверили писането на сценарий за нещо, от което тя си няма представа? Явно приближаващият фалит съвсем ги е отчаял и се мятат на сляпо, барем се получи нещо хубаво. Едва ли. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Интересна драма , определено си заслужава гледането 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Главната ми е в графа "любими от много години" актриси и съм длъжен да проверя драмата. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagisa Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 И аз на клона. Не беше никак лош сериал, но си имаше почти всички клишета и то всички бяха в един епизод! Spoiler Оплескаха всичко в седми епизод и на бързо изчистиха всичко до края на осми и заживяха щастливо. Имаше страшно много химия между главните. За първи път ми е трудно да избера между мъжете и се люшках от единия на другия, а те милите ще извадеха очите на всеки, който се опитва да навреди на мадамата. Сериала описва живота на богаташете доста добре. Живея на място, където едни от най-богатите семейства в света имат имения и доста от нещата, които се показват в сериала перфектно описват събиранията и купоните им. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Дойде му времето. Много даже приличен първи епизод. Да, Ким Хи Сон не е в първа младост, но пък как играе. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 преди 57 минути, bond написа: Ким Хи Сон Супер е, както и в предишния сериал, където имаше много подобна роля - Woman of Dignity (2017) 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Прилично започна, но се получиха големи глупости накрая. Един огромен змиярник и това беше. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Подведох се по трейлъра и го почнах с идеята, че ще е нещо от типа на sky castle, но уви. Последните 2 епизода мога да кажа, че нямаше смисъл от тях да бяха минали направо на Off Topic сцената с олтара и заживели щастлаво. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatinab1 Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Хареса ми и да- една такава 7-ма серия и накрая оправиха всичко. Актьорската игра бе добра, сериала се гледа на един дъх. Аз лично го препоръчвам 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyKanagaroo Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 И на мен ми хареса, попадна в топ 10 на One-night сериалите ми. Бързо, смело и сръчно успя да прочисти главата ми от мойте си проблеми с една камара чужди проблеми, дето никога няма да ги имам. Главната въобще не ми е любима, нещо не ми харесва гласа й, но пък тази роля сякаш за нея са я писали. Останалото е актьор до актьора, интрига до интрига, реклама до реклама и клише до клише. Но ето сега след всичко това - чисто нова и неупопотребявана отивам на работа със свежи идеи в главата. Идеален е за бързо проясняване на мисли. Препоръчвам на хора в stuck phase. Благодаря за превода 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Днес го почнах, днес го свърших. Благодаря от сърце за субтитрите. Впечатлена съм от първата любов на главната. Главният си е готин, Ким Сон е поостаряла. Тук любовта взе връх над властта и парите. Познат сюжет, любов, пари, власт политика и... отмъщение, всичко забъркано в един казан. Нищо непознато. Обаче тоалетите бяха под всякаква критика. Поне на мен не ми харесаха. Основната песен я харесах, много. Като цяло-добро сериалче. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Хареса ми сериала. Главните мъжки образи - перфектни. Добре, че не съм на мястото на главната, че нямаше да мога да избера между двамата. Добре беше структурирано действието, нямаше мотаене и локуми, но аз лично бих се зарадвала ако беше не 8, а 9-10 серии, за да има време за повече романтика. Някак ми беше недостатъчно, от отмъщението и драмите не остана време да се разгърнат любовните трепети както следва и не усетих тръпката между главните. Края беше култов. Явно "Рекс" ще продължи да съществува като сводническа агенция за айдъли, да им урежда запознанства и срещи? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Аз се радвах отново на изпълнението на Cha Ji Yeon, както и в Deluxe Taxi, Off Topic не може да се каже дали беше от добрите или от лошите, но определено беше от злите Както и завърши сериала, тя беше нещо като резервния главен герой. Надявам се скоро пак да й измислят в някой сериал виланска роля. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Коала Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Много ми хареса. Главната актриса беше страхотна. Като че за нея е писана тази роля. Любов, интриги, хубав край. Препоръчвам 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Пепеляшка ли гледах. Малко в повече ми дойдоха принцовете. Единият апартамент й купи, другият Мерцедес и никой не спи с нея. За тази възраст актьори, трябваше да е по-зрял тоя сериал. Иначе историята е интересна, но появява се едно съкрушено Ленче и принцовете се скъсват да помагат. А актрисата ми е любима и пак ми остава номер едно. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts