mrnkaloto 4,157 Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Заглавие: Love in Magic Оригинално заглавие: Yeonae-sulsa Страна: Южна Корея Година: 2005 Жанр: Романтична комедия Език: корейски Времетраене: 106 мин. Линк към IMDB Режисьор: Чен Се Хуан В ролите: Пак Джин Хи Йон Джонг Хун Чо Ми Рьонг Ха Донг Хун О Йон А Чe Уон Йонг Че Йо Джин и др. Резюме: Филмът разказва за илюзиониста У Джи Хун, който използва магията, за да впечатлява жените. Един ден случайно открива в интернет запис от скрита камера, в който се вижда как прави секс в мотел. Първият му проблем е, че не си спомня с коя... В крайна сметка се оказва, че това е Хи Уон, учителка в гимназията. Той се среща с нея и двамата решават да не ходят в полицията, а да открият мотела и хората, които са ги снимали... С български субтитри : С български и английски субтитри: С руско озвучаване: Quote Link to post Share on other sites
Koizora 127 Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Гледах го преди няколко дни и изобщо не ми хареса, направо се отвратих. Quote Link to post Share on other sites
mrnkaloto 4,157 Posted July 3, 2010 Author Share Posted July 3, 2010 Е не беше чак толкова зле. Много ми бе смешен съквартиранта, дето само се чудеше как да прави секс по нета... Редакцията е приключена и субтитрите са качени на сайта. Сложих линк за тях в първия пост. Quote Link to post Share on other sites
mayaku sha 0 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Неочаквано за мен ми хареса..Магията !Преставлението на мага беше нещо невероятно,театър...замайващ. А фокуса с патето и свирката Ще си купя свирка и ще приложа научения номер!Така не съм се смяла от дете!(да уточня,че съм зодия Телец и си обичам дебелашки хумор).Не гледайте трейлъра....ужасен е!Това си е анти реклама! Quote Link to post Share on other sites
lidia7 40 Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Нямах очаквания за филма, резюмето ми хареса и реших да го гледам. Филма на мен ми хареса, Yeon Jeong Hun съм го гледала в East of eden, където се превъплати в ролята си невероятно. Тук като плейбой ми хареса, беше коренно различен. Филма е забавен, разпускащ и по-освободен. И на мен ми беше смешен съквартиранта, особено с ''кърпичката за нос'' :lol: Quote Link to post Share on other sites
daniela1504 97 Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Е нямам думи, много се смях на този филм - забавен, разпускащ, с един - двама идиоти за цвят. Дръпнах си го заради Yun Jung Hoon, досега съм го гледала само в сериали, любопитно ми бе да го видя в ролята на плейбой. Хареса ми и в това му превъплащение. Благодаря за субтитрите. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts