lazeto Posted June 2 Share Posted June 2 Off Topic Anna (안나) Страна: Южна Корея Също така известен като: Dubeonjjae Anna Период на излъчване: 24 юни 2022 – 12 август 2022 г. Време на излъчване: Петък Жанр: Трилър, Драма Канал: Coupang Play Епизоди: 8 Режисьор: Lee Joo Young (A Single Rider) Субтитри: Английски Участват: Bae Suzy (Miss A) като Yu Mi Jung Eun Chae като Hyun Joo Kim Joon Han като Ji Hun Park Ye Young като Ji Won Резюме: Всичко започва с обикновена лъжа. Лъжата кара Ю Ми (Bae Suzy) да живее съвсем различен живот. Съпругът ѝ е Джи Хан (Kim Joon Han). Той е амбициозен човек, преследващ целите си. В същото време Ю Ми е приятелка с Джи Уон (Park Ye Young). Джи Уон е единственият човек, на когото тя може да се довери и да разчита. Докато Хьон Джу (Jung Eun-Chae) се радва на добрия си живот, без никакво съображение или злоба към другите… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри в Телеграм Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted June 2 Share Posted June 2 Преди 2 часа, lazeto написа: Bae Suzy като Yu-Mi Отпада. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 2 Share Posted June 2 Напоследък Сузи и аз не я преварявам добре. Беше симпатично момиче, но беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted June 2 Share Posted June 2 В сравнение с Кристалина, по-бива Сузито. Ако ми беше привлекателна мъжката част, щях да я изтърпя, но в случая не е, така че и аз съм пас. Не мога се жертва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted June 2 Share Posted June 2 Като гледам епизодите, явно и те са наясно с вашите критерии... Въпреки че аз все пак ще надникна. А и от резюмето много не ми стана ясно къде е интригата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted June 2 Share Posted June 2 преди 8 минути, lukreciana написа: Като гледам епизодите, явно и те са наясно с вашите критерии... Въпреки че аз все пак ще надникна. А и от резюмето много не ми стана ясно къде е интригата... След лъжата, загубва себе си героинята започва да живее чужд живот. Това трябва да е. Нали се сещаш, че интригата според моженето, Тук не може да чакаме голяма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny1 Posted July 9 Share Posted July 9 Никой ли не го гледа? Хареса ми, самата актриса не ми е любима, но се справя добре. Още съм на 2-ри еп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) Още като идол не ми беше приятна, че и досега ми е наперена. Изобщо не мога да я гледам. Edited August 2 by mell_moonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted July 31 Share Posted July 31 Драмата не е лоша като замисъл, различна е, но Сузи е за кокетни роли не за сериозни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted August 1 Share Posted August 1 На мен пък Аната ми хареса. Особенно края. Девойката супер натурално изглеждаше, леко фрийк , според мен е тъкмо за тази роля на възрастта на която е в момента. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilibini Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) И аз го гледам, на 6- та серия съм.Лавандула точно описа какъв точно е сриалът.За да живе живота, който иска, главната героиня през целия си съзнателен живот измисля лъжи за забе си, но както се знае на лъжата краката са къси.Не е лош сериалът, а и актьорите добре се справят.Мен Сузи не ме дразни. Edited August 3 by lilibini 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted August 3 Share Posted August 3 Понеже се вихри скандал , че Coupang play си позволили да нарежат драмата на 6 части, ама били 8 и режисьорката имала друго виждане за монтажа, през август ше има нова "премиера" с другата версия 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samelove Posted Thursday at 12:34 PM Share Posted Thursday at 12:34 PM Подкрепям коментара на lilibini Сузито се справи добре, хареса ми снежното началото на всеки епизод. Много добре,че е вместено в 6 еп. да няма излишно разтягане на локуми, добра история и интересно сформирана. Kim Joon Han не си го спомням от Hospital playlist , но за първи път виждам човек с толкова малки устни 7/10 (не беше моят сериал) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatinab1 Posted Saturday at 07:53 PM Share Posted Saturday at 07:53 PM Чудя се дали да го започвам....май ще хвърля едно око Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatinab1 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Изобщо не ми хареса, не е моя сериал, ама изобщо. Изобщо не са изградени образите както трябва. Абе...пълна загуба на време. Сузи не ми е любимка, но не ме и дразни толкова много, но изобщо не е в нея проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts