Jump to content

Infinite


Recommended Posts

Вчера най-младият член на INFINITE Sungjong навърши 29 (30 по тяхно му, корейска възраст) ! Феновете разпространиха хаштага #레몬사탕_쫑_생일축하해 , което означава "Lemon Candy Jjong, Happy birthday." в Twitter, за да отпразнуват последния рожден ден на макнето от 20 -те му години. Трендвало се е под #4 в Корея. Клик
Мрежата бликна за красивия и младежки външен вид на идола!

На рождения си ден Sungjong проведе  VLIVE иблагодари на своите фенове за тяхната любов и подкрепа.

Той също разговаря с членовете Myungsoo (който в момента служи в морската пехота) и Dongwoo по телефона и каза, че всички членове са го поздравили веднага щом е станало 12.00 часа в Корея. Любовта на членовете към тяхното макне е все още жива и здрава! Клик

Sungjong също може да е намекнал и за предстояща групова дейност като отговор на въпроса на фен - "Кога можем да видим членовете отново заедно?" Той отговори с: "Скоро ще имаме добри новини." 

 

1630674945-image.png

 

Друго: Sungjong пусна кавър на „I Want to Fall in Love“ на Jung Seunghwan на Woollim The Live и показа невероятните си вокали!

[woollim THE LIVE 4] 이성종(INFINITE) - 사랑에 빠지고 싶다 COVER (원곡: 정승환)

 

***

1630674727-image.png

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Woohyun пусна тийзър за предстоящия си кавър на "Goodbye".

Woohyun е следващият изпълнител на текущия кавър проект на Woollim Entertainment „The Live 4“, а той ще обхваща песента на баладната певица Park Hyo Shin за 2019 г. „Goodbye“. Тийзър видеото по-долу дава визуализация на неговото изпълнение на парчето.

"Goodbye"от Woohyun ще излезе на 16 септември KST.

 

:click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 17 септември INFINITE изненада феновете с неочаквано тийзър видео!

Оказва се, членовете на INFINITE (всички с изключение на L, който в момента е в морската пехота) са решили да се съберат за тазгодишните празници Chuseok, като организират голям празник един с друг и любимите си фенове!

В предстоящото специално риалити шоу на Chuseok „Good Brothers“, членовете на INFINITE Sunggyu, Dongwoo, Woohyun, Sungyeol и Sungjong планират да отпразнуват традиционния стил на Chuseok с всичко-от семейното готвене, до голямо семейно пиршество, традиционни корейски игри и много други Повече ▼!

Не забравяйте да се включите за „Good Brothers“ и да отпразнувате Chuseok по правилния начин! Епизодите ще бъдат пускани всеки ден от 20-22 септември в 18:00 ч. KST, чрез официалния YouTube канал на INFINITE.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dongwoo вече е в нова агенция.

На 1 октомври Big Boss Entertainment обяви: „Ще работим с Jang Dongwoo, който е обичан от феновете като член на INFINITE през последните 10 години, в неговите дейности отсега нататък. Планираме да го подкрепим изцяло, така че той може да продължи да показва своята експлозивна енергия и умения в много области, затова, моля, изпратете неизменната си любов и наздраве. "

След като дебютира като член на INFINITE през 2010 г., Dongwoo продължи да популяризира като член на звеното INFINITE H, като соло изпълнител, музикален актьор, естрадна звезда и др.

П.П: Четирима от шестте членове на INFINITE (L, Sunggyu, Sungyeol и Dongwoo) вече се разделиха с дебютната агенция на групата Woollim Entertainment, за да търсят допълнителни възможности за кариера. И четиримата непрекъснато уверяват своите фенове, че са намерили агенции, способни да подкрепят груповите им дейности, когато дойде време групата да се събере отново.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Woohyun ще се завърне самостоятелно скоро!

На 3 октомври KST, членът на INFINITE представи трейлър „Очаквайте скоро“, който обявява, че неговото самостоятелно завръщане ще се случи някъде този месец. В клипа драматична струнна музика свири на заден план, като за първи път се разкриват кадри от концепцията за завръщане.

Междувременно завръщането е насрочено за 19 октомври.

 

(Nam Woo Hyun) Comeback Trailer

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8 октомври Woollim Entertainment представи първите концептуални снимки на Woohyun на INFINITE за предстоящия му четвърти самостоятелен мини албум „With“. На снимките Woohyun направи изненадваща трансформация с яркочервена коса, перфектно издърпвайки доста интензивния стил. По -специално, Woohyun привлече вниманието, като излъчва различни вибрации, докато носи различни версии на бели тоалети.

1633737307-w2.jpg 1633737313-w3.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sunggyu поздрави феновете си чрез новооткрития си канал в YouTube, намеквайки за различните дейности и съдържание, които ще донесе със себе си.

На 1 октомври Sunggyu стартира новия си канал в YouTube, като качи първия си видеоклип. Във видеото той срамежливо се появи на екрана и поздрави феновете си, като каза: "Чакахте дълго, нали? Накрая стартирах YouTube канал." Той продължи: "В бъдеще искам да споделя с вас това, което съм планирал и желал от дълго време. Ще ви покажа и ежедневието си, за което сте били любопитни." С първото си видео Sunggyu събра интерес към съдържанието, което ще показва чрез канала си.

По-специално, Sunggyu разкри, че все още не е финализирал името на канала си и че ще го реши заедно с феновете си. Изпращането на идеи за името на канала в YouTube на Sunggyu беше достъпно на 3 октомври от 10:00 ч. KST, чрез секцията за коментари на първия му видеоклип.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Woohyun ще се завърне с ново съдържание. "Private Life" на Nam Woohyun ще излезе днес в 18 ч. Той ще покаже как работи по четвъртия си мини албум, привличайки вниманието. В тийзъра той казва: "Склонен съм да бъда суров със себе си. Ако резултата не е добър, ще съжалявам", показвайки как е посветил много време и усилия за новия албум. 

"Чувствам се възнаграден, когато ми е трудно. Работя със страст. Имам толкова енергия като тийнейджър", карайки феновете да очакват с нетърпение раждането на "greatest album ever".

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видео в официалния YT канал на Арията на Р Корея, за предстоящия мюзикъл Meissa's Song, с участието на L.
Представленията започват от утре.:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Което ме присети, че всъщност тук в темата така и не е споменато, че L ще играе във военния мюзикъл “Meissa’s Song”.

 

Преди известно обявиха актьорският състав на мюзикъла, а действието на “Meissa’s Song” ще се развива в две нации с напълно различни култури: измислената страна Камур, където гражданска война продължава дълго време, и Корея, където се провеждат Кпоп прослушвания. Историята проследява Ламан, който е роден и израснал в Камур, когато идва в Корея, за да търси изпратения войник Мейса, който му е дал мечти и надежди.

Чаньол /ЕХО/ ще играе Ламан, който идва в Корея, за да участва в Кпоп прослушване. Ламан влиза в контакт с различни аспекти на корейската култура чрез изпратените членове на Гаон от миротворческите сили на ООН и владее корейски. Като един от героите, който е подчертан в Кпоп прослушването, Раман ще демонстрира изпълнения с множество различни концепции.

Ким Мьонг Су /L от INFINITE/ и Де Хьон /B.A.P/ ще поемат ролята на един и същ герой Yeon Joon Seok , който отива в Камур, след като доброволно е изпратен по предложение на приятел. Yeon Joon Seok е живял без специална мечта или цел и е отговарял само на изискванията на родителите си, но преживява голяма трансформация през времето си в Камур, докато преживява поредица от събития.

Актьорът Moon Yong Suk ще изиграе Yoon Seon Ho, който таи мечтата да допринесе за световния мир и да помогне на хората, докато работи за ООН в бъдеще. Yoon Seon Ho предлага на приятеля си Yeon Joon Seok да бъде изпратен доброволно и те отиват заедно в Камур.

Музикалните звезди Брад Литъл и Майкъл Лий ще участват като командващ офицер в щаба на миротворческите сили на ООН. Освен това общо 31 актьори от въоръжените сили и ансамбъл ще покажат своите талантливи певчески и актьорски умения в мюзикъла.

Представленията ще се провеждат онлайн от периода 15 октомври до 27 ноември в залата Woori в Олимпийския парк в Сеул.

Като за през ноември е възможно да има и публика в залата, но вече в зависимост от Ковид ситуацията.

Изт.

 

Друго: „Meisa“ е името на звезда в съзвездието Орион, което означава „блестящо същество“. Армията обясни: „Мейса означава да не губиш надежда в отчаяние и това е името, дадено на изпратения войник, който го защитава в пиесата.

Произведена в чест на 30-годишнината от присъединяването на Южна Корея към ООН, “Meissa’s Song" се основава на темата за изпращането на отвъдморски войски. Чрез мюзикъла можете да видите статута на Република Корея, която се е развила от страна, която е получавала помощ в миналото, до страна, която помага, и различните изпълнения на нашите военни, които са посветени на международния мир в чужбина."

През месец май армията е провела публично прослушване на бивши войници и държавни служители на армията, флота, военновъздушните сили и морската пехота за подбор на актьорския състав. В резултат на прослушването бяха разкрити 31 членове на актьорския състав, включително певицът и актьор редник Ким Мьонг Су, ефрейтор от армията Чонг Де Хьон от идолската група BAP и членът на EXO Парк Чаньол, армейски редник. Известните музикални актьори Брад Литъл и Майкъл Лий също бяха включени в актьорския състав.

Изт.

 

E-8-D8iq-Vg-AMMf-KD.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...